Home Over BVNG

Over BVNG

Maak impact met je werk – Samen vooruit

BVNG is een detachering-en adviesbureau sinds 2009 voor lokale (semi)-overheden en overheid gelieerde instellingen. Samen met onze professionals maken we het verschil. Voor de plek waar we samen leven, wonen en werken. Een betere wereld begint wanneer we allemaal op onze omgeving letten, door aandacht te hebben voor elkaar en vroegtijdig te weten wat er speelt.
Door de inzet van onze BVNG ambassadeurs bij het duurzaam oplossen van maatschappelijke vragen en het delen van onze kennis maken we met onze dienstverlening de wereld waarin wij leven iedere dag beter. Ons onderscheidend vermogen

Wij verbinden de kennis, kunde en ambitie van onze BVNG professionals met de juiste maatschappelijke vragen. We zijn regionaal betrokken en aanwezig met een professioneel en ervaren team van BVNG ambassadeurs, recruiters en adviseurs. We zijn een duurzame partner voor onze regionale publieke opdrachtgevers.

Daarom BVNG

 • Kennis, kunde & ambitie
 • Regionaal betrokken
 • Professioneel en ervaren team
 • Duurzame partner
 • Aandacht voor elkaar
 • Eerlijk, duidelijk en integer


Onze kernwaarden

Aandacht

Puur

Verstand

Samen

Vooruit

 • Aandacht: Echt goed luisteren naar elkaar. Vragen stellen en elkaar helpen. Dit zorgt voor ontwikkeling en groei van ons allemaal.
 • Puur: We zijn en blijven ons zelf. Eerlijk, duidelijk en integer. We nemen verantwoordelijkheid voor ons werk.
 • Verstand: We delen kennis, gebruiken ons gezond verstand en zorgen voor verstand van zaken. We verzamelen kennis over de markt zodat we proactief kunnen handelen.
 • Samen: Twee weten meer dan een. Samen sta je sterk, bereik je meer en het maakt het werk leuker. En het maakt je beter doordat je van elkaar leert.
 • Vooruit: Het lef hebben om te gaan doen. Alleen dan kunnen we groeien als mens en organisatie. En kunnen we de maatschappij nog beter vooruit helpen.

Onze domeinen

Sociaal

Zorg

Fysieke Leefomgeving

Een greep uit onze partners

Duurzame partner

We willen verdere duurzame groei realiseren in de relatie met onze opdrachtgevers en partners. Met aandacht voor elkaar. Eerlijk, duidelijk en integer. Wil jij ook eens sparren over een mogelijke samenwerking? Neem dan contact op.

Carrière mogelijkheden

Detachering betekent veel vrijheid met een veilige thuisbasis. Jij krijgt een contact en bepaald mede met ons waar je aan de slag gaat. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe mensen en maken graag kennis met jou. Lijkt het jou leuk om bij of voor BVNG aan de slag te gaan. bekijk dan eens onze vacatures.

Collega’s aan het woord

 • Manuele Spape over vluchtelingenopvang 
  Detachering via BVNG betekent een grote diversiteit aan opdrachten, met een veilige thuishaven voor jou als professional. Jij staat centraal, onze missie is om het beste in jou naar boven […]
 • Natalia Sapiro van Secretaresse naar Adviseur
  Bij BVNG staat jouw ontwikkeling voorop. Niet alleen bij onze professionals die wij detacheren in het Sociaal Domein, de Zorg en de Fysieke Leefomgeving, maar ook voor de collega’s die […]
 • Werken als Recruiter bij BVNG
  Onze recruiters en adviseurs zijn een belangrijke factor die onze organisatie in beweging houden. Ze zijn de brug tussen BVNG en haar professionals in het werkveld. Onze recruiters nemen een […]

Meer informatie nodig?

Heb je vragen over BVNG, detachering, onze domeinen of de mogelijkheden voor een samenwerking of carrière? Neem dan contact op, wij helpen je graag!