Vacatures Almere

Ben jij op zoek naar een leuke vacature in Almere omdat je toe bent aan iets nieuws? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk een enorm aanbod vacatures in de regio Almere, voor zowel starters op de arbeidsmarkt als voor de mensen die al een aantal jaren meedraaien. Het kan namelijk heel goed zijn dat je het, na jaren bij dezelfde werkgever, tijd vindt voor een andere uitdaging. Daarom staat ons team met recruiters voor je klaar om samen met jou te kijken wat je nu precies zoekt en wat aansluit op zowel persoonlijk- als zakelijk vlak.

Vacatures gemeente Almere

Wil jij graag werken in de gemeente Almere? Dan ben je bij BVNG aan het juiste adres! Zo beschikken wij over meerdere vacatures, waarbij je in verschillende vakgebieden aan de slag kunt binnen de gemeente Almere. Daarbij maakt het niet uit of je net klaar bent met school of dat je al de nodige jaren meedraait. Wij hebben namelijk de baan die perfect aansluit op niet alleen je wensen, maar ook je ambities. Bij BVNG kijken we namelijk niet alleen naar je CV, maar gaan we ook met je in gesprek om te bekijken hoe jij als persoon bent.

Op deze manier weten we namelijk niet alleen wat je allemaal op zakelijk vlak kunt, maar kunnen we ook een veel betere match maken als het gaat om de persoon zelf. Het is vandaag de dag namelijk ook belangrijk om goed in het team te passen. Sterker nog, dat is voor de meeste werkgevers vaak prio nummer één, vooral als het om een klein bedrijf gaat.

Juist doordat wij zowel met jou als werkzoekende een persoonlijke band opbouwen en dit ook met onze opdrachtgevers doen, weten we precies wie we het beste aan elkaar kunnen matchen. Niet alleen is daarom ons percentage succesvolle matches zo hoog, maar groeien de meeste mensen binnen de organisatie waar ze werken in de gemeente Almere, ook door.

Vacature Almere

Vacatures in de buurt van Almere

Jeugdconsulent – Flevoland (ZZP)

Sociaal Domein/ZZP
hbo
Flevoland
24-36 uur

Beleidsadviseur Jeugd (ZZP) – Flevoland

Sociaal Domein/ZZP
hbo
Flevoland
24-36 uur

Inkomensconsulent (ZZP) – Flevoland

Sociaal Domein/ZZP
hbo
Flevoland
24-36 uur

Junior Vergunningverlener APV

Fysieke Leefomgeving/Juridisch & VTH
hbo
Flevoland
32-36 uur

Inkomensconsulent – Flevoland

Sociaal Domein/Participatie
hbo
Flevoland
24-36 uur
Bekijk alle vacatures in de buurt van Almere

Vacature Almere buiten

Woon jij in Almere buiten en ben je op zoek naar een leuke baan of nieuwe uitdaging? Dan hebben wij precies wat je zoekt. Zo hebben wij namelijk ontzettend veel verschillende vacatures in allemaal verschillende vakgebieden. Bij ons vind je bijvoorbeeld vacatures in de kinderopvang, de zorg, maar ook op school of bij het UWV. Kortom, mogelijkheden genoeg. Ook wanneer je net klaar bent met je studie, ben je bij ons van harte welkom. Samen met jou kijken we dan naar welke vacatures er allemaal zijn momenteel en waar je ambities liggen.

Wij vinden het namelijk niet alleen belangrijk dat je voor nu iets vindt dat bij je past, maar dat je ook de mogelijkheid hebt om binnen je mogelijkheden door te kunnen groeien. Dit doen we door eerst in een persoonlijk gesprek te kijken wie je bent, wat je kunt en waar je ambities liggen. Op basis daarvan matchen wij dan één of meerdere vacatures en helpen we jou bij het vinden van een nieuwe baan in Almere buiten.

Vacature Zorg Almere

Werken in de zorg is geen baan, maar een echte roeping. Daarom bieden wij ook allerlei soorten zorg vacatures in Almere, binnen verschillende disciplines in de zorgsector. Zowel voor degene die net is afgestudeerd en op zoek is naar een baan, als voor de mensen die al flink wat jaren ervaring hebben en toe zijn aan iets nieuws. Zo bieden wij vacatures in de zorg zoals; verpleegkunde, thuiszorg, psychiatrie en nog veel meer.

Met ons grote netwerk van zorginstellingen kunnen we snel schakelen en weten we precies welke vacatures er openstaan. Hierdoor kunnen wij jou als eerste op de hoogte brengen van nieuwe kansen in de regio Almere. Door te kiezen voor BVNG vergroot je dus je kans op het vinden van die ene droombaan!

Omdat wij in nauw contact staan met deze zorginstellingen, weten wij dus ook precies wat ze zoeken. Niet alleen op zakelijk vlak, maar ook als het gaat om het type persoon. Juist dit zorgt ervoor dat ons percentage succesvolle matches zo hoog ligt ten opzichte van veel anderen. Doordat wij door middel van een persoonlijk gesprek verder kijken dan alleen je CV, weten wij precies of jij ook als persoon binnen een bepaalde organisatie past.

vacature zorg almere

Vacature verpleegkundige Almere

Werken als verpleegkundige is één van de meest waardevolle beroepen die er bestaan. Je biedt ondersteuning aan mensen die dit hard nodig hebben en maakt écht verschil in hun leven. Bij BVNG begrijpen we dat jij als verpleegkundige op zoek bent naar meer dan alleen een baan; je wilt jezelf blijven ontwikkelen, uitdagingen aangaan en werken binnen een team dat écht samenwerkt. Daarom hebben wij verschillende verpleegkundige vacatures in Almere beschikbaar. Om ervoor te zorgen dat we jou naar een nog hoger niveau weten te tillen, investeren zowel wij als onze opdrachtgevers in opleidingen, trainingen en persoonlijke begeleiding. Alles om ervoor te zorgen dat jij jezelf niet alleen zakelijk, maar ook als mensen nog verder ontwikkeld.

vacature verpleegkundige almere

Vacature GGD Almere

Als BVNG zijn wij er trots op dat we samenwerken met de GGD in Almere. Deze organisatie speelt namelijk een ontzettend belangrijke rol in het bevorderen, bewaken en beschermen van de gezondheid van alle inwoners van Almere en Almere buiten.

De verschillende vacatures bij de GGD in Almere bieden jou de mogelijkheid om mee te werken aan diverse projecten die gericht zijn op volksgezondheid, zoals het bestrijden van ziektes, het adviseren over gezonde leefstijl en preventieve zorgprogramma’s. Bij BVNG krijg jij de kans om je persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen binnen dit vakgebied. Daarbij is het goed om te weten, dat je ook als starter de mogelijkheid hebt om aan de slag te gaan.

Zowel bij BVNG als bij de GGD zelf, heb je namelijk voldoende mogelijkheden om jezelf op zowel professioneel als persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

vacature ggd almere

Vacature doktersassistente Almere

Als doktersassistent ben jij het eerste aanspreekpunt voor de patiënten. Je draagt zorg voor een efficiënte en klantvriendelijke ontvangst, beheert de agenda van de artsen en assisteert bij medische handelingen. Bekijk daarom nu onze verschillende doktersassistente vacatures in Almere en plan een gesprek met één van onze recruiters. Samen met jou kijken we dan welke vacature het beste aansluit op jou als persoon, je werkervaring en ook je ambities de komende jaren.