Home Over BVNG

Jij doet ertoe

Wij begeleiden je en verbinden je met opdrachten en werkzaamheden die passen bij wie jij bent, jouw persoonlijke ambitie, behoeftes en ontwikkeling.

 

We gaan voor een duurzame relatie met jou. Vanuit het collectief bieden we een veilige thuishaven, met een groot vangnet aan collega’s uit het vakgebied en vanuit de andere disciplines.

Een paar feitjes

 • 15+ jaar ervaring
 • 175+ opdrachtgevers
 • 550+ professionals
 • 1500+ opdrachten per jaar
 • NEN 4400-1 & ISO 9001 gecertificeerd

Detacheren met een Plus

BVNG tilt detacheren naar een hoger niveau met “Detacheren met een Plus”. BVNG streeft ernaar meer te bieden dan slechts tijdelijke personeelsoplossingen, en legt de nadruk op een totaalervaring die verder gaat dan de conventionele detacheringsdiensten. BVNG onderscheidt zich door zich persoonlijk te richten op haar professionals en hun ontwikkeling, zowel persoonlijk als professioneel, voorop te stellen.

 • Persoonlijke aandacht

  Bij BVNG staat jouw ontwikkeling centraal. We geloven dat het succes van onze professionals het succes van onze organisatie is. Daarom ondersteunen we je optimaal op jouw weg naar groei en ontwikkeling.

  Samen maken we het verschil. We delen een visie waarin we door onze krachten te bundelen, positieve veranderingen realiseren. Aandacht is dan ook niet voor niets een kernwaarde van BVNG. We luisteren aandachtig naar elkaar, stellen vragen en helpen elkaar. Dit zorgt voor ontwikkeling en groei van ons allemaal.

  We hechten veel waarde aan jou als individu, met jouw unieke talenten en ambities. We nemen de tijd om je te leren kennen, je wensen en behoeften te begrijpen, en je te helpen bij het formuleren van de juiste doelen voor jouw carrière.

  Jouw vaste contactpersoon gedurende je hele loopbaan. Bij BVNG ben je geen nummer. We vinden continuïteit, vertrouwen en aandacht belangrijk. Daarom heb je vanaf het begin één vast contactpersoon: de recruiter met wie je het eerste contact hebt. De recruiter begeleidt je gedurende je hele loopbaan bij BVNG, waardoor je altijd een vertrouwd aanspreekpunt hebt.

 • Een opdracht die bij je past

  BVNG is dé partner voor professionals die op zoek zijn naar een uitdagende en passende opdracht. Wij zijn regionaal betrokken waardoor we niet alleen in kwantiteit, maar ook in kwaliteit mooie opdrachten kunnen aanbieden bij jou in de regio. Wij geloven in keuzevrijheid en wederzijds vertrouwen en gaan daarom altijd op zoek naar de perfecte match tussen jouw talenten en ambities en de wensen van onze opdrachtgevers. Door de hoge mate van betrokkenheid met onze opdrachtgevers kunnen wij de mooiste opdrachten aan onze professionals bieden.
 • Netwerken bij BVNG

  Bij BVNG geloven we in de kracht van connecties. We helpen je om een sterk netwerk op te bouwen dat je carrière verder in de lift zet. Ons netwerk is gebouwd op sterke relaties met opdrachtgevers en professionals.

  Ons netwerk van meer dan 550 professionals en 175 opdrachtgevers biedt je toegang tot een schat aan kennis, ervaring en inspiratie. Daarnaast zijn we lokaal betrokken wat betekent dat we altijd in staat zijn om specifieke vraagstukken per gemeente samen te bekijken wanneer je expertise op je opdracht mist. Bij BVNG zien we dat professionals elkaar actief ondersteunen en elkaar opzoeken. Je zult merken dat samenwerking veel meer is dan alleen zakelijke kansen. Je leert van elkaar, ontwikkelt je vaardigheden en vindt de ondersteuning die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

 • Intervisie en persoonlijk leiderschap

  Bij BVNG geloven we in aandacht voor de complete mens. We beseffen dat onze professionals te maken hebben met druk en uitdagende situaties. Daarom bieden we intervisie, begeleid door BVNG, aan als een belangrijk onderdeel van hun professionele ontwikkeling.

