Vacatures in Assen

Bij BVNG begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste match te vinden tussen werkgever en werknemer. Daarom zijn wij dé specialist als het gaat om vacatures in Assen en omgeving. Met ons uitgebreide netwerk van bedrijven en kandidaten weten wij keer op keer de juiste match tot stand te brengen. Onze recruiters staan daarom voor je klaar om samen met jou te kijken naar welke baan het beste past bij jouw opleiding, werkervaring en uiteindelijk ook ambitie. Zo zullen wij in een persoonlijk gesprek samen met jou bekijken wat het beste bij je past.

Vacature gemeente Assen

Ben jij op zoek naar een leuke vacature in de gemeente Assen? Dan zit je bij BVNG goed! Wij zijn er namelijk trots op dat we jou als werkzoekende kunnen helpen bij het vinden van een passende baan in de gemeente Assen. Onze missie is om talent en organisaties met elkaar te verbinden en daar pas jij als enthousiaste werkzoekende natuurlijk perfect bij.

Als BVNG begrijpen wij dat jij, als ambitieuze professional, niet zomaar genoegen neemt met een willekeurige baan. Daarom doen onze ervaren recruiters er alles aan om ervoor te zorgen dat we niet alleen weten waar je krachten liggen op zakelijk vlak, maar ook dat we weten wie jij als persoon bent. Op basis daarvan weten wij precies welke vacature(s) hier het beste bij passen en zorgen wij voor een goede match.

Vacatures in de buurt van Assen

MBO Verpleegkundige

Zorg/Verpleegkundige
mbo
Drenthe
16-24 uur

Verzorgende IG

Zorg/Verzorgende IG
mbo
Drenthe
16-24 uur

Beleidsadviseur Sociaal Domein

Beleid & Management/beleidsadvies
universitair
Drenthe
24-36 uur

Senior Beleidsadviseur Cultuur

Beleid & Management/beleidsadvies
hbo
Drenthe
24-36 uur

Consulent Inkomen

Sociaal Domein/Participatie
hbo
Drenthe
32-36 uur

Consulent Werk

Sociaal Domein/Participatie
hbo
Drenthe
32-36 uur
Bekijk alle vacatures in de buurt van Assen

Waarom BVNG voor vacatures in Assen?

Ben je op zoek naar werk dat echt past bij wie je bent, jouw persoonlijke ambitie en ontwikkeling? Wil je deel uitmaken van een hecht team waarin je kunt groeien en samenwerken met professionals uit verschillende vakgebieden? Dan ben je bij BVNG aan het juiste adres.

Bij BVNG begeleiden we je gedurende het hele traject. We verbinden je met opdrachten en werkzaamheden die passen bij jou als individu. Niet zomaar tijdelijke klussen, maar taken die aansluiten bij wat jij wilt bereiken in je carrière. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we een groot netwerk van meer dan 175 opdrachtgevers en 500+ professionals die allemaal klaar staan om samen te werken aan mooie projecten. Dus ben je op zoek naar een vacature in Assen? Dan is BVNG de partij die jou hierbij kan helpen.

Neem vandaag nog contact met ons op, zodat een van onze recruiters samen met jou kan kijken naar wat je precies zoekt, wie je bent en wat je ambities zijn. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en zullen er daarom ook voor zorgen dat we niet alleen kijken naar een vacature en baan die nu bij je past, maar waarin jij je ook verder kunt ontwikkelen.

Plan vandaag nog jouw kennismaking

Neem de volgende stap in jouw carrière

Wanneer je samenwerkt met BVNG, staan wij voor je klaar om jou te begeleiden gedurende het hele sollicitatieproces. We geven advies, helpen je met het optimaliseren van je cv en bereiden je voor op sollicitatiegesprekken. Bij BVNG streven we ernaar om jouw zoektocht naar een nieuwe uitdaging zo soepel en succesvol mogelijk te laten verlopen.

Dus ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in Assen? Kom dan langs bij BVNG en ontdek welke kansen er voor jou liggen. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap richting jouw nieuwe baan. Wij kijken ernaar uit om samen met jou te kijken welke vacature het beste bij je aansluit als persoon, maar natuurlijk ook op zakelijk vlak.