Home Werken bij BVNG

Werken bij BVNG

Werken bij BVNG is werken bij een detacheringsbureau wat de mens op de eerste plaats zet. Dit zie je terug in onze bedrijfscultuur en bedrijfsvoering, onze persoonlijke aanpak bij klanten en onze arbeidsvoorwaarden. Jij doet ertoe!

 

Wil jij aan de slag op een van onze vestigingen als recruiter of adviseur of op ons hoofdkantoor in Groningen? We gaan graag met je in gesprek om samen te ontdekken welke rol het beste bij je past.

De voordelen van werken bij BVNG

 • 1. Eigen regie en snelle groei in je carrière

  Bij BVNG word je uitgedaagd om je ambities waar te maken en kun je binnen en buiten je functie doorgroeien. We faciliteren je met eigentijdse loopbaanpaden en gespreksmomenten waarin jouw ambitie centraal staat. De regie laten we waar die hoort, bij jou.

 • 2. Opleidingsmogelijkheden

  Cursussen en trainingen vinden wij heel normaal. Daarnaast organiseren we intern diverse workshops over de meest uiteenlopende onderwerpen waar je vrij aan deel kunt nemen en heb je toegang tot onze digitale leeromgeving, het BVNG leerhuis.

 • 3. Goede arbeidsvoorwaarden

  Naast een goed salaris en excellente bonusregeling of eindejaarsuitkering kun je ook een goed pakket aan secundaire voorwaarden verwachten. Zo krijg je een leaseauto als dit bij je functie past, heb je de keuze uit een Apple of Microsoft laptop en telefoon, en de vrijheid om je werk flexibel in te delen.

 • 4. Maatschappelijk betrokken

  Bij BVNG streven we naar een intensieve maatschappelijke betrokkenheid en vinden we dat iedereen recht heeft op deelname aan die maatschappij. Zo steunen we landelijke initiatieven als JINC en maken we jaarlijks voor alle collega’s ruimte om vrijwilligerswerk te doen.

 • 5. Toonaangevende opdrachtgevers

  Je maakt kennis met toonaangevende werkgevers in de publieke en non-profit sector. Samen helpen we elkaar met uitdagende vraagstukken en laat je jouw expertise en vaardigheden samenkomen.

Werken als recruiter

Als recruiter bij BVNG ben je het gezicht en eerste contactpersoon naar onze professionals, of zoals wij zeggen, onze ambassadeurs.

Een recruiter is verantwoordelijk voor de werving en selectie én binding en behoud van (potentiële) ambassadeurs binnen het domein.

Werken als adviseur

Als adviseur bij BVNG ben je verantwoordelijk voor het het op- en uitbouwen maar tevens ook beheren van duurzame (klant)relaties binnen jouw domein.

Ook bemiddel jij onze ambassadeurs bij de opdrachtgevers, welke voornamelijk gemeentelijke en overige overheidsinstanties zijn.

Solliciteren? Dan is dit wat je kunt verwachten

Heb je een leuke vacature gevonden? Solliciteer dan gemakkelijk via de website. Als we genoeg raakvlakken zien nodigen we je uit om een assessment te maken waarin je talenten naar voren komen. Daarna gaan we echt met je in gesprek en bij een wederzijdse klik doen we jou een passend aanbod.

Nieuwste interne vacatures

Recruiter Sociaal Domein

Intern
hbo
Noord-Holland
32-40 uur

Adviseur Sociaal Domein

Intern
hbo
Friesland
32-40 uur

Recruiter

Intern
hbo
Utrecht
32-40 uur
Bekijk alle interne vacatures

Bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten

Samen met jouw vestiging of met het hoofdkantoor ga jij minimaal 1x per jaar op een niet te gering bedrijfsuitje. Daarnaast worden er zeer regelmatig andere gezellige activiteiten zoals borrels, bowlen, curling en noem maar op georganiseerd waar iedereen aan mee mag doen. Zo leer jij je collega’s pas écht kennen, ook van andere vestigingen. Want, Samen Vooruit.

BVNG - Samen Vooruit. Twee weten meer dan een. Samen sta je sterk, bereik je meer en het maakt het werk leuker. En het maakt je beter doordat je van elkaar leert.

Dit zeggen collega’s over BVNG