Vacatures Purmerend

Wil jij werken in een bruisende omgeving, met volop kansen en mogelijkheden? Dan ben je bij BVNG aan het juiste adres! Bij ons vind je namelijk verschillende leuke en uitdagende vacatures voor de regio Purmerend. Wij begrijpen dat het vinden van de perfecte baan maatwerk vereist. Daarom luisteren wij naar je wensen en vooral ook ambities. Samen stellen we een profiel op waarin jouw talenten, wensen en ervaring centraal staan. Hiermee vergroten we de kans op een succesvolle match met een van onze partners. Weten welke vacatures er op dit moment allemaal in Purmerend zijn? Neem dan snel een kijkje in ons volledige aanbod.

Vacatures gemeente Purmerend

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin je een verschil kunt maken? Dan ben je bij BVNG helemaal op je plek! Wij bieden namelijk verschillende te gekke vacatures in de  gemeente Purmerend, geschikt voor starters en mensen met jaren ervaring. Dus of je nu aan de slag wilt in de zorg als helpende, doktersassistent of als administratief medewerker, bij BVNG hebben we altijd wel een passende vacature in de gemeente Purmerend die jij zoekt.

De gemeente Purmerend is een levendige stad met veel energie en potentieel. Met ongeveer 80.000 inwoners is het een groeiende gemeenschap die volop in beweging is. Onze visie is gericht op het creëren van een stad waar iedereen zich thuis voelt en waar er ruimte is voor persoonlijke groei, innovatie en duurzaamheid. Daarom zijn wij bij BVNG continu op zoek naar mensen die passen bij onze opdrachtgevers. Dit zorgt er niet alleen voor dat jij op je plek zit, maar ook voor een langdurige samenwerking.

Bij BVNG kijken we veel verder dan alleen naar je cv. We vinden het belangrijk dat je niet alleen op zakelijk vlak op je plek zit, maar je ook persoonlijk past binnen de organisatie. Daarom stimuleren we persoonlijke groei en ontwikkeling net zoals we dit doen op professioneel vlak. Wij geloven namelijk dat je alleen zakelijk verder kunt ontwikkelen, als je dit op persoonlijk vlak ook doet.

vacatures purmerend

Vacatures in de buurt van Purmerend

HBO verpleegkundige – regio Noord-Holland Noord

Zorg/Verpleegkundige
hbo
Noord-Holland
24-32 uur

Hbo Verpleegkundige

Zorg/Verpleegkundige
hbo
Noord-Holland
24-32 uur

Klantmanager Werk

Sociaal Domein/Participatie
hbo
Noord-Holland
32-36 uur

Senior beleidsadviseur Sociaal Domein

Beleid & Management/beleidsadvies
hbo
Noord-Holland
24-36 uur

Coördinator Werk & Inkomen

Sociaal Domein/Participatie
hbo
Noord-Holland
24-32 uur

Verzorgende IG thuiszorg – regio Hoorn

Zorg/Thuiszorg
mbo
Noord-Holland
24-32 uur
Bekijk alle vacatures in de buurt van Purmerend

Zorg vacature gemeente Purmerend

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de zorg waarin je écht het verschil kunt maken? Bij BVNG ben je aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om zorg vacatures in gemeente Purmerend. Of je nu wilt werken als zorgverlener binnen verschillende disciplines, of als doktersassistent, bij BVNG helpen wij jou graag met het vinden van de perfecte match. Bij BVNG geloven we dat goede zorg begint bij gepassioneerde professionals die hun hart volgen.

Onze missie is dan ook om de beste match te maken tussen werkzoekenden zoals jij en zorginstellingen die behoefte hebben aan gemotiveerd personeel. Daarom hebben wij momenteel verschillende vacatures beschikbaar die aansluiten bij jouw talenten en ambities in de gemeente Purmerend. Zo kun je aan de slag als verpleegkundige op een gespecialiseerde afdeling, waar elke dag nieuwe uitdagingen op je wachten.

