Home Sociaal Domein

Focus op wat ertoe doet met jouw expertise

Een maatschappelijke baan binnen het Sociaal Domein die past bij wie jij bent en wat jij wilt. Zet jouw deskundigheid in voor de mensen die dit het meest nodig hebben. BVNG regelt de rest.

Wij hebben veelzijdige opdrachten voor professionals en voor starters. Bij BVNG ga je aan de slag bij onze opdrachtgevers, gemeenten en overheidsinstellingen. Dit doen wij altijd in overleg met jou. Zo behoud jij zelf de regie over je loopbaan. Ontwikkel jezelf binnen het Sociaal Domein door afwisselende en uitdagende opdrachten met uitstekende begeleiding en bijscholing. Word jij onderdeel van ons team?

Word onderdeel van
ons netwerk met
500+ professionals

Wat zijn de voordelen voor jou?

 • Vast aanspreekpunt en team
 • Aandacht voor wie jij bent en wat jij wilt
 • Persoonlijke loopbaanbegeleiding
 • Opdrachten die aansluiten bij jou als persoon
 • Jij houdt de regie over jouw loopbaan
 • Sociale en vakinhoudelijke bijeenkomsten
 • gelijkgestemde collega’s

Werkzaamheden binnen het Sociaal Domein

Werkzaamheden die worden verricht op het gebied van jeugdzorg, participatie, werk, zelfredzaamheid en maatschappelijke ondersteuning, vallen onder het Sociaal Domein. Gemeenten hebben hiervoor verantwoordelijkheid richting hun inwoners. Gemeenten kunnen bijvoorbeeld ondersteunen op het vlak van inkomen, participatie aan de arbeidsmarkt, gezinsdynamiek of schuldhulpverlening. En jij kunt daaraan bijdragen!

Heb jij vragen of twijfels?

Heb je nog twijfels of detacheren bij je past of welke vervolgstap jij zou kunnen maken? Plan een persoonlijk kennismakingsgesprek in! Onze recruiters vertellen je graag meer.

Welk vakgebied past bij jou?

 • Jeugd
  Als zorgprofessional in de jeugdzorg draag je een belangrijk steentje bij aan de levens van kinderen en jongeren in Nederland. In het vakgebied Jeugd is het van belang integer en betrokken te zijn.
 • Wmo
  Gemeenten zijn verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat mensen die niet op eigen kracht zelfredzaam zijn, zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Dit is ondergebracht in de Wet Maatschappelijke Ondersteuning.
 • Participatie
  Iedereen die kan werken maar het niet redt zonder een steuntje in de rug, valt onder de Participatiewet. Iedere gemeente organiseert de ondersteuning van haar inwoners op haar eigen manier.
 • Beleid en advies
  Door veranderingen van wetgevingen liggen er veel inhoudelijke opgaven binnen het Sociaal Domein, het Rijk en bij onze netwerkpartners. Dit vraagt om een integrale samenwerking met diverse partners binnen het Sociaal Domein.

Meer informatie nodig?

Heb je een vraag over werken in het Sociaal Domein via BVNG of wil je graag een open sollicitatie doen? Neem dan contact op, wij helpen je graag.