Home Beleid & Management

Daar waar het verschil gemaakt kan worden

Een uitdagende baan binnen een publieke en non-profitorganisatie zoals zorg, gemeente of semi-overheid. Als beleidsadviseur, programmamanager of teamleider de organisatie naar een volgend niveau brengen.

Word onderdeel van ons netwerk
van 550+ professionals!

 • Uitdagende en afwisselende opdrachten
 • Groot netwerk van gelijkgestemde collega’s
 • Vakinhoudelijke sociale bijeenkomsten
 • Persoonlijk en vakinhoudelijk verder ontwikkelen

Waarom de overstap naar BVNG maken?

Werken binnen Beleid & Management biedt volop kansen en mogelijkheden om écht impact te kunnen maken. Wij hebben contact met vele opdrachtgevers en kun jij zelf je opdrachten uitkiezen. Je kunt je kennis binnen verschillende organisaties laten zien. We denken graag met je mee in hoe jij je verder kunt en wilt ontwikkelen in jouw carrière en welke leerroute daarbij passend is voor jou.

Ontdek de mogelijkheden via een persoonlijke kennismaking

Welke functie ambieer jij?

Beleidsadviseur, strategisch (beleids)adviseur en bestuursadviseur

Binnen deze vakgroep ligt het zwaartepunt op zwaardere en complexere beleidsvragen. Als beleidsadviseur analyseer je beleidsvraagstukken, voer je onderzoek uit en formuleer je beleidsvoorstellen. Als strategisch beleidsadviseur ontwikkel je langetermijnstrategieën, voer je risicoanalyses uit en adviseer je over organisatorische vraagstukken. Je bent verantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardig advies binnen beleid en strategie. Vaak werk je nauw samen met een wethouder of een gedeputeerde. Je draagt bij aan de ontwikkelen en implementatie van het beleid en stemt dit af met betrokken partijen en (externe) stakeholders.

Bekijk beleidsadvies vacatures

Projectleider, programma- en procesmanager

Als projectleider, programmamanager of procesmanager werk je aan het realiseren van doelen uit een programma of een project. Hierbij kun je denken aan de energietransitie, de omgevingswet of een programma armoedebestrijding. Een programma bestaat uit meerdere deelprojecten om een bepaald einddoel te behalen. Veelal liggen deze programma’s of projecten bestuurlijk gevoelig of stuit je op weerstand vanuit de maatschappij. Je bewaakt budgetten en coördineert het verloop van het proces. Dit je niet alleen, maar stuur je projectmedewerkers aan om de gestelde doelen te behalen.

Bekijk programma’s & projecten vacatures

Interimmanagement, lijnmanagers en teamleider

Aansturen en leidinggeven gebeurt in alle organisaties van groot tot klein binnen alle afdelingen. Een opdracht kan zich richten op opzetten, veranderen of ‘gewoon’ het voortzetten van de huidige leiderschapswijze.

Bekijk management vacaturesGa aan de slag bij een van onze 175+ opdrachtgevers

Of bij een van onze andere opdrachtgevers

Jouw carrière bij BVNG

Wij gaan voor een duurzame relatie met jou. Jouw wensen en ambities staan bij ons centraal. In overleg met je loopbaanbegeleider geef je zelf vorm en richting in jouw carrière. Wij zorgen ervoor dat je constant blijft ontwikkelen door het aanbieden van onder andere colleges en cursussen.

Lees meer over BVNG

Solliciteren? Dan is dit wat je kunt verwachten

 1. Nadat jij hebt gesolliciteerd wordt je sollicitatie beoordeeld door de recruiter;
 2. De recruiter neemt binnen één werkdag contact met je op;
 3. Is er een wederzijdse klik dan kom je op gesprek bij ons op kantoor of op locatie;
 1. Na het kennismakingsgesprek volgt het voorwaardengesprek en doen wij jou een aanbod;
 2. Jij maakt via onze adviseur kennis met je eerste opdrachtgever;
 3. Gefeliciteerd, je gaat aan de slag bij je opdrachtgever als professional van BVNG!

Mogelijk heb je nog een van deze vragen

Vragen over BVNG

 • In welke regio’s is BVNG actief?

  Wij hebben vestigingen in Groningen, Apeldoorn, Leeuwarden, Hoorn en Zwolle. Wij zijn actief in alle provincies behalve Zeeland, Limburg en Noord-Brabant.

  Wij zorgen ervoor dat je op maximaal 45 minuten reizen van je opdracht zit.

 • Wat als de opdracht of omgeving niet bevalt?

  Dat is iets waar niemand blij van wordt. Daarom beginnen wij altijd het gesprek om te kijken wat er niet bevalt en of we een oplossing kunnen vinden. Lukt dit niet, dan gaan we kijken of we je elders kunnen plaatsen waar je wel blij van wordt.

 • Kun je als ZZPer aan de slag bij BVNG?

  Jazeker hebben wij mogelijkheden voor jou als ZZP`er. Wij kunnen jou voorzien van mooie opdrachten en je bovendien een heleboel administratie besparen.

Bekijk alle vragen over bvng

Vragen over detachering

 • Word ik tijdens mijn plaatsing nog ondersteund?

  Absoluut! Onze recruiters die voeren niet alleen de voorgesprekken maar ze zijn er ook voor je als je vragen hebt, evaluatiemomenten wilt of een kop koffie wilt drinken.

  Daarnaast verzorgt BVNG ook colleges en intervisies voor alle professionals, hierover neemt jouw recruiter ook geregeld contact met je op.

  Kortom, je bent écht onderdeel van de organisatie.

 • Bouw ik ook pensioen bij jullie op?

  Wij zijn er voor onze professionals. Dit betekent dat wij er ook voor zorgen dat je pensioen opbouwt gedurende je bij ons in dienst bent.

 • Krijg ik betaald als er geen opdracht is?

  Ja, je bent in dienst van bvng en wij dragen ook de verantwoordelijkheid dat je betaald krijgt. Ook als er even geen opdracht voor je is.

Bekijk alle vragen over detachering

Nieuwste berichten