Vacatures Zaanstad

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdagende baan in Zaanstad? Dan zit je bij BVNG helemaal goed! Wij hebben namelijk meerdere vacatures op onze website staan, waarvoor we op zoek zijn naar jou! Omdat we bij BVNG nauw samenwerken met onze opdrachtgevers, weten we precies wat er van jou wordt verwacht. Dit stelt ons in staat om te zorgen voor de juiste match, wat voor zowel werkgever als voor jou de ideale situatie is. Dus wil je aan de slag binnen de Zorg of een van de vele andere vakgebieden? Bekijk dan snel ons vacature aanbod in Zaanstad.

Vacature gemeente Zaanstad

Zoek je een baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor je medemens? Ben jij iemand die graag zijn oor te luisteren legt bij de bewoners en hun wensen en behoeften wil vertalen naar beleid? Dan ben je bij BVNG aan het juiste adres! Wij hebben diverse vacatures beschikbaar in de gemeente Zaanstad, waarbij zorg en het welzijn van de bewoners centraal staan. Zo kun je bij ons aan de slag als wijkmanager of in de zorg. Als wijkmanager heb je een belangrijke rol in het vormgeven van het beleid en het verbinden van verschillende partijen binnen de stad. Bij BVNG bieden wij een servicegerichte werkomgeving met volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Dus wil jij niet alleen weten wat er in de wijk speelt, maar dit ook vertalen naar mogelijke oplossingen, solliciteer dan op één van de vacatures in Zaanstad.

vacatures zaanstad

Vacatures in de buurt van Zaanstad

HBO verpleegkundige – regio Noord-Holland Noord

Zorg/Verpleegkundige
hbo
Noord-Holland
24-32 uur

Hbo Verpleegkundige

Zorg/Verpleegkundige
hbo
Noord-Holland
24-32 uur

Klantmanager Werk

Sociaal Domein/Participatie
hbo
Noord-Holland
32-36 uur

Senior beleidsadviseur Sociaal Domein

Beleid & Management/beleidsadvies
hbo
Noord-Holland
24-36 uur

Coördinator Werk & Inkomen

Sociaal Domein/Participatie
hbo
Noord-Holland
24-32 uur

Verzorgende IG thuiszorg – regio Hoorn

Zorg/Thuiszorg
mbo
Noord-Holland
24-32 uur
Bekijk alle vacatures in de buurt van Zaanstad

Vacature wijkmanager Zaanstad

Een van de vacatures die we in Zaanstad open hebben staan, is die van wijkmanager. Als wijkmanager ga je binnen jouw toegewezen wijken aan de slag om verschillende vraagstukken op te lossen en positieve verandering teweeg te brengen. Jouw takenpakket is divers en geen dag zal hetzelfde zijn. Je hebt direct contact met bewoners, bedrijven en andere stakeholders om zo veel mogelijk betrokkenheid te creëren. Samen met jouw team werk je aan projecten op het gebied van veiligheid, duurzaamheid, infrastructuur en sociale cohesie. Hierbij staat participatie centraal; door actief de dialoog aan te gaan en mensen te inspireren, kom je tot innovatieve oplossingen. Lijkt jou dit wat en wil jij aan de slag als wijkmanager in Zaanstad? Reageer dan vandaag nog op een van de vacatures die wij op de website hebben staan of neem direct contact op via het kennismakingsformulier.

Zorg vacature gemeente Zaanstad

Ben je op zoek naar een uitdagende functie in de zorg en wil je graag werken in de gemeente Zaanstad? Dan ben je bij BVNG aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om het vinden van passende zorg vacatures in deze regio. Of je nu net bent afgestudeerd of al jarenlange ervaring hebt, bij BVNG hebben we altijd interessante mogelijkheden voor jou. Bij BVNG begrijpen we dat iedereen uniek is en andere wensen heeft als het gaat om een baan in de zorg. Daarom gaan we persoonlijk met jou in gesprek om te achterhalen wat jij echt belangrijk vindt. Wil je graag werken met ouderen? Ligt jouw passie juist bij kinderen? Of gaat je voorkeur uit naar werken in de thuiszorg? Wat je wensen ook zijn, wij doen ons uiterste best om voor jou de perfecte match te vinden.