Je werkt samen met een hecht team van professionals en staat altijd paraat om zorg op maat te bieden aan cliënten. Ook kun je ervoor kiezen om te werken als doktersassistent, waarbij je nauw samenwerkt met huisartsen en andere zorgverleners. Je ondersteunt bij het spreekuur, voert kleine medische handelingen uit en begeleidt patiënten tijdens hun afspraken.

vacature zorg almere

Vacature doktersassistent Purmerend

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als doktersassistente in Haarlem? Dan ben je bij BVNG aan het juiste adres! BVNG is een professioneel en creatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het werven en selecteren van onder andere medisch personeel. Bij ons vind je daarom verschillende vacatures, waaronder dus ook voor een doktersassistente in Haarlem. In deze functie ondersteun je de huisartsenpraktijk met administratieve taken, triage en het plannen van afspraken.

Werken als doktersassistente betekent dat je werkt in een dynamische omgeving, waarbij geen dag hetzelfde is natuurlijk. Een aantal functie eisen die horen bij deze vacature als doktersassistente in Haarlem zijn uiteraard zorgvuldigheid, stressbestendigheid en goede communicatieve vaardigheden. Als doktersassistente ben je namelijk het eerste aanspreekpunt voor patiënten en speel je een belangrijke rol in de praktijk. Daarbij is het dus niet alleen belangrijk dat je zorgvuldig te werk gaat, maar de patiënten ook een luisterend oor biedt. In bepaalde gevallen ben jij als doktersassistente namelijk degene die ze uiteindelijk helpt. Dus wil jij aan de slag als doktersassistente in Haarlem, solliciteer dan op onze openstaande vacatures.

Vrijblijvend informatie over vacatures in Purmerend

Heb jij een vacature op onze website gezien in Purmerend en heb je hier een aantal vragen over? Dan staan onze recruiters uiteraard voor je klaar om deze te beantwoorden. Daarbij maakt het niet uit of je voor je gevoel een eenvoudige vraag stelt of een vraag die wat lastiger te beantwoorden is. Onze mensen beschikken over de juiste kennis, zodat ze jou kunnen voorzien van een passend antwoord. Mocht je bijvoorbeeld willen weten of een bepaalde vacature ook voor parttimers beschikbaar is, dan kan het heel goed zijn dat dit wel degelijk mogelijk is. Vooral in een markt waarin een tekort is aan personeel, hebben veel van onze opdrachtgevers een goede parttimer, dan dat ze niemand hebben.

vacature verpleegkundige almere

Persoonlijke contact

Bij BVNG ben je allesbehalve een nummer. Bij ons staat persoonlijk contact op plek één. Daarom zullen we je ook altijd keurig te woord staan, ook wanneer we denken dat je geen match bent. Op basis van een persoonlijk gesprek willen we weten wie de persoon achter een CV en motivatiebrief is en kijken we niet alleen naar wat je kunt, maar ook naar wie je bent. Doordat wij in nauw contact staan met onze opdrachtgevers, weten wij precies wie of wat ze zoeken. Dus het kan heel goed zijn dat jij qua vaardigheden niet helemaal aansluit op de vacature waarop jij hebt gesolliciteerd in Purmerend, maar qua persoon wel perfect in het team past. Zo is het voor een werkgever makkelijker om je hier te leren, dan om jou als persoon te veranderen.

BVNG stimuleert ontwikkeling en groei

Bij BVNG stoppen we niet wanneer jij je baan hebt gevonden. Zo bieden wij verschillende trainingen en cursus, waarin jij jezelf zowel op zakelijk als persoonlijk vlak nog verder kunt ontwikkelen. Dit zorgt er niet alleen voor dat jij als persoon groeit, maar je ook binnen het bedrijf waar je werkt een volgende stap kunt maken. Op deze manier dragen we niet alleen bij aan jouw ontwikkeling, maar ook aan die van onze opdrachtgevers. Dit resulteert in een langdurige samenwerking tussen zowel werkgever als werknemers als tussen opdrachtgever en BVNG. Wij geloven namelijk in een duurzame relatie en deze gaat verder dan alleen het matchen van werkgever en werkzoekende.

Bekijk ons aanbod online

Op de website van BVNG staat ons volledige aanbod vacatures in Purmerend. Bekijk deze daarom eens rustig en kijk of er een of meerdere vacatures zijn die jou aanspreken. Is dit het geval, dan gaan we graag met jou in gesprek om eens te kijken wat je precies zoekt, waar je ambities liggen en ook wie jij als persoon bent. Door onze persoonlijke benadering is de kans op een succesvolle match doorgaans een stuk hoger dan gemiddeld.

detacheren met een plus