Vacatures Kampen

Ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe baan en woon je in Kampen? Dan heeft BVNG misschien wel de baan die jij zoekt. Zo hebben we verschillende vacatures in Kampen o.a. in de Zorg en het Sociaal Domein. Bij BVNG helpen we jou graag met het vinden van de perfecte vacature die aansluit bij jouw wensen, talent en vooral ook ambities voor de toekomst. Met onze persoonlijke aanpak en uitgebreid netwerk zorgen wij ervoor dat jij snel aan de slag kunt gaan. Of je nu op zoek bent naar een fulltime baan, parttime werk of een tijdelijke opdracht, wij staan voor je klaar. Bekijk nu ons vacature aanbod in Kampen.

Vacature gemeente Kampen

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag werken in de gemeente Kampen? Dan ben je bij BVNG aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om vacatures binnen de regio Kampen. Met ons brede netwerk en jarenlange ervaring helpen wij jou graag met het vinden van een passende baan. Of je nu net van school komt, toe bent aan een volgende stap in je carrière of op zoek bent naar een baan dichtbij huis, bij BVNG hebben we altijd interessante vacatures in Kampen beschikbaar.

Bij BVNG begrijpen we dat het vinden van de perfecte baan niet altijd makkelijk is. Daarom bieden wij niet alleen ontzettend veel verschillende vacatures waaruit je kunt kiezen, maar ook persoonlijke begeleiding en advies om jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Ons team met recruiters staat voor je klaar om samen met jou op zoek te gaan naar een baan die écht bij jou past. Wij geloven namelijk dat iedereen recht heeft op werkplezier en succes in zijn of haar carrière. Door in eerste instantie te kijken naar jou als persoon, zorgen we ervoor dat we de perfecte match weten te vinden tussen werkgever en werkzoekende.

vacatures kampen

Vacatures in de buurt van Kampen

Juridisch Adviseur Omgevingswet

Fysieke Leefomgeving/Juridisch & VTH
hbo
Overijssel
32-36 uur

Projectleider Gebiedsontwikkeling

Fysieke Leefomgeving/Ruimtelijke Ontwikkeling
hbo
Overijssel
32-36 uur

Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

Fysieke Leefomgeving/Ruimtelijke Ontwikkeling
hbo
Overijssel
32-36 uur

Casemanager Omgevingswet

Fysieke Leefomgeving/Juridisch & VTH
hbo
Overijssel
32-36 uur

Beleidsmedewerker Sociaal Domein

Beleid & Management/beleidsadvies
hbo
Overijssel
32-36 uur

Beleidsadviseur Sociaal Domein (ZZP)

Sociaal Domein/ZZP
hbo
Overijssel
In overleg
Bekijk alle vacatures in de buurt van Kampen

Vacature zorg kampen

Bij BVNG begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste zorg te bieden aan kwetsbare groepen. Daarom zijn wij gespecialiseerd werven van goed personeel door middel van onze verschillende openstaande zorg vacatures in kampen waarbij we een veilige, stimulerende en gezellige omgeving creëren voor de cliënten van onze opdrachtgevers. Wij geloven dat een informele benadering, enthousiasme en persoonlijke aandacht een belangrijke rol spelen bij het leveren van hoogwaardige zorg. Daarom kijken wij niet alleen naar je cv, maar ook naar de persoon achter deze cv. We nodigen je daarom ook uit voor een persoonlijke kennismaking, waarbij we jou beter willen leren kennen.

Binnen het zorgdomein hebben we verschillende vacatures op onze website staan. Dus of je nu altijd al hebt willen werken in de ouderenzorg of liever een administratieve functie bekleedt, bij ons kan het allemaal. Bekijk daarom snel het volledige aanbod vacatures in Kampen en wie weet zien we jou binnenkort wel bij ons op locatie voor een eerste kennismaking.

vacature zorg almere

Vacature doktersassistente Kampen

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als doktersassistente in Haarlem? Dan ben je bij BVNG aan het juiste adres! BVNG is een professioneel en creatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het werven en selecteren van onder andere medisch personeel. Bij ons vind je daarom verschillende vacatures, waaronder dus ook voor een doktersassistente in Haarlem. In deze functie ondersteun je de huisartsenpraktijk met administratieve taken, triage en het plannen van afspraken.

Werken als doktersassistente betekent dat je werkt in een dynamische omgeving, waarbij geen dag hetzelfde is natuurlijk. Een aantal functie eisen die horen bij deze vacature als doktersassistente in Haarlem zijn uiteraard zorgvuldigheid, stressbestendigheid en goede communicatieve vaardigheden. Als doktersassistente ben je namelijk het eerste aanspreekpunt voor patiënten en speel je een belangrijke rol in de praktijk. Daarbij is het dus niet alleen belangrijk dat je zorgvuldig te werk gaat, maar de patiënten ook een luisterend oor biedt. In bepaalde gevallen ben jij als doktersassistente namelijk degene die ze uiteindelijk helpt. Dus wil jij aan de slag als doktersassistente in Haarlem, solliciteer dan op onze openstaande vacatures.

vacature verpleegkundige almere

Waarom kiezen voor BVNG?

