Vacatures Haarlem

Woon jij in Haarlem en ben je op zoek naar een nieuwe baan in de (semi) publieke sector? Bekijk dan eens rustig onze vacatures in Haarlem. Van een leuke baan bij de GGD tot aan een vacature als doktersassistent in een praktijk, bij ons vind je het allemaal. Graag komen we in een persoonlijk gesprek niet alleen te weten wat je kunt en waar je naar op zoek bent, maar willen we ook graag weten wie jij bent als persoon. Dit zorgt er namelijk voor dat we niet alleen op zakelijk vlak de juiste match kunnen maken. Bekijk daarom nu ons vacature aanbod in Haarlem en solliciteer op de baan die bij jou past.

Vacature gemeente Haarlem

In de gemeente Haarlem staan ontzettend veel vacatures open, waarvoor we op zoek zijn naar jou! Dus wil jij graag werken in de gemeente Haarlem, dan zit je bij BVNG helemaal goed! Doordat wij beschikken over een uitgebreid aanbod vacatures in de gemeente, kun je bij ons aan de slag binnen allerlei verschillende vakgebieden. Bij BVNG staat ontwikkeling en groei voorop en dus bieden wij ook ontzettend veel vacatures voor young professionals en mensen met meer ervaring. Want jij kunt op elk moment in je leven die carrière sprong maken die jou energie geeft. Omdat we bij BVNG niet alleen kijken naar wat je nu zoekt, maar ook graag met je meedenken over je toekomst, kijken we vooral ook naar de persoon achter jouw cv.

Doordat wij in eerste instantie in een persoonlijk gesprek willen weten wie jij als persoon bent, kunnen we veel sneller de juiste match voor je vinden. Een goede CV is natuurlijk fijn, maar een werknemer die past binnen het team en de bedrijfscultuur voor de meeste werkgever is veel belangrijker. Daarom werken wij nauw samen met onze opdrachtgevers en weten we precies wat wel of niet past. Dit stelt ons in staat om de juiste match te vinden, wat uiteindelijk resulteert in een langdurige samenwerking, waarbij er voldoende doorgroeimogelijkheden zijn om je als werknemer te kunnen ontwikkelen binnen een bedrijf.

vacatures haarlem

Vacatures in de buurt van Haarlem

HBO verpleegkundige – regio Noord-Holland Noord

Zorg/Verpleegkundige
hbo
Noord-Holland
24-32 uur

Hbo Verpleegkundige

Zorg/Verpleegkundige
hbo
Noord-Holland
24-32 uur

Klantmanager Werk

Sociaal Domein/Participatie
hbo
Noord-Holland
32-36 uur

Senior beleidsadviseur Sociaal Domein

Beleid & Management/beleidsadvies
hbo
Noord-Holland
24-36 uur

Coördinator Werk & Inkomen

Sociaal Domein/Participatie
hbo
Noord-Holland
24-32 uur

Verzorgende IG thuiszorg – regio Hoorn

Zorg/Thuiszorg
mbo
Noord-Holland
24-32 uur
Bekijk alle vacatures in de buurt van Haarlem

Vacature GGD Haarlem

Op zoek naar een baan met impact op de maatschappij? Bekijk dan ons volledige aanbod vacatures bij de GGD in Haarlem. Wij zijn dé specialist op het gebied van personeelsbemiddeling voor de GGD in Haarlem en hebben regelmatig interessante vacatures beschikbaar. Dus of je nu net afgestudeerd bent of al jarenlange ervaring hebt, bij ons vind je vast en zeker een functie die bij jou past. Graag nodigen we je daarom uit voor een persoonlijk gesprek, zodat we niet alleen de vacature en functie zelf kunnen bespreken, maar ook te weten komen wie jij bent, wat je zoekt en ook wat je ambities zijn.

Bij de GGD in Haarlem kun je werken binnen verschillende disciplines en functies. Of je nu graag direct contact hebt met mensen of liever achter de schermen werkt, er is altijd wel een passende vacature beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan functies als jeugdarts, sociaal verpleegkundige, epidemioloog of teamleider publieke gezondheid. Binnen deze functies houd jij je bezig met het bewaken en bevorderen van de gezondheid van burgers in Haarlem.

