Home Onze opdrachtgevers

Ga aan de slag bij een van onze opdrachtgevers

Doordat wij veel verschillende opdrachtgevers hebben zijn er ook veel verschillende mogelijkheden voor jou als professional. Zo kun jij aan de slag bij een opdracht die echt bij je past of waar je graag ervaring wilt opdoen. Jij hebt zelf de regie over je loopbaan. Wij begeleiden je, verbinden je met passende opdrachten en dragen zorg voor jouw doorontwikkeling.

Een greep uit onze 175+ opdrachtgevers

Gemeente Amsterdam

Of ga aan de slag bij een van onze andere opdrachtgevers bij jou in de regio

Jouw carrière bij bvng

Wij gaan voor een duurzame relatie met jou. Jouw wensen en ambities staan bij ons centraal. In overleg met je loopbaanbegeleider geef je zelf vorm en richting in jouw carrière. Wij zorgen ervoor dat je constant blijft ontwikkelen door het aanbieden van onder andere colleges en cursussen.

Lees meer over bvng

Collega’s aan het woord

Ga aan de slag bij een van onze opdrachtgevers

Wij hebben een grote diversiteit aan opdrachtgevers verspreid over Nederland, met uitzondering van Noord-Brabant, Zeeland en Limburg. Onze opdrachtgevers zijn gemeenten en overheid-gelieerde instellingen. Doordat wij veel verschillende opdrachtgevers hebben zijn er ook veel verschillende mogelijkheden voor jou als professional. Zo kun jij aan de slag bij een opdracht die bij je past of waar je graag ervaring wilt opdoen. Welke opdracht jij gaat doen heb je zelf in de hand. Want jij hebt de regie over jouw loopbaan. Je hebt je eigen aanspreekpunt binnen BVNG met wie jij regelmatig contact hebt. Jij krijgt de aandacht die jij verdient.

Wat houdt werken op opdracht in en wat zijn de voordelen?

De lengte van opdrachten kan variëren. Dat geldt niet voor je contract bij BVNG. Bij ons krijg je in de meeste gevallen een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Daardoor ben je dus niet afhankelijk van je opdracht, maar krijg je gewoon doorbetaald als er even geen opdracht is. Een grote mate van zekerheid voor jou als professional. Daarnaast houden wij je kennis up-to-date door het aanbieden van cursussen, opleidingen, intervisie en BVNG colleges, zodat jij goed beslagen ten ijs komt en je verder kunt ontwikkelen binnen je eigen vakgebied.

Mogelijk heb je nog een van deze vragen

Vragen over BVNG

 • Wat maakt BVNG uniek?

  Wat BVNG uniek maakt is de persoonlijke aandacht voor onze professionals. Bij ons ben je geen nummer.

  Wij houden rekening met jouw wensen en ambities en denken met je mee in mogelijkheden.

  Een duurzame relatie met jou is waar wij voor gaan. Dat kan alleen door goed samen te werken en door voldoende ondersteuning en uitdaging te blijven te bieden.

  Wij geloven dat jij het beste kan presteren als je van ons de aandacht krijgt die jij verdient.

 • In welke regio’s is BVNG actief?

  Wij hebben vestigingen in Groningen, Apeldoorn, Leeuwarden, Hoorn en Zwolle. Wij zijn actief in alle provincies behalve Zeeland, Limburg en Noord-Brabant. Wij zorgen ervoor dat je op maximaal 45 minuten reizen van je opdracht zit.

 • Bouw ik ook pensioen bij jullie op?

  Wij zijn er voor onze professional. Dit betekent dat wij er ook voor zorgen dat je pensioen opbouwt gedurende je bij ons in dienst bent.

 • Ik wil doorstuderen, kan dit via BVNG?

  Dat is zeker mogelijk. Wij zijn ontzettend trots om dit met onze professional te regelen. Wil je bijvoorbeeld doorstromen van mbo naar hbo dan gaan wij graag samen kijken naar de mogelijkheden voor jou.

  Daarnaast biedt BVNG ook colleges en e-learning aan waar je aan kan deelnemen. BVNG helpt ook om je BIG-punten te behalen om je registratie up-to-date te houden. Daarnaast krijg je zelfs een digitaal bekwaamheidspaspoort die geldig is bij al je opdrachtgevers.

Bekijk alle vragen over bvng

Vragen over opdrachten

 • Word ik tijdens mijn plaatsing nog ondersteund?

  Absoluut! Onze recruiters die voeren niet alleen de voorgesprekken maar ze zijn er ook voor je als je vragen hebt, evaluatiemomenten wilt of bepaalde dingen wilt afstemmen.

  Daarnaast verzorgt BVNG ook colleges voor alle professionals, hierover neemt jouw recruiter ook geregeld contact met je op.

  Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt, daarom vinden wij saamhorigheid belangrijk.

  Je bent onderdeel van BVNG en een naaste collega van ons allemaal.

 • Krijg ik betaald als er geen opdracht is?

  Ja, je bent in dienst van BVNG en wij dragen ook de verantwoordelijkheid dat je betaald krijgt. Ook als er even geen opdracht voor je is.

 • Is er zicht op een vaste aanstelling?

  Vanzelfsprekend! Bij bvng gaan wij altijd voor een duurzame relatie. Dit betekent dat je bij ons zicht hebt op een vaste aanstelling bij goed functioneren.

 • Wat als de opdracht of omgeving niet bevalt?

  Dat is iets waar niemand blij van wordt. Daarom beginnen wij altijd het gesprek om te kijken wat er niet bevalt en of we een oplossing kunnen vinden. Lukt dit niet, dan gaan we kijken of we je elders kunnen plaatsen waar je wel blij van wordt.

Bekijk alle vragen over opdrachten