Vacatures Zwolle

BVNG is dé partij die jou helpt bij het vinden van de perfecte vacature in Zwolle. Daarbij maakt het niet uit of je nu op zoek bent naar een fulltime baan of parttime werk, wij staan klaar om je te begeleiden en te verbinden met opdrachten die passen bij wie jij bent en jouw persoonlijke ambities. Bij BVNG weten we als geen ander dat iedere kandidaat uniek is. Daarom nemen we niet alleen de tijd om je cv rustig door te nemen, maar vooral ook om jou als persoon beter te leren kennen.

Vacature gemeente Zwolle

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je werken in een stad waar historie en moderniteit samenkomen? Dan ben je bij BVNG aan het juiste adres! Wij bieden verschillende vacatures aan in de gemeente Zwolle, gelegen in het hart van Overijssel. Dus of je nu op zoek bent naar een baan in het onderwijs, als psycholoog, bij de politie of in het ziekenhuis? Wij hebben voor ieder wat wils. Samen met jou kijken we daarom graag naar waar je interesses en vooral ook ambities liggen. Als regionaal centrum spelen diverse sectoren een belangrijke rol in deze stad. Denk hierbij aan het onderwijs, waar jij als bevlogen leraar of onderwijsassistent jouw kennis kunt overbrengen op jonge generaties studenten. Maar ook van werken als psycholoog in een stad die steeds meer oog heeft voor mentale gezondheid behoort tot de mogelijkheden. Zo is er dus binnen ieder domein wel een vacature te vinden die aansluit bij wat jij zoekt.

vacatures zwolle

Vacatures in de buurt van Zwolle

Juridisch Adviseur Omgevingswet

Fysieke Leefomgeving/Juridisch & VTH
hbo
Overijssel
32-36 uur

Projectleider Gebiedsontwikkeling

Fysieke Leefomgeving/Ruimtelijke Ontwikkeling
hbo
Overijssel
32-36 uur

Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

Fysieke Leefomgeving/Ruimtelijke Ontwikkeling
hbo
Overijssel
32-36 uur

Casemanager Omgevingswet

Fysieke Leefomgeving/Juridisch & VTH
hbo
Overijssel
32-36 uur

Beleidsmedewerker Sociaal Domein

Beleid & Management/beleidsadvies
hbo
Overijssel
32-36 uur

Beleidsadviseur Sociaal Domein (ZZP)

Sociaal Domein/ZZP
hbo
Overijssel
In overleg
Bekijk alle vacatures in de buurt van Zwolle

Partime vacature Zwolle

Wil je graag parttime aan de slag omdat je naast je werk nog een studie wilt kunnen volgen of omdat je een gezin hebt met jonge kinderen? Dan ben je bij BVNG helemaal goed! Wij hebben namelijk meerdere parttime vacatures in Zwolle, in allerlei verschillende sectoren. Dus of je nu op zoek bent naar een administratieve baan in het ziekenhuis of de handen letterlijk uit de mouwen wilt steken op een zorgboerderij, wij  hebben de vacature die bij jou past.

Vacature Zwolle 16 uur

Ben jij op zoek naar een parttime baan, bijvoorbeeld naast je studie of omdat het leven er inmiddels anders uit is komen te zien? Dan hebben wij een aantal leuke vacatures in Zwolle voor 16 uur per week. Zo kun je aan de slag in de zorg. De uren zijn in te delen in overleg met je eventuele nieuwe werkgever, wat dus inhoudt dat je voor een groot deel zelf bepaalt of je deze 16 uur in 2, 3 of zelfs 4 dagen wilt maken. Bij BVNG weten we namelijk heel goed dat het managen van een gezin, studie en baan best een uitdaging kan zijn. Daarom denken we graag met je mee, zodat we dit voor alle partijen zo goed mogelijk invulling kunnen geven.

Vacature psycholoog Zwolle

Ben jij een gedreven psycholoog op zoek naar een uitdagende baan? Dan ben je bij BVNG aan het juiste adres! Wij hebben namelijk verschillende vacatures op de website staan waarbij we op zoek zijn naar een psycholoog in Zwolle. Dus ben je net klaar met je studie en op zoek naar een baan of heb je al de nodige jaren ervaring, maar vind je het tijd voor een nieuwe uitdaging? Reageer dan vandaag nog op een van de openstaande vacatures. Wij nodigen je dan graag uit voor een persoonlijke kennismaking, zodat we kunnen zien wie jij bent, wat je precies zoekt en of er een match is met onze opdrachtgevers.

vacature psycholoog zwolle

Vacature Zorg Zwolle

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg in Zwolle? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij BVNG willen we jou graag informeren over de diverse mogelijkheden die wij bieden binnen de zorgsector. Of je nu net bent afgestudeerd of al enige ervaring hebt, wij hebben interessante vacatures voor iedereen. Bij BVNG hebben we vacatures in de zorg beschikbaar. Van verpleegkundigen tot verzorgenden, van begeleiders tot therapeuten; er is voor ieder wat wils. Wij werken samen met verschillende zorginstellingen in Zwolle en kunnen hierdoor een divers aanbod aan banen aanbieden. Of je nu op zoek bent naar een functie in een ziekenhuis zelf of binnen de ouderenzorg of in de thuiszorg, bij BVNG vind je gegarandeerd een passende vacature. Neem daarom vandaag nog contact op met een van onze recruiters, zodat we samen kunnen kijken naar een passende functie.

vacature zorg zwolle