Home Provincies Vacatures Overijssel Vacatures Enschede

Vacatures Enschede

Ben jij op zoek naar vacatures in Enschede? Bekijk dan het volledige aanbod op onze website. Enschede staat natuurlijk bekend als textielstad en beschikt daarnaast uiteraard ook over een universiteit, waarbij techniek centraal staat. Daarnaast zijn er ook in het Sociaal Domein tal van vacatures, waarvoor we continu voor verschillende opdrachtgevers op zoek zijn naar talent. Bekijk dus snel ons volledige vacature aanbod in Enschede en wie weet heb jij binnenkort wel de baan waar je naar op zoek bent.

Vacature gemeente Enschede

Bij BVNG begrijpen we hoe belangrijk het is om werk te doen dat je voldoening geeft en waar je echt plezier aan beleeft. Daarom gaan we verder dan alleen vacatures matchen met cv’s. We willen jou als persoon leren kennen: jouw passies, drijfveren en ambities. Op basis daarvan kunnen wij gerichte adviezen geven en jou koppelen aan werkgevers die perfect bij jou passen. Dus ben jij op zoek naar een leuke vacature in de gemeente Enschede? Dan zit je hier goed! Ons team van recruiters heeft ervaring binnen verschillende sectoren en kan jou helpen met het optimaliseren van je sollicitatievaardigheden, het aanscherpen van je cv of zelfs met carrièreadvies. Bij BVNG geloven we dat iedereen de kans verdient om te werken op een plek waar ze zich gewaardeerd en vooral ook gelukkig voelen.

Bij BVNG hebben we verschillende vacatures in de gemeente Enschede. Dus of je nu op zoek bent naar een fulltime baan, parttime werk of een tijdelijke opdracht, wij hebben altijd iets dat bij jou past. Onze vacaturebank wordt dagelijks geüpdatet met nieuwe kansen, dus er zijn altijd wel nieuwe vacatures in Enschede te vinden. Houd onze website dus goed in de gaten! Daarnaast bieden wij ook ondersteuning bij het sollicitatieproces. Ons team staat klaar om jou te helpen met het voorbereiden van sollicitatiegesprekken, het schrijven van overtuigende sollicitatiebrieven en helpen je natuurlijk ook met de rest waar je hulp bij nodig hebt.

vacatures enschede

Vacatures in de buurt van Enschede

Juridisch Adviseur Omgevingswet

Fysieke Leefomgeving/Juridisch & VTH
hbo
Overijssel
32-36 uur

Projectleider Gebiedsontwikkeling

Fysieke Leefomgeving/Ruimtelijke Ontwikkeling
hbo
Overijssel
32-36 uur

Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

Fysieke Leefomgeving/Ruimtelijke Ontwikkeling
hbo
Overijssel
32-36 uur

Casemanager Omgevingswet

Fysieke Leefomgeving/Juridisch & VTH
hbo
Overijssel
32-36 uur

Beleidsmedewerker Sociaal Domein

Beleid & Management/beleidsadvies
hbo
Overijssel
32-36 uur

Beleidsadviseur Sociaal Domein (ZZP)

Sociaal Domein/ZZP
hbo
Overijssel
In overleg
Bekijk alle vacatures in de buurt van Enschede

Vacature verpleegkundige Enschede

Werken als verpleegkundige in het MST? Reageer dan snel op één van de verpleegkundige vacatures op onze website. Bij BVNG weten we precies wie of wat we zoeken en staat de patiënt altijd centraal. Als verpleegkundige maak je deel uit van een dynamisch team dat er alles aan doet om cliënten de beste ervaring  op het gebied van zorg te bieden. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het verlenen van directe patiëntenzorg, maar speelt ook een belangrijke rol bij het creëren van een veilige en comfortabele omgeving voor de patiënten. Binnen BVNG krijg je daarnaast ook volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf waar je komt te werken. Zo bieden we in samenwerking met onze opdrachtgevers volledig op maat gemaakte trainingen en cursussen, die je niet alleen op zakelijk, maar ook op persoonlijk vlak verder laten ontwikkelen.

vacature zorg almere

Vacature GGD Enschede

Altijd al willen werken bij de GGD in Enschede? Dan is dit je kans! Bij BVNG hebben we namelijk verschillende vacatures waarvoor we op zoek zijn naar jou. Als je kiest voor een baan bij de GGD in Enschede, zul je merken dat je niet alleen een geweldige werkplek krijgt, maar ook onderdeel wordt van een team dat er echt toe doet. Bij GGD Enschede draait alles om mensen. Je helpt dagelijks burgers met allerlei gezondheidsgerelateerde vragen en klachten. Het werk is afwisselend, uitdagend en ontzettend belangrijk.

Binnen BVNG begrijpen we dat geen twee personen dezelfde behoeften hebben als het gaat om hun carrière-ontwikkeling. Daarom werken we nauw samen met de GGD om ervoor te zorgen dat we altijd actuele vacatures hebben die passen bij wat jij zoekt.

vacature ggd almere

Vacature zorg Enschede

Wil jij graag werken in de zorg? Bekijk dan onze nieuwste zorg vacatures in Enschede. In de zorgsector draait alles om mensen te helpen en ondersteunen. Het is een dankbaar vak waarin je echt het verschil kunt maken voor anderen. Of je nu al ervaring hebt in de zorg of net afgestudeerd bent, er zijn ontzettend veel mogelijkheden binnen deze sector. Van verpleegkundige tot verzorgende, van activiteitenbegeleider tot psycholoog; voor ieder wat wils. Ook wanneer je liever een administratieve functie bekleedt, zijn we op zoek naar jou! Het mooie aan werken in de zorg is dat er ontzettend veel verschillende functies zijn waaruit je kunt kiezen. Ben je graag betrokken bij het hele proces van diagnose stellen tot behandeling?

Dan zou een baan als verpleegkundige perfect voor jou kunnen zijn. Jij bent degene die patiënten begeleidt en helpt met hun dagelijkse verzorging. Is jouw hart meer gericht op ouderenzorg? Dan kun je aan de slag als verzorgende in een verpleeghuis of thuiszorginstelling. Hierbij ondersteun jij oudere mensen bij hun dagelijkse activiteiten en bied je hen gezelschap en troost. Dus wil jij iedere dag het verschil kunnen maken? Solliciteer dan vandaag nog op de verschillende zorg vacatures in Enschede die we bij BVNG beschikbaar hebben op dit moment.

vacature verpleegkundige almere