Vacatures Schiedam

Ben jij op zoek naar een baan in Schiedam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! BVNG is dé specialist als het gaat om vacatures in Schiedam en omgeving. Wij hebben namelijk verschillende interessante vacatures in Schiedam tot onze beschikking in verschillende vakgebieden, zodat er altijd wel iets tussen zit dat past bij jouw expertise en ambities. Dus ben jij op zoek naar een baan in de publieke sector of het zorgdomein? Lees dan snel verder en wie weet staat de vacature voor jouw droombaan in Schiedam er wel gewoon tussen.

Vacature gemeente Schiedam

Bij BVNG weten we als geen ander dat het vinden van een baan die niet alleen leuk is, maar ook op zakelijk vlak aan je wensen voldoet, soms best een uitdaging kan zijn. Daarom helpen wij graag gedreven starters, maar ook mensen met de nodige ervaring in het werkveld met het zoeken naar een passende nieuwe baan. Werk moet namelijk veel meer zijn dan alleen arbeid dat je verricht in ruil voor salaris. Want laten we eerlijk zijn, we brengen toch zo’n 8 tot 9 uur per dag door op ons werk, dan is het wel belangrijk dat we het ook leuk hebben. Uiteraard kan er een keer een wat mindere dag tussen zitten, maar dat heeft iedereen. Dus ben jij op zoek naar een leuke vacature in de gemeente Schiedam? Kijk dan snel op de website en wie weet vind je daar wel de baan die jij al een hele tijd zoekt.

Vacatures in de buurt van Schiedam

HBO verpleegkundige – regio Noord-Holland Noord

Zorg/Verpleegkundige
hbo
Noord-Holland
24-32 uur

Hbo Verpleegkundige

Zorg/Verpleegkundige
hbo
Noord-Holland
24-32 uur

Klantmanager Werk

Sociaal Domein/Participatie
hbo
Noord-Holland
32-36 uur

Senior beleidsadviseur Sociaal Domein

Beleid & Management/beleidsadvies
hbo
Noord-Holland
24-36 uur

Coördinator Werk & Inkomen

Sociaal Domein/Participatie
hbo
Noord-Holland
24-32 uur

Verzorgende IG thuiszorg – regio Hoorn

Zorg/Thuiszorg
mbo
Noord-Holland
24-32 uur
Bekijk alle vacatures in de buurt van Schiedam

Verschillende vacatures in Schiedam

Bij BVNG snappen we heel goed dat iedereen uniek is. Daarom gaan we graag persoonlijk met je in gesprek om niet alleen samen je cv te bespreken, maar ook te kijken naar wie nu eigenlijk de persoon achter deze cv is. Wat zijn je ambities, hoe ben je als persoon en waar liggen je interesses? Allemaal zaken die een belangrijke rol kunnen spelen in het uiteindelijk vinden van de juiste vacature in Schiedam en omgeving voor onze kandidaten. Doordat wij naast een persoonlijk gesprek met jou, ook in nauw contact staan met onze opdrachtgevers, weten we dus precies wat wij en uiteindelijk ook onze opdrachtgevers zoeken. Dit stelt ons in staat om te zorgen voor de juiste match. Wil jij weten welke vacatures we binnen BVNG allemaal beschikbaar hebben in de regio Schiedam? Bekijk dan hieronder de verschillende domeinen.

Beleid & Management

Als beleidsadviseur, programmamanager of teamleider kun je een organisatie naar een hoger niveau tillen. Bij BVNG hebben we diverse opdrachten binnen het beleid & management domein waar jij jouw deskundigheid kunt laten zien. Jouw expertise en ervaring zijn van onschatbare waarde en kunnen echt het verschil maken. Wil jij werken aan uitdagende projecten en de organisatie helpen groeien? Solliciteer dan op één van de vacatures binnen dit domein in Schiedam.

Fysieke Leefomgeving

Binnen de fysieke leefomgeving heeft BVNG verschillende interessante vacatures beschikbaar. Of je nu gespecialiseerd bent in duurzaamheid, klimaatverandering, juridische vraagstukken of ruimtelijke ontwikkeling; wij hebben altijd wel iets passends voor jou. Met jouw kennis en ervaring kun je een belangrijke bijdrage leveren aan de leefbaarheid en ontwikkeling van Schiedam en omgeving.

