Vacatures Alkmaar

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zoek je een baan in Alkmaar? Dan vind je bij BVNG precies de vacatures die jij zoekt! Met inmiddels 15 jaar ervaring weten we als geen ander hoe we professionals het beste kunnen matchen aan onze opdrachtgevers. Met vacatures in verschillende sectoren,  variërend van zorg en Sociaal Domein tot Beleid & Management en Fysieke Leefomgeving, is er altijd wel een vacature in Alkmaar bij BVNG die jou op het lijf is geschreven. Bekijk daarom snel ons volledige aanbod en solliciteer vandaag nog op de vacature voor een baan die bij jou past.

Vacature gemeente Alkmaar

Binnen de gemeente Alkmaar zijn wij bij BVNG op zoek naar verschillende werkzoekenden. Niet voor niets hebben we meerdere vacatures openstaan waarbij we op zoek zijn naar starters die net klaar zijn met hun studie, maar ook naar ervaren professionals die al jarenlang ervaring hebben en toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Bij ons staat persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. Dat betekent dat we niet alleen kijken naar je CV en wat je op dit moment zoekt, maar vooral ook naar de persoon achter deze CV. Zo gaan we graag met je in gesprek over wie jij bent, wat je doet en wat je doelen voor de toekomst zijn. Dit stelt ons in staat om niet alleen een goede match te vinden voor nu, maar ook een voor de toekomst.

Binnen BVNG bieden we daarom verschillende trainingen en cursussen, waarin jij jezelf nog verder kunt ontwikkelen. Dit doen we in samenwerking met onze verschillende opdrachtgevers, zodat we dit perfect op elkaar af kunnen stemmen. Dit zorgt er niet alleen voor dat jij je op professioneel vlak verder ontwikkeld, maar ook persoonlijk steeds sterker wordt. Vooral wanneer je ambitie hebt, draagt dit bij aan een verdere groei binnen het bedrijf waar je werkt. Zo geven wij je alle handvatten die nodig zijn om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen.

vacatures alkmaar

Vacatures in de buurt van Alkmaar

HBO verpleegkundige – regio Noord-Holland Noord

Zorg/Verpleegkundige
hbo
Noord-Holland
24-32 uur

Hbo Verpleegkundige

Zorg/Verpleegkundige
hbo
Noord-Holland
24-32 uur

Klantmanager Werk

Sociaal Domein/Participatie
hbo
Noord-Holland
32-36 uur

Senior beleidsadviseur Sociaal Domein

Beleid & Management/beleidsadvies
hbo
Noord-Holland
24-36 uur

Coördinator Werk & Inkomen

Sociaal Domein/Participatie
hbo
Noord-Holland
24-32 uur

Verzorgende IG thuiszorg – regio Hoorn

Zorg/Thuiszorg
mbo
Noord-Holland
24-32 uur
Bekijk alle vacatures in de buurt van Alkmaar

Parttime vacature Alkmaar

Parttime aan de slag in Alkmaar? Dat kan met de verschillende parttime vacatures op de website van BVNG. Wij snappen namelijk heel goed dat er ook behoefte is aan een parttime baan, bijvoorbeeld omdat je bezig bent met je studie, inmiddels een gezin hebt of gewoon een tandje minder wilt doen. Wat je reden ook is, bij BVNG hebben we de baan die jij zoekt! Zo hebben we verschillende parttime vacatures in het onderwijs, de zorg of één van de vele andere sectoren. Dus of je nu op zoek bent naar een parttime baan in Alkmaar voor 16, 24 of 28 uur, bij ons vind je altijd wat je zoekt. Door te kiezen voor een parttime baan, is het vinden van de juiste balans tussen privé en werk vaak een stuk gemakkelijker, vooral wanneer je daarnaast nog een gezin draaiende te houden hebt of een studie moet zien te volgen.

Omdat we bij BVNG heel goed begrijpen dat het vinden van een passende baan best een uitdaging kan zijn, denken we graag met je mee. Zo gaan we graag persoonlijk met je in gesprek om te kijken wat je leuk vindt, waar je kwaliteiten liggen en natuurlijk ook wat je precies zoekt. Op basis daarvan kijken we samen met jou welke vacatures hier het beste op aansluiten, zodat we een baan kunnen vinden die bij je past. Vervolgens helpen we je bij het opstellen van een CV en een goede motivatiebrief en begeleiden we je ook gedurende het hele sollicitatieproces. Kijk daarom snel naar de parttime vacature in Alkmaar die we op de website hebben staan en solliciteer direct!

Vacatures Zorg Alkmaar

Heb jij altijd al een baan willen hebben met maatschappelijke impact? Dan is een baan in de zorg precies wat jij zoekt! Bekijk snel ons aanbod zorg vacatures in Alkmaar en wie weet begin jij binnenkort wel aan jouw droombaan! Binnen het zorgdomein hebben we bij BVNG verschillende vacatures in allerlei verschillende functies. Zo zijn we continu op zoek naar verpleegkundige en helpende van wijkverpleegkundige tot gehandicaptenzorg. Daarbij heb je bij bepaalde vacatures zelfs de mogelijkheid om te solliciteren op een parttime zorg vacature, mocht je niet fulltime aan de slag willen of kunnen. Dus of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan in het ziekenhuis of bij een thuiszorgorganisatie? BVNG heeft altijd wel een baan die bij jou past.

vacature zorg almere

Vacatures GGD Alkmaar

Ben je op zoek naar een uitdagende baan met een maatschappelijke impact? Dan is werken bij de GGD Alkmaar wellicht iets voor jou! De GGD is verantwoordelijk voor de publieke gezondheidszorg in Alkmaar en daar kun jij je steentje aan bijdragen. Bij BVNG hebben we verschillende vacatures bij de GGD in Alkmaar openstaan, voor allemaal verschillende functies. Variërend van verpleegkundige tot inspecteur en van administratief medewerker tot beleidsmedewerker. Kortom, vacatures bij de GGD genoeg! Dus wil jij bijdragen aan het verbeteren van de gezondheid van Alkmaar en eigenlijk hen Nederland? Solliciteer dan vandaag op de vacature die het beste bij jou past.

Staat de gewenste vacature er nu niet tussen of twijfel je of jouw CV wel aansluit bij het profiel dat we zoeken? Neem dan gerust contact met ons op. In een persoonlijk gesprek kijken we namelijk graag samen met je naar de mogelijkheden. Bij BVNG kijken we namelijk niet alleen naar je CV, maar ook naar wie je bent als persoon. Zo kan het dus heel goed zijn dat je in eerste instantie niet helemaal in het plaatje past qua werkervaring, maar wel de juiste diploma’s en inzet hebt. Omdat wij vooral kijken naar een langdurige samenwerking tussen werkgever en werkzoekende, kan het heel goed zijn dat jij wel degene bent die we zoeken.

vacature ggd almere

Nieuwe baan in Alkmaar? Solliciteer vandaag nog!

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in Alkmaar en heb je een passende vacature gevonden? Wacht dan niet langer en stuur ons vandaag nog een bericht! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op, zodat we in een persoonlijk gesprek kunnen kijken of er een match is. Via de website kun je gemakkelijk direct solliciteren op de vacature die je aanspreekt, zodat wij direct weten waar je voorkeur naar uitgaat.

vacature verpleegkundige almere