Home Provincies Vacatures Flevoland Vacatures Lelystad

Vacature Lelystad

Lelystad is een prachtige stad, met legio kansen als het gaat om werk. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in Lelystad? Bij BVNG hebben we de leukste vacatures voor jou tot onze beschikking. Dus als je interesse ligt bij een baan in de zorg, bij de gemeente of als doktersassistente bij een huisartsenpraktijk, hebben wij altijd wel iets passends voor jou. Bij BVNG weten we dat het vinden van een nieuwe baan spannend kan zijn. Daarom staan wij klaar om jou te helpen bij elke stap van het sollicitatieproces. Neem vandaag nog een kijkje op onze website en ontdek de verschillende vacatures die er in Lelystad te vinden zijn.

Vacature gemeente Lelystad

De gemeente Lelystad is volop in ontwikkeling en biedt ontzettend kansen op werkgebied. Als jonge en dynamische stad groeit Lelystad snel, waardoor er voortdurend behoefte is aan nieuwe werknemers. Daarom beschikken wij ook over een enorm aanbod vacatures in de gemeente Lelystad in verschillende vakgebieden. Zowel als starter als iemand met de nodige jaren ervaring, is er dus wel een vacature te vinden die hierbij aansluit.

Om ervoor te zorgen dat jij de baan vindt die bij je past en onze opdrachtgever de werknemer die ze zoeken, gaan we altijd persoonlijk met je in gesprek. Daarbij kijken we niet alleen naar je CV, maar met name naar wie jij bent als persoon. Dit zorgt er namelijk voor dat we een veel beter beeld van je krijgen, waardoor het maken van een goede match een stuk gemakkelijker wordt.

Natuurlijk wordt er ook op professioneel gebied het nodige van je verwacht bij bepaalde vacatures, maar is ook het persoonlijke aspect iets wat steeds zwaarder mee begint te wegen voor werkgevers.

vacature lelystad

Vacatures in de buurt van Lelystad

Jeugdconsulent – Flevoland (ZZP)

Sociaal Domein/ZZP
hbo
Flevoland
24-36 uur

Beleidsadviseur Jeugd (ZZP) – Flevoland

Sociaal Domein/ZZP
hbo
Flevoland
24-36 uur

Inkomensconsulent (ZZP) – Flevoland

Sociaal Domein/ZZP
hbo
Flevoland
24-36 uur

Junior Vergunningverlener APV

Fysieke Leefomgeving/Juridisch & VTH
hbo
Flevoland
32-36 uur

Inkomensconsulent – Flevoland

Sociaal Domein/Participatie
hbo
Flevoland
24-36 uur
Bekijk alle vacatures in de buurt van Lelystad

Vacature doktersassistente Lelystad

Ben je net klaar met school of toe aan een andere uitdaging als doktersassistente in Lelystad? Dan hebben wij de vacatures die jij zoekt! Als doktersassistente krijg je de mogelijkheid om bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van patiënten in Lelystad en omstreken. Je zult werken binnen een dynamische omgeving waarin geen dag hetzelfde is. Geen routinematig werk dus, maar volop afwisseling en uitdaging!

Tuurlijk zijn er wel een aantal standaard taken, maar weet je nooit van tevoren wie er uiteindelijk allemaal bij jou aan de balie staat of bij de arts op de behandeltafel liggen. Daarnaast biedt BVNG je ook de mogelijkheid om je verder door te ontwikkelen. Dus ook wanneer je al als doktersassistente aan het werk bent, doen we er alles aan om je zowel op persoonlijk als zakelijk vlak nog verder te doen laten groeien.

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen, dus er is altijd ruimte voor bijscholing en persoonlijke groei.