  Deze groepsgesprekken bieden een unieke omgeving voor het delen van ervaringen, het oplossen van problemen en het bieden van ondersteuning en erkenning. Door deze reflectieve processen groeien professionals niet alleen in hun vakgebied, maar ook als individu. Ze verbeteren hun inzicht in hun eigen gedrag en bouwen waardevolle relaties op met collega’s.

  Intervisie staat los van je carrière, het gaat hier om jou als individu en jouw persoonlijke uitdagingen. Bij BVNG doen we dingen samen, zoals onze kernwaarde voorschrijft. Intervisie vindt plaats in een veilige omgeving waar de ruimte is om open, transparant en kwetsbaar te zijn.

 • BVNG colleges

  Bij BVNG geloven we in voortdurende groei en ontwikkeling van onze professionals.

  We bieden je dan ook een unieke combinatie van Vakgebiedmanagement en vakcolleges om je te helpen je carrière naar een hoger niveau te tillen.

  We richten ons op individuele groei door vakcolleges en masterclasses te organiseren, gericht op vakspecifieke onderwerpen voor professionals in uitdagende contexten. Deze evenementen bevorderen diepgaand leren, vaardighedenontwikkeling en bieden een platform voor kennisdeling en innovatie. Door deelname aan deze initiatieven vergroten onze professionals niet alleen hun expertise, maar bouwen ze ook aan hun duurzame netwerk van groeiende professionals. BVNG’s toewijding aan voortdurende professionele ontwikkeling komt tot uiting in het creëren van een stimulerende leeromgeving.  

 • Leren en ontwikkelen

  Mensen laten groeien en hun talenten en ontwikkelingsmogelijkheden benutten, dat is waar BVNG voor staat. Verstand is dan ook niet voor niets een kernwaarde van ons. We vinden het belangrijk dat jij bevoegd en bekwaam blijft. Daarom faciliteren we onder andere in het behalen van SKJ en BIG-registratie maar ook op het gebied van leidinggeven en persoonlijke ontwikkeling. We geloven dat onze professionals het maximale uit zichzelf halen wanneer ze hun talenten en passie kwijt kunnen in hun werk. Zo brengen ze niet alleen zichzelf maar ook onze organisatie vooruit.

Onze missie

Samen maken we het verschil: voor de plek waar we samen leven, wonen en werken. Een betere wereld begint doordat we allemaal op onze omgeving letten, door aandacht te hebben voor elkaar en vroegtijdig te weten wat er speelt.

Door de inzet en ondersteuning van onze BVNG professionals bij het duurzaam oplossen van maatschappelijke vragen en het delen van onze kennis maken we als detacherings-en adviesbureau met onze dienstverlening de wereld waarin wij leven iedere dag beter.

Onze kernwaarden

Aandacht

Puur

Verstand

Samen

Vooruit

 • Aandacht: Echt goed luisteren naar elkaar. Vragen stellen en elkaar helpen. Dit zorgt voor ontwikkeling en groei van ons allemaal.
 • Puur: We zijn en blijven ons zelf. Eerlijk, duidelijk en integer. We nemen verantwoordelijkheid voor ons werk.
 • Verstand: We delen kennis, gebruiken ons gezond verstand en zorgen voor verstand van zaken. We verzamelen kennis over de markt zodat we proactief kunnen handelen.
 • Samen: Twee weten meer dan een. Samen sta je sterk, bereik je meer en het maakt het werk leuker. En het maakt je beter doordat je van elkaar leert.
 • Vooruit: Het lef hebben om te gaan doen. Alleen dan kunnen we groeien als mens en organisatie. En kunnen we de maatschappij nog beter vooruit helpen.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Nieuwste berichten