Vacatures Arnhem

Arnhem is een prachtige stad, vol mogelijkheden voor wanneer je toe bent aan een nieuwe uitdaging of de eerste stappen wilt zetten in je carrière. Daarom bieden we bij BVNG verschillende vacatures in Arnhem aan, variërend van vacatures voor starters tot vacatures voor mensen met ervaring. Omdat bij ons een persoonlijke aanpak centraal staat, kijken we niet alleen naar je cv, maar ook naar de persoon zelf. Dit stelt ons in staat om de perfecte match te vinden tussen werkgever en werkzoekende, zodat beide partijen blij worden. Tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan snel welke vacatures in Arnhem er zijn of plan een persoonlijk kennismakingsgesprek

Vacature gemeente Arnhem

Ben je op zoek naar een leuke baan in Arnhem? Dan zit je bij BVNG helemaal goed! Zo hebben wij meerdere vacatures in de gemeente Arnhem op onze website staan, waarin we op zoek zijn naar mensen in verschillende vakgebieden binnen deze gemeente. Omdat we ontwikkeling en groei bij BVNG ontzettend belangrijk vinden, kun je bij ons terecht als zowel starter als iemand die al de nodige jaren ervaring heeft opgedaan. Dit stelt ons in staat om de perfecte match te vinden, waarbij we niet alleen kijken naar je CV, maar ook naar jou als persoon. Op deze manier weten we namelijk niet alleen wat je op zakelijk vlak te bieden hebt, maar ook of je past binnen het bedrijf en het team waar je straks gaat werken.

Zo is het ontzettend fijn dat je aan alle zakelijke voorwaarden voldoet, maar zien we dat een persoonlijke match de afgelopen jaren steeds belangrijker is geworden. Doordat wij bij BVNG zorgen voor een persoonlijke band met zowel opdrachtgevers als werkzoekenden, weten wij precies wat er van ons verwacht wordt en is het vinden van de juiste match een stuk gemakkelijker. Dit is niet alleen fijn voor jou als werkzoekende, maar natuurlijk ook voor de werkgever.

vacatures Arnhem

Vacatures in de buurt van Arnhem

Vergunningverlener APV

Fysieke Leefomgeving/Juridisch & VTH
mbo
Gelderland
24-36 uur

Casemanager Omgevingswet

Fysieke Leefomgeving/Ruimtelijke Ontwikkeling
hbo
Gelderland
24-36 uur

Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

Fysieke Leefomgeving/Ruimtelijke Ontwikkeling
hbo
Gelderland
24-36 uur

Juridisch Adviseur Omgevingswet

Fysieke Leefomgeving/Juridisch & VTH
hbo
Gelderland
24-36 uur

(Senior) beleidsadviseur sociaal domein

Beleid & Management/beleidsadvies
hbo
Gelderland
24-36 uur

Gedragswetenschapper

Sociaal Domein/Jeugdzorg
universitair
Gelderland
24-36 uur
Bekijk alle vacatures in de buurt van Arnhem

Vacature Arnhem parttime

Parttime aan de slag in Arnhem? Dat kan! Bij BVNG hebben we namelijk niet alleen vacatures voor een fulltime functie van 32 tot 40 uur, maar ook voor de mensen die liever parttime willen werken. Dus stel dat je op zoek bent naar een baan naast je studie, je een gezin met jonge kinderen hebt of gewoon een stapje terug wilt doen in het aantal uren dat je iedere week werkt, dan zit je bij BVNG goed! Bij BVNG bieden we jou namelijk de mogelijkheid om parttime aan de slag te gaan bij diverse bedrijven in Arnhem en omgeving. Bij ons kun je terecht voor allerlei verschillende vacatures, variërend van verpleegkundige tot administratief medewerker. Bekijk daarom snel ons volledig aanbod parttime vacatures in Arnhem en wie weet heb jij binnenkort wel een nieuwe baan.

