Home Provincies Vacatures Friesland Vacatures Leeuwarden

Vacatures Leeuwarden

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in Leeuwarden? Dan ben je bij BVNG aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een enorm aanbod vacatures in Leeuwarden. Soms zijn mensen nog zoekende naar wat bij ze past. Daarom denken en kijken wij graag met je mee om te kijken of de vacature die jij in Leeuwarden hebt gezien bij je past of dat wij op basis van een persoonlijk gesprek andere mogelijke vacatures hebben waarvan wij vinden dat deze bij je passen. Toe aan een andere uitdaging? Bekijk dan onze vacatures.

Gemeente Leeuwarden vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je kunt groeien en ontwikkelen? Bekijk dan ons volledige aanbod vacatures in de gemeente Leeuwarden. De vacatures bij BVNG zijn namelijk niet alleen voor de werkzoekenden met jarenlange ervaring en bepaald specialisme, maar ook voor de mensen die net zijn afgestudeerd en de eerste stappen zetten in het werkveld. Daarom denken wij graag met je mee en kijken we niet alleen naar wat je kunt, maar vooral ook naar wie je bent. Dit stelt ons bij BVNG in staat om niet alleen op basis van werkervaring een goede match te maken, maar ook op persoonlijk vlak. Zo zien we dat deze manier van het bij elkaar brengen van werkgever en werkzoekende een stuk effectiever is en ook zorgt voor een veel succesvollere samenwerking voor de lange termijn.

vacatures gemeente leeuwarden

Vacatures in de buurt van Leeuwarden

Klantmanager inburgering / statushouders

Sociaal Domein/ZZP
hbo
Friesland
32-36 uur

Klantmanager inburgering / statushouders

Sociaal Domein/ZZP
hbo
Friesland
32-36 uur

Jeugdconsulent – Friesland (ZZP)

Sociaal Domein/ZZP
hbo
Friesland
24-36 uur

Beleidsadviseur Jeugd (ZZP) – Friesland

Sociaal Domein/ZZP
hbo
Friesland
24-36 uur

Inkomensconsulent (ZZP) – Friesland

Sociaal Domein/ZZP
hbo
Friesland
24-36 uur
Bekijk alle vacatures in de buurt van Leeuwarden

Parttime vacatures Leeuwarden

Ben je op zoek naar een parttime baan in Leeuwarden? Dat ben je bij BVNG aan het juiste adres! Bij BVNG vinden we het namelijk ontzettend belangrijk dat werk en privéleven in balans zijn. Niet voor niets bieden we daarom naast ons aanbod fulltime, ook een hele hoop parttime vacatures aan in Leeuwarden. Deze parttime vacatures zijn ideaal voor de mensen die bijvoorbeeld graag deeltijd willen werken, jonge kinderen hebben of op zoek zijn naar een baan naast de studie om ervaring op te doen in het werkveld. Dus ben jij op zoek naar een baan voor een aantal uur in de week in Leeuwarden? Bekijk dan snel welke toffe vacatures wij voor jou beschikbaar hebben en solliciteer vandaag nog!

Groei en ontwikkelingsmogelijkheden

Bij BVNG vinden we het belangrijk dat jij je niet alleen op zakelijk, maar ook op persoonlijk vlak ontwikkeld. Daarom zorgen we niet alleen voor de juiste match tussen werkgever en werkzoekende maar kijken we ook naar jouw mogelijkheden voor de toekomst. Zo kijken we naar je ambities en bieden we verschillende trainingen en cursussen die je zowel op persoonlijk als zakelijk vlak vele malen beter maken. In samenwerking met verschillende werkgevers zorgt dit ervoor dat jij kunt doorgroeien binnen een bedrijf.

Vacature niet gevonden? Laat je gegevens achter

Ondanks dat we bij BVNG dagelijks ons best doen om te zorgen voor nieuwe vacatures, kan het voorkomen dat de vacature die jij zoekt in de regio Leeuwarden niet op onze website staat. Gelukkig niets om je zorgen over te maken, want wij denken graag met je mee. Dus ben jij op zoek naar een specifieke vacature, dan is het verstandig om je gegevens bij ons achter te laten, zodat we samen met jou kunnen kijken of er eventueel een vacature is die bij je past. Ook wanneer dit niet het geval is, zullen we je gegevens bewaren en op het moment dat net die ene vacature die jij zoekt vervuld dient te worden contacteren om te kijken of je hier (nog) voor openstaat.

vacature zorg almere