Vacatures Westland

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in het Westland? Dan ben je bij BVNG aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in het bemiddelen van parttime en fulltime vacatures in verschillende sectoren, variërend van de zorg tot het Sociaal Domein. Met ons uitgebreide netwerk en onze passie voor mensen helpen wij jou graag bij het vinden van de ideale baan die aansluit bij jouw wensen en talenten. Bekijk daarom snel ons volledige vacature aanbod, want er zijn ongetwijfeld vacatures in het Westland die je zullen aanspreken.

Vacatures gemeente Westland

Het Westland is een uniek stukje Nederland dat bekend staat om zijn kassen, bloemen en tuinbouw. Gelegen in de provincie Zuid-Holland, heeft deze regio zich ontwikkeld tot ’s werelds belangrijkste hub voor glastuinbouw. Naast de bekende bloemen en planten spelen ook andere sectoren zoals logistiek, technologie en agribusiness een belangrijke rol binnen dit gebied. Bij BVNG hebben we daarom ook verschillende vacatures in het Westland beschikbaar, waarbij we vooral op zoek zijn naar mensen voor het onderwijs, in de zorg en verschillende vacatures als verpleegkundige. Bekijk daarom nu het volledige aanbod vacatures in de gemeente Westland en wie weet zie jij de vacature die leidt tot jouw droombaan.

vacatures gemeente westland

Vacatures in de buurt van Westland

HBO verpleegkundige – regio Noord-Holland Noord

Zorg/Verpleegkundige
hbo
Noord-Holland
24-32 uur

Hbo Verpleegkundige

Zorg/Verpleegkundige
hbo
Noord-Holland
24-32 uur

Klantmanager Werk

Sociaal Domein/Participatie
hbo
Noord-Holland
32-36 uur

Senior beleidsadviseur Sociaal Domein

Beleid & Management/beleidsadvies
hbo
Noord-Holland
24-36 uur

Coördinator Werk & Inkomen

Sociaal Domein/Participatie
hbo
Noord-Holland
24-32 uur

Verzorgende IG thuiszorg – regio Hoorn

Zorg/Thuiszorg
mbo
Noord-Holland
24-32 uur
Bekijk alle vacatures in de buurt van Westland

Parttime vacature Westland

Wil jij graag parttime werken? Dat kan! Bij BVNG snappen we namelijk heel goed dat er ook behoefte is aan functies voor 16, 24 of 28 uur. Daarom hebben we meerdere parttime vacatures in het Westland beschikbaar, in allerlei verschillende sectoren. Dus of je nu op zoek bent naar een baan als verpleegkundige voor een bepaald aantal uur in de week of je toch liever aan de slag gaat als verzorgde bij een zorginstelling, het kan allemaal. Wat we vaak zien, is dat veel vrouwen die kinderen krijgen, een stapje terug doen om de zorg voor de kinderen en de rest van het gezin op zich te nemen.

Dus behoor jij tot de groep die op zoek is naar een deeltijdbaan, bijvoorbeeld naast je studie, wat natuurlijk ook kan? Dan is het goed om ons aanbod parttime vacatures in het Westland eens rustig door te nemen. Heb je een vacature gevonden die je wel aanspreekt? Wacht dan niet langer en stuur direct je CV en motivatiebrief naar ons toe! Zo kunnen we in een persoonlijk gesprek eerst eens rustig kennismaken en daarna kijken of er op zakelijk en persoonlijk vlak een potentiële match is met jouw eventuele nieuwe werkgever.

Vacature verzorgende Westland

Bij BVNG geloven we dat zorg meer is dan alleen maar het uitvoeren van je vaste taken. Omdat je dagelijks met mensen bezig bent, is een maatwerk aanpak natuurlijk een vereiste. Uiteraard zullen er ook een aantal repeterende taken zijn, maar over het algemeen is geen dag hetzelfde. Is dit een baan die jou op het lijf is geschreven? Dan hebben wij de vacature waar je misschien al een hele tijd naar op zoek bent! Bij BVNG zijn we namelijk op zoek naar een gedreven en enthousiaste kandidaat die niet vies is van de handen uit de mouwen steken en de cliënt op de eerste plaats zet. Omdat wij houden van een persoonlijke aanpak, zullen we altijd eerst kijken of er ook een persoonlijke klik is. Dit zorgt er namelijk voor dat wij veel sneller in staat zijn de juiste persoon te koppelen aan de juiste functie. Dit zorgt voor zowel een fijn gevoel bij werknemer als werkgever.