Onze informele en enthousiaste aanpak maakt ons uniek. Bij BVNG kijken we namelijk niet alleen naar je cv, maar vooral ook naar de persoon erachter. Op deze manier weten we precies wie je bent, wat je kunt en waar je ambities liggen, wat ons in staat stelt om de juiste match te maken. Dit is niet alleen fijn voor onze opdrachtgevers, maar natuurlijk ook voor jou als werkzoekende.

vacature zorg almere

Waarom kiezen voor BVNG?

De reden dat jij zou moeten kiezen voor BVNG, is omdat we je gedurende het hele traject begeleiden. Vanaf het moment je solliciteert op één van de openstaande vacatures in Zaanstad tot na je eerste werkdag, wij denken met je mee en investeren in persoonlijke en zakelijke ontwikkeling en groei. Dat betekent dus dat we je niet alleen helpen bij het opstellen van een goede motivatiebrief om je kansen te vergroten, maar we je ook voorbereiden op je gesprek. Zo vertellen we je vast het nodige over het bedrijf en ook over de bedrijfscultuur en bepaalde processen. Dit geeft je alvast een idee van wat je kunt verwachten tijdens het gesprek. Vaak merken we dat sollicitanten dit ontzettend fijn vinden en dit ook de zenuwen in de meeste gevallen ten goede komt.

Nadat je bent aangenomen, stopt het natuurlijk niet. Bij BVNG begrijpen we namelijk heel goed dat vooral de eerste weken of zelfs maanden enorm wennen is bij je nieuwe baan. Daarom zullen wij je ook gedurende deze periode bijstaan. Dit kan heel eenvoudig door af en toe even contact met elkaar te hebben via de telefoon, maar mochten er andere zaken spelen, dan nodigen we je graag bij ons uit of komen we bij je langs. Door onze open en eerlijke communicatie met onze opdrachtgevers, zorgen we ervoor dat alle neuzen zo snel mogelijk weer in de juiste richting staan. Dit zorgt er dan ook voor dat wij in vrijwel alle gevallen een succesvolle match weten te maken tussen werkzoekende en werkgever.

Hoe gaan wij te werk?

Bij BVNG geloven we in de kracht van een goede match. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om jou als persoon te leren kennen. Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw ambities, ervaring en voorkeuren. Op basis hiervan gaan wij actief op zoek naar geschikte vacatures die passen bij wat jij nu zoekt, maar die ook aansluiten bij jouw ambities.

Als er een interessante vacature is gevonden die voldoet aan jouw wensen, begeleiden we je tijdens het sollicitatieproces. We ondersteunen je met het maken van een goed cv en een sterke motivatiebrief. Daarnaast bereiden we je voor op sollicitatiegesprekken, zodat jij zelfverzekerd kunt laten zien wat je in huis hebt. Toch stopt ons werk daar niet, zo bieden we ook op maat ontwikkelde trainingen en cursussen aan, waarbij we jou zowel op persoonlijk als professioneel vlak verder laten groeien. Zo zorgen we er dus niet alleen voor dat we de juiste match weten te maken, maar zorgen we er ook voor dat jij je ambities binnen het bedrijf waar je aan de slag gaat, op lange termijn waar kunt maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht er niet direct een vacature in Zaanstad staan die jou aanspreekt, maar heb je wel een aantal vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden en bespreken we niet alleen wat je wilt, maar leren we jou als persoon ook kennen. Dit maakt het voor ons namelijk een stuk gemakkelijker om jou te kunnen matchen. Doordat wij nauw samenwerken met onze opdrachtgevers, weten we precies wat zij zoeken, waardoor we je niet alleen op zakelijk, maar ook op persoonlijk vlak aan elkaar weten te koppelen. Onze ervaring leert dat deze combinatie in vrijwel alle gevallen zorgt voor een succesvolle en vooral ook langdurige samenwerking.