Home Over BVNG

Over BVNG

Maak impact met je werk – Samen vooruit

BVNG is een detachering- en adviesbureau sinds 2009 voor lokale (semi)-overheden en overheid gelieerde instellingen. BVNG staat voor Bureau Voor Noordelijke Gemeenten, waar onze roots liggen. Inmiddels zijn we flink gegroeid en actief in maar liefst acht provincies verdeeld onder vijf vestingen.

Samen met onze ambassadeurs maken we het verschil. Voor de plek waar we samen leven, wonen en werken. Een betere wereld begint wanneer we allemaal op onze omgeving letten, door aandacht te hebben voor elkaar en vroegtijdig te weten wat er speelt. Door de inzet van onze BVNG ambassadeurs bij het duurzaam oplossen van maatschappelijke vragen en het delen van onze kennis, maken we met onze dienstverlening de wereld waarin wij leven iedere dag beter. 

Daarom BVNG

 • Kennis, kunde & ambitie
 • Maatschappelijk betrokken
 • Professioneel en ervaren team
 • Duurzame partner
 • Aandacht voor elkaar
 • Eerlijk, duidelijk en integer

Ons onderscheidend vermogen

Wij verbinden de kennis, kunde en ambitie van onze BVNG ambassadeurs met de juiste maatschappelijke vragen. We zijn regionaal betrokken en aanwezig met een professioneel en ervaren team van BVNG ambassadeurs, recruiters en adviseurs. We zijn een duurzame partner voor onze regionale publieke opdrachtgevers.

Onze kernwaarden

 • Aandacht: Echt goed luisteren naar elkaar. Vragen stellen en elkaar helpen. Dit zorgt voor ontwikkeling en groei van ons allemaal.
 • Puur: We zijn en blijven ons zelf. Eerlijk, duidelijk en integer. We nemen verantwoordelijkheid voor ons werk.
 • Verstand: We delen kennis, gebruiken ons gezond verstand en zorgen voor verstand van zaken. We verzamelen kennis over de markt zodat we proactief kunnen handelen.
 • Samen: Twee weten meer dan een. Samen sta je sterk, bereik je meer en het maakt het werk leuker. En het maakt je beter doordat je van elkaar leert.
 • Vooruit: Het lef hebben om te gaan doen. Alleen dan kunnen we groeien als mens en organisatie. En kunnen we de maatschappij nog beter vooruit helpen.

Wij zijn actief in de volgende domeinen

Sociaal Domein

Zorg

Fysieke Leefomgeving

Een greep uit onze opdrachtgevers

Duurzame partner

We willen verdere duurzame groei realiseren in de relatie met onze opdrachtgevers en partners. Met aandacht voor elkaar. Eerlijk, duidelijk en integer. Wil jij ook eens sparren over een mogelijke samenwerking? Neem dan contact op.

Carrière mogelijkheden

Detachering betekent veel vrijheid met een veilige thuisbasis. Jij krijgt een contract bij BVNG en wij kijken naar jouw wensen en ambities en vinden samen met jou een passende opdracht. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe mensen. Lijkt het je leuk om bij of voor BVNG aan de slag te gaan, bekijk dan hieronder onze vacatures.

Meer informatie nodig?

Heb je vragen over BVNG, detachering, onze domeinen of de mogelijkheden voor een samenwerking of carrière? Neem dan contact op, wij helpen je graag!