Als verzorgende speel je een belangrijke rol in het bieden van dagelijkse ondersteuning en zorg aan mensen die dit nodig hebben. Je werkt vaak in teamverband in bijvoorbeeld verpleeghuizen, thuiszorgorganisaties of ziekenhuizen. Jouw taken kunnen variëren van het helpen met persoonlijke verzorging, zoals wassen en aankleden tot het toedienen van medicatie(mits je de juiste papieren hebt) en begeleiden bij activiteiten.

Naast deze praktische aspecten bestaat jouw werk als verzorgende ook uit het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving voor cliënten. Je helpt hen met hun dagelijkse routine, stimuleert hun zelfredzaamheid en draagt bij aan hun welzijn. Verder ben je als verzorgende verantwoordelijk voor het observeren van veranderingen in de gezondheidssituatie van cliënten en het rapporteren daarvan aan de juiste personen binnen de organisatie.

vacature zorg almere

Vacature verpleegkundige Westland

Ben jij een gepassioneerde verpleegkundige met een hart voor zorg? Wil je mensen helpen en ondersteunen in eigenlijk alle facetten die met gezondheid te maken hebben? Dan heeft BVNG de vacature die jij zoekt! Zo zijn we namelijk voor verschillende zorginstellingen en ook ziekenhuis op zoek naar een verpleegkundige die van aanpakken weet, maar dan wel met een persoonlijke touch. Je werkt namelijk wel met mensen, vergeet dat niet.

Verzorgenden spelen een ontzettend belangrijke rol in de gezondheidszorg, dat hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen. Als verzorgende ben je dan ook verantwoordelijk voor het bieden van persoonlijke verzorging, begeleiding en ook de ondersteuning aan mensen die dit nodig hebben, zoals ouderen of mensen met een lichamelijke of mentale beperking. Je helpt hen bij dagelijkse activiteiten zoals wassen, aankleden en ook het eten. Daarnaast ben je ook betrokken bij het toedienen van medicatie en het monitoren van hun gezondheid. Mocht er iets zijn, dan kun je direct schakelen en de juiste mensen binnen de organisatie op de hoogte brengen.

Als verzorgende heb je echt de mogelijkheid om verschil te maken in iemands leven. Je bouwt een band op met jouw cliënten en kunt hen ondersteunen op fysiek, emotioneel en ook op sociaal vlak. Elke dag is anders en elke cliënt heeft zijn of haar eigen behoeften. Zo is het ook belangrijk om te zorgen voor goed contact met familie en vrienden, zodat ze op de hoogte blijven van wat er zich allemaal afspeelt.

Zorg vacature Westland

Werken in de zorg is veel meer dan alleen mensen verzorgen. Het is een roeping, een passie om anderen te helpen en ondersteunen. Werk je in de zorg, dan draag jij bij aan het welzijn van cliënten. Het maakt daarbij niet uit of dit nu ouderen, zieken of mensen met een beperking zijn. Je biedt hen persoonlijke verzorging en helpt ze zowel lichamelijk en mentaal waar nodig. Daarnaast werk je natuurlijk ook samen met allerlei andere collega’s.

Bij BVNG hebben we diverse vacatures beschikbaar binnen de zorgsector in Westland. Dus of je nu op zoek bent naar een baan als verpleegkundige, helpende, begeleider of verzorgende IG, bij ons vind je de functie die aansluit bij jouw kwaliteiten en ambities. Liever een administratieve functie in plaats van operationeel? Ook dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Bekijk daarom snel ons volledige aanbod. Kom je er nu niet uit, dan staan onze recruiters voor je klaar om je hierbij te ondersteunen. Zo kijken we graag in een persoonlijk gesprek waar je voorkeur naar uitgaat en kunnen we op basis daarvan een of meerdere passende vacatures aanbieden.

Zorg vacature Westland

Plan een persoonlijke kennismaking

Bij BVNG willen we graag weten welke persoon er schuilgaat achter de cv die jij stuurt. Daarom nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking. Zo kunnen we samen kijken wat je nu precies zoekt, wat je doelen zijn en ook hoe jij als persoon bent. Op basis van deze eerste kennismaking kunnen we een goede inschatting maken of de vacature waarop jij hebt gesolliciteerd, ook past bij hetgeen wat wij en onze opdrachtgever(s) zoeken.