Home Provincies Vacatures Utrecht Vacatures Amersfoort

Vacatures Amersfoort

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de regio Amersfoort? Dan ben je bij BVNG aan het juiste adres! Bij ons vind je namelijk de meest interessante vacatures in Amersfoort en omgeving. Onze missie is om jou te begeleiden en te verbinden met opdrachten en werkzaamheden die perfect passen bij wie jij bent, waar jij naar streeft en wat jouw persoonlijke ambitie is. Bij BVNG streven we naar een duurzame relatie met onze kandidaten. Bekijk daarom snel onze nieuwste vacatures in Amersfoort.

Vacature gemeente Amersfoort

Bij BVNG hebben we één duidelijke missie en dat is mensen verbinden met opdrachten en werkzaamheden die echt bij hen passen. We willen hierbij de leidende uitzendpartij zijn in Amersfoort en omgeving, waar talenten zich kunnen ontplooien en groeien binnen hun gekozen vakgebied. Jouw ambities staan bij ons centraal en wij bieden dan ook de begeleiding die je nodig hebt om deze waar te maken. Daarom hebben we verschillende vacatures in de gemeente Amersfoort beschikbaar, die zowel voor starters als mensen met de nodige jaren ervaring geschikt zijn.

In een persoonlijke kennismaking kijken we samen naar wie jij als persoon bent en waar je precies naar op zoek bent. Juist doordat wij niet alleen kijken naar een CV, maar vooral naar de persoon, weten wij de perfecte match te vinden. Doordat wij nauw samenwerken met onze opdrachtgevers, kennen wij deze organisaties door en door. Zo kunnen we dus redelijk goed inschatten of jij niet alleen op zakelijk, maar ook persoonlijk vlak op je plek bent. Wel zo fijn, vind je niet?

Vacatures in de buurt van Amersfoort

Vergunningverlener APV

Fysieke Leefomgeving/Juridisch & VTH
mbo
Gelderland
24-36 uur

Casemanager Omgevingswet

Fysieke Leefomgeving/Ruimtelijke Ontwikkeling
hbo
Gelderland
24-36 uur

Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

Fysieke Leefomgeving/Ruimtelijke Ontwikkeling
hbo
Gelderland
24-36 uur

Juridisch Adviseur Omgevingswet

Fysieke Leefomgeving/Juridisch & VTH
hbo
Gelderland
24-36 uur

(Senior) beleidsadviseur sociaal domein

Beleid & Management/beleidsadvies
hbo
Gelderland
24-36 uur

Gedragswetenschapper

Sociaal Domein/Jeugdzorg
universitair
Gelderland
24-36 uur
Bekijk alle vacatures in de buurt van Amersfoort

Mbo vacature Amersfoort

Bij BVNG geloven we in de kracht van het mbo. Als detacheringsbureau richten we ons op het vinden van een juiste match tussen werkgevers en gemotiveerde mbo’ers. Daarom helpen we je graag bij het vinden van de mbo vacatures in Amersfoort die bij jou als persoon passen. Zo hebben we verschillende en uitdagende functies binnen de zorg. De zorgsector heeft constant behoefte aan goed opgeleide professionals. Als jij gepassioneerd bent over het helpen van anderen, dan zijn er volop kansen voor jou. Zo zijn we op zoek naar een verzorgende IG. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse zorgverlening aan cliënten. Daarnaast zijn er nog tal van andere functies waarvoor vacatures openstaan. Bekijk dus snel ons volledige aanbod en wie weet zit er iets voor je tussen.

Vacature doktersassistente Amersfoort

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als doktersassistente in Amersfoort? Dan hebben we bij BVNG de vacature die jij zoekt! Als doktersassistente ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten in de praktijk. Je staat hen te woord, plant afspraken in en beantwoordt telefoontjes en e-mails. Daarnaast voer je ook administratieve taken uit, zoals het verwerken van gegevens en het bijhouden van dossiers. Deze functie heeft een grote meerwaarde  omdat je als doktersassistente direct contact hebt met de patiënten.

