Home Provincies Vacatures Gelderland Vacatures Apeldoorn

Vacatures Apeldoorn

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan die écht bij je past? Wil je de vrijheid hebben om zelf te bepalen welke opdrachten je oppakt? Dan ben je bij BVNG aan het juiste adres. Bij ons vind je namelijk een enorm aanbod vacatures bij verschillende grote opdrachtgevers. Deze variëren van overheidsinstelling tot gemeenten, waar jij met jouw kennis en kunde het verschil kunt maken. Omdat we bij BVNG geloven dat iedereen uniek is, nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek, zodat we samen kunnen kijken welke vacatures in Apeldoorn het beste aansluiten bij wat jij zoekt, maar ook bij jou als persoon.

Vacatures gemeente Apeldoorn

Binnen de gemeente Apeldoorn zijn ontzettend veel vacatures die we graag samen met jou invullen. Van een parttime tot fulltime tot leer-werkplekken en junior-senior trajecten. Omdat we het bij BVNG belangrijk vinden dat jij je op zowel zakelijk- als persoonlijk vlak kunt ontwikkelen, kijken we niet alleen naar je cv en huidige wensen, maar kijken we ook naar wie jij als persoon bent en waar je ambitie ligt. Dit stelt ons in staat om een match te vinden waar je niet alleen nu op je plek bent, maar waarin je ook de mogelijkheden hebt om door te groeien. Door deze persoonlijke en doelgerichte aanpak, is de kans op een succesvolle match vele malen hoger dan wanneer we alleen afgaan op je cv.

vacatures apeldoorn

Vacatures in de buurt van Apeldoorn

Vergunningverlener APV

Fysieke Leefomgeving/Juridisch & VTH
mbo
Gelderland
24-36 uur

Casemanager Omgevingswet

Fysieke Leefomgeving/Ruimtelijke Ontwikkeling
hbo
Gelderland
24-36 uur

Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

Fysieke Leefomgeving/Ruimtelijke Ontwikkeling
hbo
Gelderland
24-36 uur

Juridisch Adviseur Omgevingswet

Fysieke Leefomgeving/Juridisch & VTH
hbo
Gelderland
24-36 uur

(Senior) beleidsadviseur sociaal domein

Beleid & Management/beleidsadvies
hbo
Gelderland
24-36 uur

Gedragswetenschapper

Sociaal Domein/Jeugdzorg
universitair
Gelderland
24-36 uur
Bekijk alle vacatures in de buurt van Apeldoorn

Vacature Apeldoorn parttime

Ben je op zoek naar een parttime vacature in de regio Apeldoorn? Dan ben je bij BVNG aan het juiste adres! Bij ons vind je namelijk allerlei uiteenlopende vacatures, waar je parttime aan de slag kunt. Dus of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of je leven de afgelopen jaren is veranderd, bij ons vind je meerdere parttime vacatures. Wanneer je bij ons solliciteert voor een parttime functie, zorgen wij ervoor dat jouw cv en motivatiebrief zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers. Daarnaast begeleiden we je gedurende het hele sollicitatieproces en bieden we ondersteuning waar nodig. Zo vergroot jij je kans op het vinden van jouw ideale parttime baan in Apeldoorn.

Vacature doktersassistente Apeldoorn

Bij BVNG zijn we op zoek naar een enthousiaste en gekwalificeerde doktersassistente voor onze openstaande vacatures in Apeldoorn. Ben jij iemand die graag mensen helpt, goed kan multitasken en sterk is in communicatie? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Als doktersassistente ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten. Je verricht medische handelingen zoals het meten van bloeddruk, het afnemen van urine testen en het geven van injecties. Daarnaast plan je afspraken in, beantwoord je telefonische vragen en verwerk je medische dossiers. Dus ben jij op zoek naar een veelzijdige functie waarin geen dag hetzelfde is? Solliciteer dan vandaag nog! Bij BVNG nodigen we je daarna graag uit voor een persoonlijk gesprek, zodat we niet alleen kunnen kijken of je voldoet aan de gestelde kwalificaties die we van je vragen, maar ook om te kijken wie en hoe jij als persoon bent.

Waarom kiezen voor BVNG?

Wanneer je op zoek bent naar een passende vacature in Apeldoorn en omgeving, dan is het prettig dat er met je wordt meegedacht. Dit is daarom ook precies de reden waarom je voor ons zou moeten kiezen! Onze persoonlijke aandacht en benadering, zorgt ervoor dat we nauw betrokken zijn bij niet alleen je sollicitatie, maar ook het traject daarna. Zo kijken we niet alleen naar je cv, maar ook naar de persoon erachter. Op deze manier weten wij precies wie jij bent en wat je zoekt en dat stelt ons in staat om de perfecte match te kunnen vinden. Doordat wij nauw in contact staan met onze opdrachtgevers, zorgen we ervoor dat we niet alleen matchen op basis van kennis en ervaring, maar ook op persoonlijk vlak.

BVNG gaat verder dan alleen plaatsing

Is er een succesvolle match tussen jou en een werkgever, dan trekken wij onze handen natuurlijk niet direct van je af. Wij vinden het namelijk belangrijk om je ook gedurende de periode dat je begint met werken bij een nieuwe werkgever te blijven ondersteunen. Zo doen we er alles aan om samen met jou te kijken  hoe het gaat, je vragen te beantwoorden en we plannen meerdere evaluatiemomenten voor het geval je graag wilt dat bepaalde dingen anders gaan. Naast deze begeleiding, kun je ook verschillende trainingen en cursussen volgen via BVNG, zodat jij jezelf op zowel persoonlijk als zakelijk vlak nog verder kunt ontwikkelen.

Wat als mijn vacature er niet tussen staat?

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat de vacature die jij in Apeldoorn zoekt, op dit moment niet op onze website staat. Het kan zijn dat er momenteel geen vacature open staat voor hetgeen jij zoekt, maar het kan ook zijn dat we nog druk bezig zijn om de laatste puntjes op de i te zetten, voordat we deze online zetten. Het is dus altijd verstandig om je wensen bij ons kenbaar te maken, door gewoon eens vrijblijvend contact met ons op te nemen. Zo kunnen we namelijk in een vrijblijvend gesprek samen kijken naar wie jij bent, wat je doet en wat je precies zoekt, zodat wij achter de schermen voor je kunnen kijken of er misschien wel een soortgelijke vacature beschikbaar is. Mocht dit niet het geval zijn, dan houden we je natuurlijk graag in ons achterhoofd, zodat we op het moment er wel iets komt dat jij zoekt, we je direct op de hoogte kunnen stellen en misschien wel kunnen matchen met één van onze opdrachtgevers.

vacature verpleegkundige almere

Vrijblijvend persoonlijk gesprek

Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet helemaal precies weet of een bepaalde functie wel of niet bij je past. Zo zien we vaak dat mensen die net klaar zijn met hun studie, het spannend vinden om op bepaalde vacatures te reageren. Omdat we juist willen dat deze drempel zo laag mogelijk is, vinden we het bij BVNG belangrijk dat je ons hier wel van op de hoogte stelt. Zo kunnen we geheel vrijblijvend in een persoonlijk gesprek samen kijken wat je precies zoekt, wie je bent en ook welke ambities jij hebt. Zo kan het heel goed zijn dat een bepaalde functie op dit moment nog niet helemaal bij je past, maar dit in de toekomst totaal anders is. Daarom bieden we via BVNG ook verschillende trainingen en cursussen aan, zodat jij je kunt ontwikkelen tot de persoon die wij zoeken voor een bepaalde vacature. Neem daarom vandaag nog contact op met een van onze recruiters, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.