Home Provincies Vacatures Flevoland Vacatures Dronten

Vacature Dronten

Wil jij werken in het prachtige Dronten? Bekijk dan het ruime aanbod dat BVNG in de regio Dronten heeft. Bij BVNG werken we nauw samen met verschillende grote bedrijven uit de regio, die allemaal actief zijn in verschillende branches. Dit zorgt ervoor dat wij niet alleen een ruim, maar ook divers aanbod vacatures in Dronten hebben, waardoor er altijd wel een vacature is, die past bij hetgeen wat jij zoekt. Dus ben jij toe aan iets nieuws of ben je net klaar met studie en wil je direct beginnen met een baan die goed bij je past? Kijk dan gerust even rond.

Vacature gemeente Dronten

Ben jij op zoek naar een vacature in de gemeente Dronten? Dan ben je bij ons goed! Bij BVNG begrijpen we namelijk dat het vinden van de juiste baan niet altijd even gemakkelijk is. Daarom doen wij er alles aan om dit proces voor jou soepel te laten verlopen. Ons team van recruiters staat klaar om samen met jou op zoek te gaan naar die ene droombaan die perfect aansluit bij jouw ervaring, niveau en ook ambities voor de toekomst. Wij beschikken namelijk over een ruim aanbod vacatures in allerlei verschillende vakgebieden, zoals de techniek, zorg, administratie, onderwijs en nog veel meer. Wat je wensen ook zijn, bij BVNG maken we ze graag werkelijkheid!

vacature dronten

Vacatures in de buurt van Dronten

Jeugdconsulent – Flevoland (ZZP)

Sociaal Domein/ZZP
hbo
Flevoland
24-36 uur

Beleidsadviseur Jeugd (ZZP) – Flevoland

Sociaal Domein/ZZP
hbo
Flevoland
24-36 uur

Inkomensconsulent (ZZP) – Flevoland

Sociaal Domein/ZZP
hbo
Flevoland
24-36 uur

Junior Vergunningverlener APV

Fysieke Leefomgeving/Juridisch & VTH
hbo
Flevoland
32-36 uur

Inkomensconsulent – Flevoland

Sociaal Domein/Participatie
hbo
Flevoland
24-36 uur
Bekijk alle vacatures in de buurt van Dronten

Persoonlijke benadering bij BVNG

Bij ons draait niet alles om jouw CV. We kijken verder en gaan graag de diepte in om te bekijken wie jij werkelijk bent als professional en vooral ook als mens. Bij BVNG geloven we dat er meer is dan alleen het zakelijke aspect. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede match tussen werkgever en werknemer gebaseerd moet zijn op persoonlijkheid, potentieel en passie. Dit maakt dat wij een ontzettend hoog percentage hebben als het gaat om succesvolle matches.

Daarbij komt ook dat de meeste mensen die via ons een passende vacature in Dronten weten te vinden, vaak niet alleen bij dezelfde werkgever blijven werken, maar ook de nodige stappen intern weten te maken.

Met BVNG krijg je meer dan alleen een baan

Waar veel andere bedrijven voornamelijk focussen op werkervaring en opleidingen, gaat BVNG veel verder. Wij willen jou écht leren kennen. Wat zijn jouw dromen, doelen en ambities? Waar ligt jouw passie? Op basis van deze informatie gaan wij voor jou op zoek naar de ideale job waarin jij kunt groeien en excelleren. Niet zomaar een baan, maar een carrière waarin jij volledig tot je recht komt. Wanneer je kiest voor BVNG, kun je erop vertrouwen dat wij jou ondersteunen gedurende het hele proces. Dus of het nu gaat om het maken van een goede CV, sollicitatie training of coaching; wij bieden professionele begeleiding zodat jij zelfverzekerd aan je eerste sollicitatiegesprek begint.

BVNG - meer dan alleen een baan

Persoonlijke aandacht staat voor ons op plek één

Het vinden van een vacature in Dronten die past bij wat jij zoekt, lukt alleen als we ook weten wie jij als persoon bent. Bij BVNG geloven we in de kracht van aandacht. Echt goed luisteren naar elkaar, vragen stellen en elkaar helpen. Het is deze aandacht die zorgt voor ontwikkeling en groei van ons allemaal. Wij zijn ervan overtuigd dat elke vraag of uitdaging een kans biedt om te leren en te verbeteren. Zo zorgen we ervoor dat we jou als persoon leren kennen, maar wij ons ook als organisatie iedere keer verder ontwikkelen.

Volg BVNG colleges

In samenwerking met experts uit het werkveld organiseren wij vier keer per jaar vakinhoudelijke bijeenkomsten. Hier krijg je de nieuwste inzichten en ontwikkelingen aangereikt die relevant zijn binnen jouw vakgebied. Of je nu werkzaam bent in de zorg, techniek of een andere branche, BVNG Colleges biedt voor ieder wat wils. Met BVNG Colleges ben en blijf je altijd up-to-date en kun je sparren met gelijkgestemde professionals. Wij geloven dat kennisdeling cruciaal is voor persoonlijke groei en succesvolle samenwerkingen.

E-learning

Met onze speciaal ontworpen e-learning modules voor de zorgsector kun jij je vaardigheden nog verder verbeteren en blijf je voorop lopen in een snel veranderende omgeving. Of het nu gaat om protocollen binnen de ouderenzorg, EHBO of innovatieve technologieën in de gezondheidszorg, bijhet BVNG Leerhuis vind je alles wat je nodig hebt. Dit heeft niet alleen als voordeel dat je altijd op de hoogte bent van wat er speelt, maar geeft je ook de mogelijkheid om binnen een organisatie of instelling stappen te maken.

BVNG leerhuis

Zet vandaag de eerste stap naar een nieuwe carriere

Zit je niet meer op je plek of ben je toe aan iets nieuws? Zet dan vandaag de eerste stap naar een nieuwe carrière. Met ons enorme aanbod vacatures in Dronten en onze ervaren recruiters, kunnen we je verzekeren dat het vinden van een nieuwe job geen enkel probleem is. We nodigen je daarom graag uit om eerst eens in een vrijblijvend gesprek kennis met elkaar te maken. Zo weten wij wie jij bent en weet jij ook wie wij zijn en waar we als BVNG voor staan.

Mocht blijken dat de klik er is en er zijn een aantal vacatures die je aanspreken, dan kunnen we natuurlijk al snel de volgende stap zetten. Omdat wij precies weten wat de bedrijven waarmee wij samenwerken in Dronten van onze en ook jou als potentiële nieuwe werknemer vragen, kunnen wij je perfect voorbereiden. Van het opstellen van je CV of het schrijven van een motivatiebrief, wij helpen je van A tot en met Z. Wacht daarom ook niet en neem vandaag nog contact met ons op.