Je biedt hen ondersteuning en zorgt ervoor dat zij zich gehoord en begrepen voelen. Door jouw empathie en vriendelijkheid creëer je een veilige omgeving waarin ze hun zorgen kunnen delen. Dit geldt niet alleen voor fysieke klachten, maar ook wanneer ze mentaal ergens mee zitten. Dus ben je op zoek naar een baan als doktersassistente in Amersfoort? Dan is dit je kans! Wacht daarom ook niet en solliciteer direct. Misschien werk jij dan binnenkort wel als doktersassistente in een van de vele huisartsenpraktijken van Amersfoort.

vacature zorg almere

Zorg vacature Amersfoort

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg en is Amersfoort jouw werkgebied? Dan ben je bij BVNG aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in het matchen van talentvolle zorgprofessionals met passende vacatures in Amersfoort en omgeving. Of je nu verpleegkundige, verzorgende, psycholoog of fysiotherapeut bent, wij helpen je graag verder in jouw loopbaan binnen de zorg. Bekijk daarom snel ons volledige aanbod of neem direct contact op met een van onze Recruiters. In een persoonlijke kennismaking komen we namelijk graag meer over je te weten. Niet alleen over je ervaring en ambities, maar ook over jou als persoon. Wij zijn er bij BVNG namelijk van overtuigd dat je pas een goede match kunt maken als het ook op persoonlijk vlak klikt. Dat is ook de reden waarom wij nauw samenwerken met onze opdrachtgevers. Zo weten we door de jaren heen precies wat ze zoeken, waardoor het vinden van een goede match een stuk eenvoudiger wordt.

vacature verpleegkundige almere

Vacature verpleegkundige Amersfoort

Heb jij altijd al willen werken als verpleegkundige in Amersfoort? Dan is dit je kans! Bij BVNG hebben we verschillende vacatures voor verpleegkundigen in Amersfoort waarbij we op zoek zijn naar jou! Met een baan als verpleegkundige is geen dag hetzelfde en dat is nu juist wat dit werk zo ontzettend leuk maakt. Je draagt namelijk iedere dag bij aan het welzijn van de patiënten. Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor verschillende taken. Enerzijds voer je medische handelingen uit, zoals het toedienen van medicatie, wondverzorging en het monitoren van de algehele gezondheid. Anderzijds bied je ook mentale ondersteuning aan cliënten en hun families, door bijvoorbeeld het regelmatig maken van een praatje. Lijkt jou dit ook wel wat? Solliciteer dan op een van de openstaande vacatures als verpleegkundige in Amersfoort.

Persoonlijke kennismaking met een van onze recruiters

Bij BVNG vinden we het belangrijk dat we niet alleen weten wat je kunt, maar ook wie jij als persoon bent. Daarom plannen we graag een persoonlijke kennismaking, zodat we samen kunnen kijken wat je nu precies zoekt en wij te weten komen wie jij als persoon bent. Doordat wij met een select aantal opdrachtgevers werken, weten wij precies wat ze van ons verwachten en naar welk type persoon ze op zoek zijn. Hierdoor is het maken van een goede match vele malen gemakkelijker, wat uiteindelijk ook zorgt voor een vaak langdurige samenwerking tussen werkgever en werknemer.

Bij BVNG kijken we namelijk niet alleen naar nu, maar ook naar je ambitie over een aantal jaren. Blijkt dat jouw ambitie verder reikt dan wat het bedrijf waar je eventueel wilt gaan werken je kan bieden, dan is het misschien beter om een andere keuze te maken. Uiteraard bieden we je daarom ook alle handvatten om dit samen uit te zoeken, zodat we niet alleen voor nu de juiste match weten te maken, maar ook voor de toekomst. Doordat we graag investeren in jou als kandidaat bieden we ook verschillende trainingen en cursussen, zodat jij je niet alleen op zakelijk, maar ook op persoonlijk vlak (nog) verder kunt ontwikkelen.