Vacatures Hoorn

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in een stad vol historie? Dan is werken in Hoorn absoluut iets voor jou! Bij BVNG hebben we daarom allerlei verschillende vacatures in Hoorn, voor zowel starters als de mensen die al de nodige jaren ervaring hebben. Dus ben je net klaar met school en op zoek naar een baan of zit je ergens vastgeroest en is het tijd voor iets nieuws? Bekijk dan snel ons volledige aanbod vacatures. Ons aanbod varieert van verschillende functies in de zorg tot aan functies binnen het sociale domein. Dus wil je niet alleen wonen, maar ook werken in Hoorn, dan is dit je kans!

Vacature gemeente Hoorn

Werken binnen de gemeente Hoorn? Dat kan met BVNG. Wij hebben namelijk verschillende vacatures in de gemeente Hoorn en zijn daarvoor op zoek naar jou! Graag kijken we samen met jou in een persoonlijk gesprek naar je wensen en eisen en kijken we ook wie jij als persoon bent. Op basis daarvan kijken we of de vacature waar jij op hebt gereageerd op zakelijk gebied bij je past, maar ook of jij als persoon binnen het bedrijf past. Doordat wij nauw samenwerken met onze opdrachtgevers, weten we precies wat ze zoeken, waardoor onze slagingspercentage als het gaat om het maken van een succesvolle match, ontzettend hoog ligt.

Bij BVNG staat persoonlijke ontwikkeling en groei centraal. Wij geloven namelijk dat iedereen de kans verdient om zijn of haar potentieel volledig te benutten en daarom bieden wij trainingen en cursussen aan die jou ondersteunen in het bereiken van zakelijk en persoonlijk succes. Door samen te werken met bedrijven in de gemeente Hoorn, bieden wij speciaal samengestelde trainingen en cursussen, zodat jij jezelf nog verder kunt ontwikkelen in jouw vakgebied. Dus ook wanneer je inmiddels bent aangenomen, blijven wij je bij BVNG begeleiden om het beste uit jezelf te halen en jezelf continu te blijven ontwikkelen.

Als partner van verschillende bedrijven in de gemeente Hoorn, hebben wij dus een uitgebreid netwerk dat jou kan helpen bij het vinden van nieuwe kansen en mogelijkheden. Daarom hebben we regelmatig uitdagende vacatures, die jou kunnen helpen naar de volgende stap in je carrière. Dus ben je op zoek naar een nieuwe baan, bekijk dan snel onze vacatures en houd onze website regelmatig in de gaten.

vacatures hoorn

Vacatures in de buurt van Hoorn

HBO verpleegkundige – regio Noord-Holland Noord

Zorg/Verpleegkundige
hbo
Noord-Holland
24-32 uur

Hbo Verpleegkundige

Zorg/Verpleegkundige
hbo
Noord-Holland
24-32 uur

Klantmanager Werk

Sociaal Domein/Participatie
hbo
Noord-Holland
32-36 uur

Senior beleidsadviseur Sociaal Domein

Beleid & Management/beleidsadvies
hbo
Noord-Holland
24-36 uur

Coördinator Werk & Inkomen

Sociaal Domein/Participatie
hbo
Noord-Holland
24-32 uur

Verzorgende IG thuiszorg – regio Hoorn

Zorg/Thuiszorg
mbo
Noord-Holland
24-32 uur
Bekijk alle vacatures in de buurt van Hoorn

Vacature doktersassistente Hoorn

Ben jij op zoek naar een baan als doktersassistente  in Hoorn? Bekijk dan snel de openstaande doktersassistente vacatures. Als doktersassistente speel jij een belangrijke rol in het bieden van kwalitatieve zorg aan patiënten. Met jouw medische kennis en sociale vaardigheden ondersteun je de huisartsen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten, zowel aan de telefoon als aan in de praktijk.

