Home vacatures Friesland

Vacatures Friesland

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je aan de slag in de prachtige provincie Friesland? Dan ben je bij BVNG aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist op het gebied van vacatures in Friesland in de (semi)publieke sector. Dus wil jij aan de slag in bijvoorbeeld het Sociaal Domein of in de Zorg, dan zit je goed. Met ons brede netwerk en uitgebreide kennis van de regionale arbeidsmarkt, helpen wij jou graag aan jouw droombaan.

Lees meer

vacatures friesland

Vacatures provincie Friesland

Tijd voor nieuwe uitdaging in de prachtige provincie Friesland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! BVNG is dé plek waar werkgevers en werknemers elkaar vinden. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in vacaturebemiddeling in onder andere de regio Friesland. Met onze persoonlijke aanpak en professionele houding zorgen wij ervoor dat jouw droombaan binnen handbereik is.

Zo gaan wij veel verder dan alleen het matchen van een vacature op basis van je CV, maar kijken we ook naar je ambities en in hoeverre dit binnen een bepaald bedrijf tot de mogelijkheden behoort.

Bij BVNG begrijpen we namelijk maar al te goed hoe belangrijk het is om iedere dag met plezier naar je werk te gaan. Dat is voor ons ook de reden waarom wij ons uiterste best doen om jouw wensen, passie en vooral ook kwaliteit, perfect af te stemmen op een passende functie.

GGZ vacatures in Friesland

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) in de regio Friesland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! BVNG is dé specialist als het gaat om het matchen van getalenteerde professionals met openstaande vacatures binnen GGZ instellingen in Friesland.

Bij ons draait alles om jou! We vinden het belangrijk dat jij op de juiste plek terechtkomt waar je jouw talenten kunt benutten en verder kunt ontwikkelen. Daarom denken we graag met je mee en kijken we niet alleen naar wat er gezocht wordt, maar met name naar wat jij zoekt en of dit past ja of nee. Bij BVNG begrijpen we hoe belangrijk het is dat je werk doet waarin je energie krijgt en jouw passie ligt.

We gaan daarom graag met je in gesprek om te kijken waar jouw passie ligt en welke vacatures en uiteindelijk banen hier het beste op aansluiten. Onze ervaren recruiters weten als geen ander hoe het domein GGZ er binnen Friesland uitziet en kunnen je daarom ook perfect voorzien van een passend advies en helpen bij het vinden van een functie die goed bij je past.

Dagbesteding vacatures in de provincie Friesland

Ben je op zoek naar een baan waarin je het verschil kunt maken? Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling en het welzijn van mensen met een verstandelijke beperking in Friesland? Dan is BVNG op zoek naar jou! Als dé specialist in vacatures voor dagbesteding in Friesland, bieden wij niet alleen werk, maar ook volop mogelijkheden om te groeien binnen deze sector.

BVNG is hét platform dat werkgevers en werknemers op het gebied van dagbesteding in Friesland samenbrengt. Wij begrijpen dat iedere persoon uniek is en zijn of haar eigen talenten heeft. Daarom gaan we graag persoonlijk het gesprek met je aan, zodat we ook weten waar jouw ambities liggen en wat voor type persoon je bent. Dit doen we natuurlijk ook met potentiële werkgevers, zodat we op basis daarvan kunnen bepalen of er een goede match is.

Vacatures voor doktersassistente in Friesland

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als doktersassistente in het prachtige Friesland? Dan hebben wij de vacatures die jij zoekt! Wij bieden namelijk verschillende vacatures waarbij we door ons brede netwerk aan ziekenhuizen, huisartsenpraktijken en ook andere medische instellingen in de regio de specialist zijn op het matchen van kandidaad en vacature.

Wij bieden een platform waarop zorginstellingen en doktersassistenten elkaar eenvoudig kunnen vinden. Met ons brede netwerk van ziekenhuizen, huisartspraktijken en andere medische instellingen in de regio zijn wij dé specialist als het gaat om vacatures voor doktersassistente in Friesland.

Bij BVNG begrijpen we namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om een baan te vinden die jou aanspreekt en je ook de juiste voldoening geeft die je zoekt. Daarom doen we er alles aan om de perfecte match te vinden tussen jou en de werkgever. We hebben een groot aantal vacatures beschikbaar bij gerenommeerde zorginstellingen in Friesland, variërend van tijdelijke opdrachten tot vaste banen.

Daarbij maakt het niet uit of je nu pas afgestudeerd bent of al jarenlange ervaring hebt, bij BVNG vind je altijd wel een interessante functie die bij jou past.

Start vandaag nog met bouwen aan je toekomst

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Aarzel dan niet langer en neem contact op met BVNG. Onze specialisten zijn er om jou verder te helpen en staan te popelen om kennis met je te maken. Begin vandaag nog met solliciteren op onze vacatures in Friesland en bouw aan een succesvolle toekomst in het hoge noorden!

Pak vandaag nog jouw kans en solliciteer direct!

Heb jij een vacature gevonden die precies past bij wat jij zoekt? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze ervaren recruiters. Samen kunnen we dan kijken of hetgeen wat je hebt gezien ook daadwerkelijk bij je past en nemen we je graag verder mee in het hele proces.

Zo kunnen we samen kijken waar jouw krachten liggen en bepalen of de functie die jij voor ogen hebt, ook wel hetgeen is wat jij ervan verwacht. Doordat BVNG veel meer is dan alleen een partij die kandidaten koppelt aan een vacature, is de kans op een match bij ons vele malen hoger dan gemiddeld. Wij begeleiden je namelijk niet alleen tijdens het sollicitatieproces, maar kijken ook welke kansen en mogelijkheden er verder nog voor je zijn binnen een bedrijf.

Daarom bieden wij verschillende cursussen en bijscholing aan, zodat jij jezelf nog beter kunt ontwikkelen. Dit maakt dat wij voor zowel starters op de arbeidsmarkt als mensen die al even meelopen, vrijwel altijd wel een passende vacature hebben die aansluit op hetgeen wat ze zoeken.

Maak kennis met BVNG

Staat jouw droomvacature er niet tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij BVNG? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met jou op.