Home Detachering

Wat is detachering en wat betekent het als je gedetacheerd wordt?

Detachering via BVNG betekent een grote diversiteit aan opdrachten, met een veilige thuishaven voor jou als professional. Wij begeleiden je en verbinden je met opdrachten en werkzaamheden die passen bij wie jij bent en jouw persoonlijke behoeftes, ambities en ontwikkeling.

Werken bij opdrachtgevers, kennisdeling en kennisverrijking

  • Opdrachten die passen bij jouw voorkeur en ambitie
  • Persoonlijke loopbaanbegeleiding
  • Professionele doorontwikkeling
  • Sociale en vakinhoudelijke bijeenkomsten
  • Een netwerk van 600+ professionals

BVNG kenmerkt zich door haar persoonlijke karakter. Bij ons krijg jij de aandacht die jij verdient. Samen vooruit.

Benieuwd wat andere collega’s doen? Lees hier hun verhalen

Detachering in de Zorg

Detacheren wordt veelvuldig toegepast in de zorgsector. Zorginstellingen kunnen snel inspelen op veranderingen in de zorgvraag en het tijdelijk inzetten van specialistische kennis of extra handen bij drukte is hierbij van groot belang in ons Zorg domein. Je kunt bij ons aan de slag met verschillende doelgroepen zoals:

Detacheren biedt hiervoor een oplossing. Zorgprofessionals worden tijdelijk of voor langere tijd uitgeleend aan andere zorginstellingen en kunnen zo hun kennis en ervaring delen. Detacheren biedt zorgprofessionals de mogelijkheid om bij verschillende zorginstellingen te werken en zo hun kennis en vaardigheden te verbreden. Dit kan leiden tot persoonlijke en professionele groei. Daarnaast kan detacheren in de zorg leiden tot een professionele groei voor zorgprofessionals omdat zij bij verschillende werkgevers ervaring kunnen opdoen.

Detacheren binnen het Sociaal Domein

Detacheren wordt ook toegepast binnen het sociaal domein, bijvoorbeeld bij gemeenten en welzijnsorganisaties. Door de veranderingen in de zorg en welzijn zijn er nieuwe functies ontstaan, zoals de Wmo-consulent en de jeugdconsulent. We hebben de volgende vakgebieden: 

Detacheren biedt de mogelijkheid om deze functies in te vullen met jouw talenten. Het detacheren van Sociaal Domein professionals biedt ambassadeurs de mogelijkheid om bij verschillende gemeenten of welzijnsorganisaties ervaring op te doen en zo hun kennis en vaardigheden te verbreden. Ook kan detacheren binnen het Sociaal Domein leiden tot groei binnen verschillende domein-gerelateerde vakgebieden voor onze ambassadeurs.

Detacheren in de fysieke leefomgeving

Detacheren wordt ook steeds meer toegepast in de fysieke leefomgeving, bijvoorbeeld bij overheden, juridische afdelingen en adviesbureaus. Je kunt aan de slag binnen de thema’s:

Bij veranderingen in de wet- en regelgeving, of bij grote projecten, kan detacheren een oplossing bieden om snel de juiste expertise in huis te hebben. Het detacheren van ambassadeurs biedt ze de mogelijkheid om bij verschillende overheden of adviesbureaus ervaring op te doen en zo hun kennis en vaardigheden te verbreden of de zwaarte en opgedane kennis te gebruiken bij opdrachtgevers. Dit kan leiden tot persoonlijke en professionele groei. Daarnaast kan detacheren in de fysieke leefomgeving leiden tot betere arbeidsvoorwaarden voor werknemers omdat zij bij verschillende werkgevers ervaring opdoen.

Wat is detachering in een notendop? Het wordt onder andere toegepast in verschillende sectoren en biedt ambassadeurs de mogelijkheid om bij verschillende organisaties ervaring op te doen en zo hun kennis en vaardigheden te verbreden. Voor opdrachtgevers biedt detacheren de mogelijkheid om snel de juiste expertise in huis te hebben. Detacheren leidt vaak tot persoonlijke en professionele groei voor onze ambassadeurs. 

Voordelen van detachering voor jou

1. Vastigheid en stabiliteit: voor onze ambassadeurs hebben wij als organisatie altijd de intentie om naar een vast contract toe te werken. Dit geeft jou als ambassadeur zekerheid.

3. Persoonlijke en professionele groei: detacheren biedt ook de mogelijkheid om persoonlijke en professionele groei te bevorderen. Door te werken bij verschillende organisaties en in verschillende omgevingen, word je uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden te leren.

2. Werkervaring opdoen: detacheren biedt werknemers de mogelijkheid om werkervaring op te doen bij verschillende organisaties en in verschillende sectoren. Dit verbreedt je kennis en vaardigheden en maakt draagt bij aan je carrière.

4. Flexibiliteit: detacheren biedt de flexibiliteit om te werken op verschillende locaties en in verschillende functies. Dit maakt het mogelijk om werk en privéleven beter op elkaar af te stemmen.

Kansen bij detacheren

Detacheren biedt ook veel kansen voor ambassadeurs om zichzelf te ontwikkelen en te groeien binnen hun carrière. Zo kunnen onze ambassadeurs bijvoorbeeld doorgroeien naar een vast dienstverband en echt iets betekenen voor de organisatie waar ze aan de slag gaan. Daarnaast kan je door het opdoen van nieuwe kennis en ervaring beter en efficiënter leren werken. Zo maak je steeds meer impact binnen je werk.

Dus, wat is detachering? Detacheren biedt vele voordelen en kansen voor onze ambassadeurs. Het is een flexibele vorm van tijdelijk of langdurig werk die veel mogelijkheden biedt voor persoonlijke en professionele groei, met de zekerheid van een contract bij BVNG.

Detacheren wordt in verschillende sectoren toegepast, waaronder de Zorg, het Sociale Domein en de Fysieke Leefomgeving en Beleid & Management. Bekijk de domeinpagina’s voor meer informatie.