Home Sociaal Domein

Sociaal Domein

Werkzaamheden die worden verricht op het gebied van jeugdzorg, participatie, werk, zelfredzaamheid en maatschappelijke ondersteuning, vallen onder het Sociaal Domein. Gemeenten hebben hiervoor verantwoordelijkheid richting hun inwoners. Gemeenten kunnen bijvoorbeeld ondersteunen op het vlak van inkomen, participatie aan de arbeidsmarkt, gezinsdynamiek of schuldhulpverlening.

Recruiter sociaal domein BVNG Zwiolle

Wij hebben veelzijdige opdrachten voor professionals met jarenlange ervaring en voor starters. Bij BVNG detacheren we deze talenten naar onze opdrachtgevers, gemeenten en overheidsinstellingen. Kom jij ons team versterken?

Vakgebieden Sociaal Domein

Jeugd
Als zorgprofessional in de jeugdzorg draag je een belangrijk steentje bij aan de levens van kinderen en jongeren in Nederland. In het vakgebied Jeugd is het van belang integer en betrokken te zijn. Meer informatie.

Wmo
Gemeenten zijn verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat mensen die niet op eigen kracht zelfredzaam zijn, zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Dit is ondergebracht in de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Meer informatie.

Participatie
Iedereen die kan werken maar het niet redt zonder een steuntje in de rug, valt onder de Participatiewet. Iedere gemeente organiseert de ondersteuning van haar inwoners op haar eigen manier. Meer informatie.

Uitkeringsadministratie & Backoffice
Onze financieel medewerkers uitkeringsadministratie houden zich bezig met de administratie verwerking van de Participatiewet en aanverwante wet- en regelgeving. De systematiek van de uitkeringsberekening is ons speelveld.  Meer informatie.

Beleid en advies
Door veranderingen van wetgevingen liggen er veel inhoudelijke opgaven binnen het Sociaal Domein, het Rijk en bij onze netwerkpartners. Dit vraagt om een integrale samenwerking met diverse partners binnen het Sociaal Domein. Meer informatie.

Daarom BVNG

  • Vast aanspreekpunt en team
  • Persoonlijke begeleiding
  • Ruimte voor jouw verhaal
  • Breed scala aan vacatures

Wij helpen je graag!

Ben je enthousiast om bij BVNG aan de slag te gaan, maar heb je een vraag over een vacature of wil je sparren over de mogelijkheden voor jou? Laat dan je gegevens achter.