Jeugd

In het vakgebied Jeugd is het van belang integer en betrokken te zijn. Passie voor het vak en de drive hebben om er elke dag het uiterste uit te halen is waar wij bij BVNG blij van worden. Als zorgprofessional in de jeugdzorg draag je een belangrijk steentje bij aan de levens van kinderen en jongeren in Nederland. Wij zijn altijd opzoek naar talent binnen de jeugdzorg.

Carrièremogelijkheden

Bij ons kan je aan de slag als jeugdconsulent, casemanager, ambulant begeleider, onderzoeker Veilig Thuis, jeugdbeschermer, gedragswetenschapper, maatschappelijk werker, gezinsvoogd of beleidsmedewerker.

Jouw ontwikkeling staat voorop

Samen met je vaste aanspreekpunt en team met vakspecialisten van BVNG, sta je er nooit alleen voor. Jij als ambassadeur van BVNG staat centraal, onze missie is om het beste in jou naar boven te halen, zodat jij het verschil kan maken in de maatschappij. Met een grote diversiteit aan opdrachten is BVNG een veilige thuishaven, waar jij altijd op terug kunt vallen. Door een duurzame samenwerking met jou en onze opdrachtgevers creëren we tijd en ruimte voor jouw ontwikkeling en groei.

Voor junior medewerkers hebben wij een speciaal programma ontwikkeld om te investeren in thema’s zoals o.a. wettelijke kaders, beroepsethiek, cliënt aspecten en gespreksvaardigheden. Tevens bieden wij een Junior/senior traject aan met de duur van 4 maanden.

SKJ-registratie

Om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden en te voldoen aan de eisen die onze opdrachtgevers stellen, is het voor ons van belang dat je als professional SKJ geregistreerd bent. Om dit up-to-date te houden investeert BVNG in vakinhoudelijke colleges en intervisie om jou als professional hierin te faciliteren. Op deze manier staan we stil bij een stuk theorie en persoonlijke vorming en wordt ingespeeld op de laatste ontwikkelingen.

Met een programma op maat wordt gekeken welke mogelijkheden er voor jou zijn om als SKJ geregistreerde professional aan de slag te gaan. De trajecten worden begeleid door een ervaren begeleider werkzaam binnen BVNG. Heb jij de ambitie om door te groeien of nog een opleiding te volgen? Dan kijken we samen naar extra scholing wat bij jou past.