Als doktersassistente ben jij verantwoordelijk voor het plannen van afspraken, het beheren van de patiëntendossiers en het verrichten van verschillende medische handelingen zoals bloeddrukmetingen, injecties en wondverzorging. Daarnaast assisteer je de huisarts tijdens spreekuren en kleine chirurgische ingrepen. Als doktersassistente is geen dag hetzelfde. Dus ben je net klaar met je studie en beginnen met je eerste baan? Bekijk dan ons volledige aanbod en wie weet vervul jij straks wel de vacature voor doktersassistente in Hoorn.

vacature zorg almere

Vacature pedagogisch medewerker Hoorn

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als pedagogisch medewerker in de omgeving van Hoorn? Ben je enthousiast, creatief en gepassioneerd over het werken met kinderen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij BVNG hebben we momenteel een vacature voor een pedagogisch medewerker in Hoorn.  Bij BVNG staan we te springen om enthousiaste pedagogisch medewerkers die samen met ons willen werken aan een positieve en stimulerende omgeving voor opgroeiende kinderen. Dus of je nu net bent afgestudeerd of juist al vele jaren ervaring hebt, bij BVNG vinden we altijd de perfecte match tussen jouw kwaliteiten en beschikbare vacatures.

Bij BVNG bieden we je zowel als starter, als iemand met de nodige jaren ervaring de kans op een leuke en uitdagende baan. Omdat we ontwikkeling en groei ontzettend belangrijk vinden, stoppen we niet bij het zoeken naar de perfecte match. Sterker nog, daar begint het pas. Op het moment dat wij het gevoel hebben dat een vacature perfect bij je past, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak, gaan we met je aan de slag om je klaar te stomen voor je eerste gesprek. Samen met jou stellen we een ijzersterke motivatiebrief op en zorgen we dat je CV helemaal up to date is. Word je uitgenodigd voor een gesprek? Dan bereiden we je graag voor door middel van verschillende tips en adviezen. Dit zorgt er niet alleen voor dat de kans van slagen vele malen groter is, maar je ook zelfverzekerder wordt.

vacature verpleegkundige almere

BVNG maakt samen met jou het verschil

Bij BVNG maken we graag het verschil, maar dat kunnen we alleen samen met jou! Wij richten ons op het duurzaam oplossen van maatschappelijke vraagstukken met behulp van onze deskundige ambassadeurs. Door kennis te delen en ondersteuning te bieden, dragen wij iedere dag bij aan de verbetering van onze wereld. Zo gaan wij veel verder dan alleen het matchen van vacature en cv, maar kijken we vooral naar wie de persoon achter deze cv is. Dit zorgt er niet alleen voor dat we een band opbouwen, maar ook dat ons slagingspercentage vele malen hoger ligt dan gemiddeld.

Wij weten namelijk precies wat onze opdrachtgevers zoeken, wat ons in staat stelt vrijwel altijd de juiste match te vinden. Uiteraard kan het voorkomen dat dit niet zo is, bijvoorbeeld door verschil van inzicht op zakelijk vlak, waar je pas na enkele maanden achter komt met elkaar. Wat we vooral zien, is dat we door onze persoonlijke benadering precies weten wie jij als persoon bent. Het gebeurt dus ook weleens dat iemand solliciteert op een bepaalde vacature in Hoorn, maar uiteindelijk na een goed gesprek te hebben gehad, toch tot de conclusie komt dat een andere functie veel beter bij hem of haar past. Zowel wij, als opdrachtgever en werkzoekende hebben er namelijk helemaal niets aan dat een bepaalde vacature wordt vervuld, maar dit blijkt uiteindelijk geen goede match te zijn.

Solliciteer vandaag nog!

Bij BVNG hebben we ontzettend veel leuke vacatures in Hoorn, we staan daarom dus ook te trappelen om jou uit te nodigen voor een gesprek. Dus mocht er een vacature zijn waarvan jij direct enthousiast wordt? Wacht dan niet en stuur ons vandaag nog jouw motivatie en cv. Zo kunnen we samen kijken of de vacature die jij hebt gezien bij je past en komen we natuurlijk ook graag meer te weten komen over wie je bent als persoon en wat je ambities zijn. Bij BVNG kijken we namelijk veel verder dan alleen je cv en de vacature waarop je hebt gereageerd. Ons doel is om de juiste match te vinden voor de lange termijn. Dit doen we door goed te kijken of de ambities die jij hebt, ook binnen het bedrijf waar je aan de slag gaat kunnen worden gerealiseerd. Wacht daarom dus ook niet en stuur ons vandaag nog jouw sollicitatie!