Home Over BVNG

Over BVNG

Samen vooruit

BVNG is een detachering-en adviesbureau sinds 2009 voor lokale (semi)-overheden en overheid gelieerde instellingen. Samen met onze ambassadeurs maken we het verschil. Voor de plek waar we samen leven, wonen en werken. Een betere wereld begint wanneer we allemaal op onze omgeving letten, door aandacht te hebben voor elkaar en vroegtijdig te weten wat er speelt.
Door de inzet van onze BVNG ambassadeurs bij het duurzaam oplossen van maatschappelijke vragen en het delen van onze kennis maken we met onze dienstverlening de wereld waarin wij leven iedere dag beter. 

Ons onderscheidend vermogen

Wij verbinden de kennis, kunde en ambitie van onze BVNG ambassadeurs met de juiste maatschappelijke vragen. We zijn regionaal betrokken en aanwezig met een professioneel en ervaren team van BVNG ambassadeurs, recruiters en adviseurs. We zijn een duurzame partner voor onze regionale publieke opdrachtgevers.

Onze kernwaarden

 • Aandacht: Echt goed luisteren naar elkaar. Vragen stellen en elkaar helpen. Dit zorgt voor ontwikkeling en groei van ons allemaal.
 • Puur: We zijn en blijven ons zelf. Eerlijk, duidelijk en integer. We nemen verantwoordelijkheid voor ons werk.
 • Verstand: We delen kennis, gebruiken ons gezond verstand en zorgen voor verstand van zaken. We verzamelen kennis over de markt zodat we proactief kunnen handelen.
 • Samen: Twee weten meer dan een. Samen sta je sterk, bereik je meer en het maakt het werk leuker. En het maakt je beter doordat je van elkaar leert.
 • Vooruit: Het lef hebben om te gaan doen. Alleen dan kunnen we groeien als mens en organisatie. En kunnen we de maatschappij nog beter vooruit helpen.

Onze domeinen

BVNG is een detachering-en adviesbureau voor lokale (semi)-overheden en overheid gelieerde instellingen binnen de volgende domeinen:

Sociaal Domein BVNG


Sociaal Domein: Werkzaamheden die worden verricht op het gebied van jeugdzorg, participatie, werk, zelfredzaamheid en maatschappelijke ondersteuning, vallen onder het Sociaal Domein.


Zorgsector BVNG


Zorg: Werkzaamheden binnen de vakgebieden algemene gezondheidszorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg en de geestelijke gezondheidszorg vallen onder Zorg.


Fysieke Leefomgeving of Ruimtelijk Domein BVNG


Fysieke Leefomgeving: De vakgebieden Strategie & Beleid, Gebiedsontwikkeling, Omgevingsrecht, Vergunningverlening, Toezicht & Handhaving en Openbare Orde & Veiligheid vallen onder de Fysieke Leefomgeving.

Duurzame partner

We willen verdere duurzame groei realiseren in de relatie met onze opdrachtgevers en partners. Met aandacht voor elkaar. Eerlijk, duidelijk en integer.

Carrière mogelijkheden

Lijkt het jou leuk om bij of voor BVNG aan de slag te gaan. bekijk dan eens onze vacatures. Je mag natuurlijk ook contact opnemen middels een telefoontje of het contactformulier, of vraag een terugbelverzoek aan. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe mensen en maken graag kennis met jou!

Daarom BVNG

 • Kennis, kunde & ambitie
 • Regionaal betrokken
 • Professioneel en ervaren team
 • Duurzame partner
 • Aandacht voor elkaar
 • Eerlijk, duidelijk en integer