Vacature burgerzaken Lelystad

BVNG is een gespecialiseerd recruitmentbureau dat zich richt op het vervullen van vacatures binnen onder andere het sociale domein. Daaronder vallen dus ook burgerzaken. Wij werken samen met de gemeente Lelystad om gekwalificeerde professionals te vinden die kunnen ondersteunen bij allerlei verschillende taken. Van het uitvoeren van administratieve werkzaamheden tot het bepalen van beleid. Bij BVNG vind je verschillende burgerzaken vacatures in Lelystad waarvoor we uiteraard op zoek zijn naar jou!

Doordat wij nauw samenwerken met de gemeente, weten we precies wat er nodig is om deze vacatures te kunnen vervullen. Dus heb jij altijd al de ambitie gehad om te werken bij de afdeling burgerzaken? Wacht dan niet en neem vandaag nog contact met ons op of laat je gegevens achter zodat wij jou terug kunnen bellen.

BVNG - meer dan alleen een baan

Plan een gesprek met een van onze recruiters

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen of misschien heb je al wel een leuke vacature in Lelystad gezien die bij je past? Wat je situatie ook is, wij denken graag met je mee. Plan daarom een afspraak met onze recruiters, zodat jullie samen in een persoonlijk gesprek kunnen bekijken wat je precies zoekt, welke mogelijkheden er zijn en ook wat je ambitie is voor de toekomst. Op basis daarvan weten onze recruiters door hun jarenlange ervaring vacatures te vinden die hier perfect op aansluiten. Dus ben je net klaar met school of vind je het na een aantal jaar wel tijd voor een nieuwe of andere uitdaging? Bekijk snel onze vacatures in Lelystad en wie weet heb jij binnenkort wel een nieuwe baan.

Volg BVNG colleges

In samenwerking met experts uit het werkveld organiseren wij vier keer per jaar vakinhoudelijke bijeenkomsten. Hier krijg je de nieuwste inzichten en ontwikkelingen aangereikt die relevant zijn binnen jouw vakgebied. Of je nu werkzaam bent in de zorg, techniek of een andere branche, BVNG Colleges biedt voor ieder wat wils. Met BVNG Colleges ben en blijf je altijd up-to-date en kun je sparren met gelijkgestemde professionals. Wij geloven dat kennisdeling cruciaal is voor persoonlijke groei en succesvolle samenwerkingen.

E-learning

Met onze speciaal ontworpen e-learning modules voor de zorgsector kun jij je vaardigheden nog verder verbeteren en blijf je voorop lopen in een snel veranderende omgeving. Of het nu gaat om protocollen binnen de ouderenzorg, EHBO of innovatieve technologieën in de gezondheidszorg, bijhet BVNG Leerhuis vind je alles wat je nodig hebt. Dit heeft niet alleen als voordeel dat je altijd op de hoogte bent van wat er speelt, maar geeft je ook de mogelijkheid om binnen een organisatie of instelling stappen te maken.

BVNG leerhuis

Zet vandaag de eerste stap naar een nieuwe carriere

Zit je niet meer op je plek of ben je toe aan iets nieuws? Zet dan vandaag de eerste stap naar een nieuwe carrière. Met ons enorme aanbod vacatures in Dronten en onze ervaren recruiters, kunnen we je verzekeren dat het vinden van een nieuwe job geen enkel probleem is. We nodigen je daarom graag uit om eerst eens in een vrijblijvend gesprek kennis met elkaar te maken. Zo weten wij wie jij bent en weet jij ook wie wij zijn en waar we als BVNG voor staan.

Mocht blijken dat de klik er is en er zijn een aantal vacatures die je aanspreken, dan kunnen we natuurlijk al snel de volgende stap zetten. Omdat wij precies weten wat de bedrijven waarmee wij samenwerken in Dronten van onze en ook jou als potentiële nieuwe werknemer vragen, kunnen wij je perfect voorbereiden. Van het opstellen van je CV of het schrijven van een motivatiebrief, wij helpen je van A tot en met Z. Wacht daarom ook niet en neem vandaag nog contact met ons op.