Vacature verpleegkundige Arnhem

Is het werken in de zorg altijd al een droom van je geweest? Bekijk dan onze verpleegkundige vacatures in Arnhem. Werken als verpleegkundige betekent dat je elke dag het verschil kunt maken in het leven van de patiënten. Jij staat klaar om de beste zorg te bieden aan mensen die het nodig hebben. Niet voor niets zeggen we bij BVNG dan ook altijd dat zorg geen werk is, maar een roeping. Naast dat het natuurlijk een prachtige manier is om bij te dragen aan de maatschappij, bieden we je bij BVNG ook de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Op deze manier krijg je de mogelijkheid om ook binnen de organisatie waarvoor je werkt, verder door te groeien.

vacature zorg almere

Werken in de zorg in Arnhem

Als je werkt in de zorg, weet je dat het meer is dan alleen een baan. Het is een roeping, een passie om anderen te helpen en ondersteunen. Bij BVNG begrijpen we deze drang om iets positiefs bij te dragen aan het leven van mensen. Ons bedrijf biedt jou de mogelijkheid om niet alleen te werken, maar ook om echt het verschil te maken in het leven van patiënten. Van verpleegkundigen tot medisch specialisten, bij BVNG hebben we diverse vacatures beschikbaar, waarin jij jouw vaardigheden kunt inzetten en ook verder kunt ontwikkelen. We geloven dat werken in de zorg niet alleen gaat over medische kennis en vaardigheden, maar ook over empathie en betrokkenheid. Als je ervoor kiest om te reageren op een van de vacatures in de regio Arnhem, dan zorgen wij ervoor dat we je alle mogelijkheden bieden om je verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

vacature verpleegkundige almere

BVNG helpt jou naar jouw droombaan

Bij BVNG snappen we dat een nieuwe baan meer is dan alleen werk. Vooral als je fulltime werkt, is het belangrijk dat je het naar je zin hebt en iedere dag met plezier naar je werk gaat. Natuurlijk kan er een keer een mindere dag tussen zitten en dat maakt helemaal niets uit. Omdat we maar al te groep begrijpen dat een leuke baan niet alleen een positieve invloed heeft op hoe jij op je werk presteert, maar ook op hoe jij je als persoon voelt, gaan wij graag persoonlijk met je in gesprek. Dit doen we zodat we niet alleen weten wat je leuk vindt en waar je ambities liggen, maar ook om erachter te komen wie en hoe jij als persoon bent. Onze ervaren recruiters weten namelijk precies de juiste match te vinden tussen jouw als persoon en toekomstige werkgever. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen met plezier naar je werk gaat, maar je ook de kans hebt om je verder te ontwikkelen. Als dat geen mooi vooruitzicht is.

BVNG blijft je ondersteunen

Bij BVNG stoppen we niet nadat we jou en een passende vacature hebben weten te matchen. Vanaf het allereerste moment helpen we je om te zorgen dat je een sterke CV en motivatiebrief hebt, zodat de kans dat ze je aannemen een stuk groter wordt. Ook helpen we je bij de voorbereiding van de gesprekken, maar daar stappen we bij BVNG niet! Wist je namelijk dat we je ook tijdens je loopbaan de mogelijkheid bieden om cursussen en trainingen te volgen, zodat jij jezelf zowel persoonlijk als zakelijk nog verder kunt ontwikkelen? Ook wanneer je tegen bepaalde zaken aanloopt op je werk, zijn we er voor je. Doordat wij nauw samenwerken met onze opdrachtgevers, zorgen we er altijd voor dat beide partijen zich op hun gemak voelen bij een samenwerking.

Plan vandaag jouw gesprek

Bij BVNG staan we iedere dag voor je klaar om je te helpen met het vinden van een geschikte vacature in Arnhem. Dus mocht er op dit moment geen vacature zijn die aansluit bij jouw wensen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kijken we namelijk graag naar wie je bent en wat je zoekt, zodat we misschien een andere leuke passende vacature voor je hebben, waar je misschien zelf helemaal niet aan gedacht had. Neem daarom vandaag nog contact op met een van onze Recruiters, zodat jullie samen in een persoonlijk gesprek kunnen kijken naar de mogelijkheden. Mocht er op dit moment geen passende vacature zijn, dan behouden we je graag in ons bestand, zodat we op het moment dat deze er wel is, direct contact met je op kunnen nemen en wie weet je wel kunnen helpen aan je toekomstige baan.