Vacatures Medemblik

Tijd voor een nieuwe uitdaging in de omgeving Medemblik? Dan ben je bij BVNG helemaal goed! Wij hebben namelijk een enorm aanbod vacatures in Medemblik in verschillende sectoren. Bij BVNG werken we namelijk samen met verschillende (semi) overheden uit de regio, waardoor we continu de meest uiteenlopende en vooral ook uitdagende vacatures op onze website hebben staan. Dit zorgt ervoor dat we in vrijwel alle gevallen wel een passende vacature in Medemblik hebben, in de Zorg of het Sociaal Domein of Ruimtelijk Domein.

Vacatures gemeente Medemblik

Woon jij in de gemeente Medemblik en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dan ben je bij BVNG aan het goede adres! Wij begrijpen namelijk als geen ander dat je als starter graag zo snel mogelijk ervaring op wilt doen en lekker aan de slag wilt in het werkveld. Ook als ervaren kracht begrijpen we dat er een kans bestaat dat je toe bent aan iets nieuws. Vooral wanneer het bedrijf waar je werkt geen verdere doorgroei mogelijkheden heeft, is de kans aanwezig dat je vertrekt. Dit zegt overigens niets over het bedrijf, maar vooral iets over je eigen ambities.

Zo zijn er nu eenmaal bedrijven waarbij het hoogst haalbare niet hetgeen is wat jij de rest van de jaren die je nog werkt, wilt doen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat dit voor iedereen geldt! Behoor jij wel tot deze categorie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan snel ons aanbod vacatures in de gemeente Medemblik. Wie weet begin jij binnenkort wel aan een nieuwe baan en krijg jij de kans jezelf verder te ontwikkelen.

vacatures medemblik

Vacatures in de buurt van Medemblik

HBO verpleegkundige – regio Noord-Holland Noord

Zorg/Verpleegkundige
hbo
Noord-Holland
24-32 uur

Hbo Verpleegkundige

Zorg/Verpleegkundige
hbo
Noord-Holland
24-32 uur

Klantmanager Werk

Sociaal Domein/Participatie
hbo
Noord-Holland
32-36 uur

Senior beleidsadviseur Sociaal Domein

Beleid & Management/beleidsadvies
hbo
Noord-Holland
24-36 uur

Coördinator Werk & Inkomen

Sociaal Domein/Participatie
hbo
Noord-Holland
24-32 uur

Verzorgende IG thuiszorg – regio Hoorn

Zorg/Thuiszorg
mbo
Noord-Holland
24-32 uur
Bekijk alle vacatures in de buurt van Medemblik

Zorg vacatures gemeente Medemblik

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in de zorgsector? Ben je gedreven, flexibel en wil je graag mensen helpen? Dan ben je bij BVNG aan het juiste adres! Zo hebben we diverse zorg vacatures beschikbaar in de gemeente Medemblik. Of je nu net bent afgestudeerd of al jarenlange ervaring hebt, wij bieden mogelijkheden voor iedereen die passie heeft voor de zorg. Bij BVNG werken we namelijk nauw samen met verschillende ziekenhuizen en zorginstellingen. Dit stelt ons in staat om de juiste match te vinden. Daarbij maakt het niet uit of je op zoek bent naar een functie als administratief medewerker in het ziekenhuis of aan de slag wilt als helpende in de thuiszorg.

Bij BVNG draait het allemaal om het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze cliënten. Wij streven ernaar om hen elke dag weer de beste zorg te bieden, waarbij we rekening houden met hun persoonlijke wensen en behoeften. Ons team bestaat uit betrokken professionals die zich volledig inzetten om dit doel te bereiken. En daar kan jij onderdeel van worden!

Bij BVNG hebben we verschillende zorg vacatures beschikbaar in de gemeente Medemblik. Dus of je nu aan de slag wilt als verzorgende, verpleegkundige of begeleider, bij ons is er altijd een functie die bij jou past. Benieuwd welke vacatures er momenteel beschikbaar zijn? Neem dan snel een kijkje op onze website!

zorg vacature medemblik

Persoonlijke aanpak bij BVNG

Wanneer je bij BVNG solliciteert, kijken wij niet alleen naar jouw cv en ervaring. Wij vinden het minstens zo belangrijk dat jij past binnen het team waarin je komt te werken en ook de visie van het bedrijf deelt. Een persoonlijke klik is voor ons van groot belang. Daarom nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek om te zien of jij degene bent die we zoeken. Op basis van dit gesprek kunnen we namelijk meteen zien of wij het in jou zien zitten, maar natuurlijk ook andersom.

Zo’n eerste kennismaking is namelijk niet altijd direct inhoudelijk, maar gaat vaak om de persoon achter de CV en een mooie brief. Zo komt het namelijk ook voor dat de vacature waarop iemand heeft gesolliciteerd na een goed gesprek helemaal niet bij die persoon blijkt te passen. Mocht dit het geval zijn, dan kijken we natuurlijk graag samen met jou wat dan wel past. Uiteindelijk hebben zowel wij als onze opdrachtgever alleen iets aan iemand die ook past.

Mocht blijken dat er geen match is op zakelijk vlak, dan houden we je graag in ons bestand. Op het moment dat er dan een vacature binnenkomt waarvoor jij de aangewezen persoon bent, nemen we direct contact met je op in de hoop dat je nog beschikbaar bent. Doordat we dit op deze manier doen, weten we vrijwel in alle gevallen wel een passende match te vinden. Is het niet direct, dan wel in de toekomst.

Onze Recruiters staan altijd voor je klaar

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een bepaalde vacature die een week of twee geleden nog online heeft gestaan, inmiddels is vervuld. Heb je hier niet op gereageerd en ben je benieuwd of er misschien een soortgelijke vacature beschikbaar is? Neem dan gerust contact op met een van onze Recruiters. Bij BVNG geloven we namelijk dat er voor iedereen een vacature is die volledig aansluit bij wat hij of zij zoekt. Dus stel nu dat de vacature die jij zoekt niet op de website staat of dat er een andere vraag is, bijvoorbeeld met betrekking tot functie eisen en je twijfelt of je hier wel aan voldoet, neem dan gewoon contact met ons op. In een persoonlijk gesprek kijken we namelijk veel verder dan alleen de gestelde eisen.

Zo laten we je bij een goede klik echt niet gaan omdat je geen 3, maar 2,5 jaar ervaring hebt bijvoorbeeld. Vooral omdat persoonlijke ontwikkeling en groei bij BVNG en ook onze opdrachtgevers centraal staan, zullen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat we jou weten klaar te stomen voor een bepaalde functie. Dat maakt onze nauwe samenwerking met onze opdrachtgever ook zo waardevol.

Solliciteer vandaag nog

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze pagina? Wil jij graag een uitdagende baan in de zorg en werken bij BVNG in de gemeente Medemblik? Wacht dan niet langer en solliciteer direct via onze website. Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons team!

Bij BVNG staan we altijd open voor gemotiveerde professionals die graag willen werken in de zorg. Ben je dus geïnteresseerd, maar is er op dit moment geen geschikte vacature beschikbaar? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden. Bij BVNG streven we ernaar om iedereen een kans te bieden om zijn of haar talenten te benutten.

Ook wanneer je werkzaam bent bij een van onze opdrachtgevers, ondersteunen we je graag bij je verdere ontwikkeling. Samen met onze opdrachtgevers geven we trainingen en cursussen op maat, zodat jij je niet alleen op zakelijk vlak verder weet te ontwikkelen, maar ook persoonlijk.