Sociaal Domein

Ben jij empathisch, betrokken en wil je jouw deskundigheid inzetten voor degenen die dit het meest nodig hebben? Dan is het sociaal domein iets voor jou. In de jeugdzorg, Wmo, participatie of als beleidsadviseur kun jij een positieve impact maken in het leven van anderen. BVNG heeft verschillende mogelijkheden binnen deze sector, waarbij wij ervoor zorgen dat jouw talenten optimaal worden benut. Lijkt je dit wel wat? Bekijk dan snel ons volledige vacatureaanbod in Schiedam en solliciteer.

Persoonlijke aanpak bij BVNG

Wanneer je bij BVNG solliciteert, kijken wij niet alleen naar jouw cv en ervaring. Wij vinden het minstens zo belangrijk dat jij past binnen het team waarin je komt te werken en ook de visie van het bedrijf deelt. Een persoonlijke klik is voor ons van groot belang. Daarom nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek om te zien of jij degene bent die we zoeken. Op basis van dit gesprek kunnen we namelijk meteen zien of wij het in jou zien zitten, maar natuurlijk ook andersom.

Zo’n eerste kennismaking is namelijk niet altijd direct inhoudelijk, maar gaat vaak om de persoon achter de cv en een mooie brief. Zo komt het namelijk ook voor dat de vacature waarop iemand heeft gesolliciteerd na een goed gesprek helemaal niet bij die persoon blijkt te passen. Mocht dit het geval zijn, dan kijken we natuurlijk graag samen met jou wat dan wel past. Uiteindelijk hebben zowel wij als onze opdrachtgever alleen iets aan iemand die ook past.

Mocht blijken dat er geen match is op zakelijk vlak, dan houden we je graag in ons bestand. Op het moment dat er dan een vacature binnenkomt waarvoor jij de aangewezen persoon bent, nemen we direct contact met je op in de hoop dat je nog beschikbaar bent. Doordat we dit op deze manier doen, weten we vrijwel in alle gevallen wel een passende match te vinden. Is het niet direct, dan wel in de toekomst.

vacature zorg almere

Persoonlijk contact met onze Recruiters

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een bepaalde vacature die een week of twee geleden nog online heeft gestaan, inmiddels is vervuld. Heb je hier niet op gereageerd en ben je benieuwd of er misschien een soortgelijke vacature beschikbaar is? Neem dan gerust contact op met een van onze recruiters. Bij BVNG geloven we namelijk dat er voor iedereen een vacature is die volledig aansluit bij wat hij of zij zoekt. Dus stel nu dat de vacature die jij zoekt niet op de website staat of dat er een andere vraag is, bijvoorbeeld met betrekking tot functie eisen en je twijfelt of je hier wel aan voldoet, neem dan gewoon contact met ons op. In een persoonlijk gesprek kijken we namelijk veel verder dan alleen de gestelde eisen.

Zo laten we je bij een goede klik echt niet gaan omdat je geen 3, maar 2,5 jaar ervaring hebt bijvoorbeeld. Vooral omdat persoonlijke ontwikkeling en groei bij BVNG en ook onze opdrachtgevers centraal staan, zullen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat we jou weten klaar te stomen voor een bepaalde functie. Dat maakt onze nauwe samenwerking met onze opdrachtgever ook zo waardevol.

Neem vandaag nog contact met ons op

Bij BVNG hebben we regelmatig nieuwe vacatures in omgeving Schiedam op de website staan. Het kan dus heel goed zijn dat de vacature die jij vorige week hebt gezien, inmiddels al is vervuld. Daarom is ons advies ook altijd om te reageren, zodat we je kunnen uitnodigen voor een gesprek. Mocht je dit niet hebben gedaan of op zoek zijn naar een specifieke baan, dan kun je natuurlijk ook gewoon even contact opnemen met een van onze Recruiters. Zo kunnen we samen met jou op basis van je ervaring, interesses en ook wensen, kijken of we misschien een vacature hebben die daar nu bij aansluit. Mocht dit niet het geval zijn, dan houden we je gegevens graag in ons systeem, zodat we, mocht de juiste vacature beschikbaar zijn, direct contact met je kunnen opnemen om te kijken of je hier nog voor openstaat. Omdat wij ook heel goed snappen dat ook jouw carrière niet stilstaat, hebben we er alle begrip voor dat je je eigen koers vaart.