Bij BVNG hebben wij nauwe samenwerkingen met diverse organisaties van gemeenten tot overheids-gelieerde instellingen tot Zorginstellingen in Kampen. Hierdoor hebben wij toegang tot vele interessante vacatures die exclusief bij ons bekend zijn. Door ons lokale netwerk kunnen we snel schakelen en jou direct in contact brengen met potentiële opdrachtgevers. Zo weten wij precies wat onze opdrachtgevers zoeken, waardoor de kans op een succesvolle match een stuk hoger is. Daarnaast zetten wij in op persoonlijke aandacht en begeleiding. Bij BVNG kijken we namelijk veel verder dan alleen naar je cv.  Doordat we de tijd nemen om jou als persoon te leren kennen, weten we precies wat jij zoekt in een baan. Dit zorgt ervoor dat we de juiste vacatures kunnen matchen met wat jij zoekt.

Hoe werkt BVNG?

Wanneer je interesse hebt in een van de vele vacatures in Kampen die op onze website staan, nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij jouw cv, achtergrond en carrièredoelen. Zo krijgen we een goed beeld van wie je bent en wat je zoekt in een nieuwe baan. Op basis daarvan kunnen we samen kijken naar een vacature die niet alleen aansluit op je wensen, maar ook op je ambitie. Bij BVNG vinden we een duurzame relatie namelijk ontzettend belangrijk en kijken daarom graag verder dan alleen nu. Mocht jij als starter binnen een bedrijf aan de slag gaan en je hebt de ambitie om door te groeien, dan is het wel prettig om al direct te weten wat de mogelijkheden hierin zijn.

Heb je een vacature gevonden die jou aanspreekt? Dan is het zaak om hier zo snel mogelijk op te reageren. Mochten wij een match zien, dan zullen we je uiteraard voorstellen aan een potentiële opdrachtgever, maar voordat je wordt voorgesteld aan een potentiële werkgever, helpen wij jou graag met de voorbereiding. Dit kan zijn door middel van sollicitatietraining of het opstellen van een sterk cv. Zo kun jij zelfverzekerd de volgende stap zetten in jouw carrière. Vooral als starter of bij een carrièreswitch kan het best spannend zijn om te solliciteren.

De sollicitatieprocedure van BVNG

Als je geïnteresseerd bent in een vacature, begeleiden wij jou tijdens de sollicitatieprocedure. We ondersteunen je bij het schrijven van een sterke motivatiebrief en bereiden je voor op het sollicitatiegesprek. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij de beste indruk maakt bij potentiële werkgevers. Dit is niet alleen belangrijk voor jou, maar natuurlijk ook voor onze opdrachtgevers. Daarom zullen wij er ook alles aan doen om jou op zowel persoonlijk als zakelijk vlak zo goed mogelijk te leren kennen, zodat wij precies weten welke vacatures en welke bedrijven het beste bij jou als persoon, maar ook ervaring en vaardigheden passen.

Wanneer er sprake is van een succesvolle match tussen jou en de werkgever, mag je starten met een nieuwe baan! Bij BVNG vinden we het belangrijk dat jij op lange termijn gelukkig bent in je nieuwe functie. Daarom houden we regelmatig contact met jou en de werkgever om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt. Daarnaast bieden we in samenwerking met onze opdrachtgevers ook verschillende op maat gemaakte trainingen en cursussen, zodat jij je alleen nog maar verder kunt ontwikkelen, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Solliciteer vandaag nog bij BVNG

Heb je een vacature gezien die je op het lijf geschreven is, maar twijfel je of je wel de juiste kandidaat bent voor deze vacature? Dan is het goed om gewoon te solliciteren. Onze ervaren recruiters zijn er namelijk niet om je alleen te beoordelen op je CV, maar gaan graag het gesprek met je aan. Mocht blijken dat je qua competenties niet helemaal voldoet, maar ze wel de potentie zien voor de toekomst, kan het heel goed zijn dat je wel wordt voorgesteld bij deze werkgever. Uiteindelijk is het belangrijk dat er een match is en het leren van extra vaardigheden kan natuurlijk ook gewoon tijdens de eerste maanden of jaren bij een nieuw bedrijf. Dit zorgt ervoor dat wij in vrijwel alle gevallen een positieve match weten te vinden, wat niet alleen zorgt voor blije en vrolijke gezichten bij jou als werkzoekende, maar natuurlijk ook bij onze opdrachtgevers.