Omdat bij ons persoonlijke ontwikkeling en groei centraal staan, kijken we niet alleen naar wat je nu zoekt, maar ook of deze functie over een aantal jaren nog bij je past. Mocht dit niet het geval zijn, dan kijken we uiteraard ook naar de doorgroeimogelijkheden die een bedrijf biedt, in dit geval de GGD in Haarlem, zodat je wel behouden kunt blijven voor het bedrijf. Doordat we vanuit BVNG ook regelmatig trainingen en cursussen aanbieden in samenwerking met de GGD, zorgen we er niet alleen voor dat je op zakelijk vlak ontwikkelt, maar ook op persoonlijk vlak.

vacature ggd almere

Vacature doktersassistente Haarlem

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als doktersassistente in Haarlem? Dan ben je bij BVNG aan het juiste adres! BVNG is een professioneel en creatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het werven en selecteren van onder andere medisch personeel. Bij ons vind je daarom verschillende vacatures, waaronder dus ook voor een doktersassistente in Haarlem. In deze functie ondersteun je de huisartsenpraktijk met administratieve taken, triage en het plannen van afspraken.

Werken als doktersassistente betekent dat je werkt in een dynamische omgeving, waarbij geen dag hetzelfde is natuurlijk. Een aantal functie eisen die horen bij deze vacature als doktersassistente in Haarlem zijn uiteraard zorgvuldigheid, stressbestendigheid en goede communicatieve vaardigheden. Als doktersassistente ben je namelijk het eerste aanspreekpunt voor patiënten en speel je een belangrijke rol in de praktijk. Daarbij is het dus niet alleen belangrijk dat je zorgvuldig te werk gaat, maar de patiënten ook een luisterend oor biedt. In bepaalde gevallen ben jij als doktersassistente namelijk degene die ze uiteindelijk helpt. Dus wil jij aan de slag als doktersassistente in Haarlem, solliciteer dan op onze openstaande vacatures.

vacature zorg almere

Vacature zorg Haarlem

Heb jij altijd al willen werken in de zorg? Dan is dit je kans! Bij BVNG hebben we namelijk verschillende zorg vacatures in Haarlem opstaan, waarvoor we op zoek zijn naar iemand met passie voor mensen. Bij BVNG geloven we dat kwalitatieve zorg begint bij betrokken medewerkers. Daarom bieden we allerlei verschillende vacatures aan binnen de zorg, die kunnen variëren van een baan in de thuiszorg tot aan een administratieve baan in het ziekenhuis. Welke functie je ook binnen het zorgdomein bekleedt, met jouw inzet en passie draag je je steentje bij.

Binnen BVNG werken we nauw samen met onze opdrachtgevers. Dat houdt dus ook in dat we in contact staan met verschillende ziekenhuizen, zorginstellingen en thuiszorgorganisaties. Dit zorgt ervoor dat we precies weten wie of wat ze zoeken en ook waar de behoefte ligt. Daarom bieden we in samenwerking met onze opdrachtgevers verschillende trainingen en cursussen aan, zodat jij je ook tijdens je loopbaan verder kunt ontwikkelen. Dit geeft je niet alleen de kans om op persoonlijk vlak te groeien, maar ook zakelijk gezien, waarbij je ook binnen de organisatie stappen kunt maken.

vacature verpleegkundige almere

Jouw droombaan vind je bij BVNG

Bij BVNG hebben we verschillende vacatures in Haarlem, waarvoor we op zoek zijn naar jou! Daarom komen we graag met jou in contact, zodat we samen kunnen kijken naar wat je precies zoekt, maar ook wie jij als persoon bent. Wij geloven namelijk in een persoonlijke band met niet alleen onze opdrachtgevers, maar ook de werkzoekenden. Dat is ook de reden waarom het bij ons niet ophoudt bij de eerste sollicitatie. Wij helpen je namelijk bij het maken van een sterke motivatiebrief en het opstellen van je cv. Dit om ervoor te zorgen dat jij jouw potentiële werkgever weet te overtuigen dat jij de geschikte kandidaat bent voor een bepaalde functie. Dit doen we natuurlijk alleen op het moment dat we ook zeker weten dat er een grote kans is op een match.

Ook nadat je hebt gesolliciteerd staan we je bij. Mocht je worden uitgenodigd voor een gesprek, dan helpen we je met de voorbereiding en geven we je tips over hoe je het beste zo’n gesprek in kunt gaan. Vooral als starter snappen we heel goed dat het best spannend kan zijn om te gaan solliciteren. Daarom begeleiden we je bij BVNG tijdens het hele traject.