Jeugd

In het vakgebied Jeugd is het van belang integer en betrokken te zijn. Passie voor het vak en de drive hebben om er elke dag het uiterste uit te halen is waar wij bij BVNG blij van worden. Als zorgprofessional in de jeugdzorg draag je een belangrijk steentje bij aan de levens van kinderen en jongeren in Nederland. Wij zijn altijd opzoek naar talent binnen de jeugdzorg.

Opdrachtgevers

Wij werken samen met verschillende regionale opdrachtgevers met een ruim aanbod aan opdrachten bij jou in de buurt. Hieronder een aantal voorbeelden.

Daarom BVNG

  • Vast aanspreekpunt en team
  • Persoonlijke begeleiding
  • Ruimte voor jouw verhaal
  • Breed scala aan opdrachten
  • Opleiding, colleges, intervisies
  • Regionaal betrokken netwerk


Carrièremogelijkheden

Wij bieden een grote diversiteit aan functies die je kunt vervullen met verschillende opdrachten. Je kunt bij ons onder andere aan de slag als jeugdconsulent, casemanager, ambulant begeleider, onderzoeker Veilig Thuis, jeugdbeschermer, gedragswetenschapper, maatschappelijk werker, gezinsvoogd of beleidsmedewerker. Meer weten over de mogelijkheden? Bekijk dan eens onze vacatures.

Collega aan het woord

Moet je SKJ geregistreerd zijn?

Om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden en te voldoen aan de eisen die onze opdrachtgevers stellen, is het voor ons van belang dat je als professional SKJ geregistreerd bent. Om jouw registratie up-to-date te houden investeert BVNG in vakinhoudelijke colleges en intervisie om jou als professional hierin te faciliteren. Op deze manier staan we stil bij een stuk theorie en persoonlijke vorming en wordt ingespeeld op de laatste ontwikkelingen.

Programma op maat

Ben jij nog niet geregistreerd in het kwaliteitsregister, dan kunnen wij in bepaalde gevallen met een programma op maat de aanvulling bieden om alsnog je SKJ te behalen. Voorbeelden van wanneer je in aanmerking komt voor een programma op maat zijn:

  • Je bent als professional wel werkzaam in de jeugdzorg maar je hebt geen regiefunctie bekleed.
  • Je hebt wel een HBO opleiding maar geen uitstroomprofiel jeugd. Bijvoorbeeld Social Work met uitstroomprofiel ouderenzorg.

De trajecten worden begeleid door een ervaren begeleider werkzaam binnen BVNG. Heb jij de ambitie om door te groeien of nog een opleiding te volgen? Dan kijken we samen naar extra scholing wat bij jou past. 

Jouw ontwikkeling staat voorop

Samen met je vaste aanspreekpunt en team met vakspecialisten van BVNG, sta je er nooit alleen voor. Jij als ambassadeur van BVNG staat centraal, onze missie is om het beste in jou naar boven te halen, zodat jij het verschil kan maken in de maatschappij.

Met een grote diversiteit aan opdrachten is BVNG een veilige thuishaven, waar jij altijd op terug kunt vallen. Door een duurzame samenwerking met jou en onze opdrachtgevers creëren we tijd en ruimte voor jouw ontwikkeling en groei.

Voor junior medewerkers hebben wij een speciaal programma ontwikkeld om te investeren in thema’s zoals o.a. wettelijke kaders, beroepsethiek, cliënt aspecten en gespreksvaardigheden. Tevens bieden wij een Junior/senior traject aan met de duur van 4 maanden.

Meer informatie nodig?

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden binnen Jeugd? De voordelen van detachering of de mogelijkheden omtrent SKJ voor jou? Neem dan contact op. Wij helpen je graag.