Vacatures in Emmen

Ben jij op zoek naar een leuke baan in Emmen? Dan vind je bij BVNG de vacatures in Emmen en omgeving die jij zoekt. BVNG is al meer dan 15 jaar een betrouwbare partner in het Sociaal Domein, Fysieke Leefomgeving en de Zorg bij de gemeente Emmen.

Een passende baan in omgeving Emmen

Wij helpen je de baan te vinden die bij je past in de omgeving van Emmen en daarbuiten. Bij BVNG geloven we dat werkgeluk een belangrijk onderdeel is voor persoonlijke groei en succes. Daarom beschikken wij over ervaren Recruiters, die niet alleen kijken wat je op zakelijk gebied allemaal kunt, maar ook hoe jij als persoon bent om ervoor te zorgen dat de vacatures die we beschikbaar hebben, ook daadwerkelijk bij jou als persoon passen. Ga je aan de slag bij BVNG, dan zullen zij je ook de professionele begeleiding en ondersteuning bieden die je mag verwachten. Zo sta jij er bij BVNG nooit alleen voor. Samen vooruit.

Vacatures gemeente Emmen bij BVNG

Vacatures in de buurt van Emmen

MBO Verpleegkundige

Zorg/Verpleegkundige
mbo
Drenthe
16-24 uur

Verzorgende IG

Zorg/Verzorgende IG
mbo
Drenthe
16-24 uur

Beleidsadviseur Sociaal Domein

Beleid & Management/beleidsadvies
universitair
Drenthe
24-36 uur

Senior Beleidsadviseur Cultuur

Beleid & Management/beleidsadvies
hbo
Drenthe
24-36 uur

Consulent Inkomen

Sociaal Domein/Participatie
hbo
Drenthe
32-36 uur

Consulent Werk

Sociaal Domein/Participatie
hbo
Drenthe
32-36 uur
Bekijk alle vacatures in de buurt van Emmen

Vacature gemeente Emmen

De gemeente Emmen heeft ontzettend veel vacatures beschikbaar, die wij bij BVNG voor je hebben verzameld. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er speelt binnen de gemeente Emmen. Bij BVNG kun jij je verder ontwikkelen in jouw loopbaan, Wij helpen we je graag met het vinden van jouw ideale vacature en dus uiteindelijk baan. Daarbij is meestal wel enige gemeentelijke ervaring vereist. Ook voor junioren zijn er mogelijkheden, bijvoorbeeld een junior – senior traject. Zo voeg jij gelijk waarde toe aan een de gemeente Emmen én aan je eigen skills!

Samen met jou kijken we welke mogelijkheden er zijn en zorgen we ervoor dat je de best passende baan vindt. Zoals gezegd kijken we niet alleen naar wat je allemaal op zakelijk vlak kunt, maar willen we ook weten wie jij als persoon bent. Door onze persoonlijke benadering weten we namelijk precies of je niet alleen zakelijk, maar ook op persoonlijk vlak past binnen de organisatie waarvan je op de vacature in de gemeente Emmen gesolliciteerd hebt.

Plan vandaag nog jouw kennismaking

Neem de volgende stap in jouw carrière

Wanneer je samenwerkt met BVNG, staan wij voor je klaar om jou te begeleiden gedurende het hele sollicitatieproces. We geven advies, helpen je met het optimaliseren van je cv en bereiden je voor op sollicitatiegesprekken. Bij BVNG streven we ernaar om jouw zoektocht naar een nieuwe uitdaging zo soepel en succesvol mogelijk te laten verlopen.

Dus ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in Emmen? Kom dan langs bij BVNG en ontdek welke kansen er voor jou liggen. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap richting jouw nieuwe baan. Wij kijken ernaar uit om samen met jou te kijken welke vacature het beste bij je aansluit als persoon, maar natuurlijk ook op zakelijk vlak.