Home Detachering

Wat is detachering

Detachering via BVNG betekent een grote diversiteit aan opdrachten, met een veilige thuishaven voor jou als professional. Wij begeleiden je en verbinden je met opdrachten en werkzaamheden die passen bij wie jij bent en jouw persoonlijke behoeftes, ambities en ontwikkeling.

Jij hebt zelf de regie over jouw carrière”

 • Opdrachten die passen bij jouw voorkeur en ambitie
 • Persoonlijke loopbaanbegeleiding
 • Professionele doorontwikkeling
 • Sociale en vakinhoudelijke bijeenkomsten
 • Netwerk van 600+ professionals

Detachering in de Zorg

Detacheren wordt veelvuldig toegepast in de zorgsector. Zorginstellingen kunnen snel inspelen op veranderingen in de zorgvraag en het tijdelijk inzetten van specialistische kennis of extra handen bij drukte is hierbij van groot belang in ons Zorg domein.

Detachering in het Sociaal Domein

Detacheren wordt ook toegepast binnen het Sociaal Domein, bijvoorbeeld bij gemeenten en welzijnsorganisaties. Door de veranderingen in de zorg en welzijn zijn er nieuwe functies ontstaan, zoals de Wmo-consulent en de Jeugdconsulent.

Detachering in de Fysieke Leefomgeving

Detacheren wordt ook steeds meer toegepast in de Fysieke Leefomgeving, bijvoorbeeld bij overheden, juridische afdelingen en adviesbureaus. Bij veranderingen in de wet- en regelgeving, of bij grote projecten, kan detacheren een oplossing bieden om snel de juiste expertise in huis te hebben.

Waarom kiezen voor detachering

 • 1. Zekerheid

  Jij krijgt een contact bij BVNG. Heb je even geen opdracht? Geen probleem. Je krijgt gewoon doorbetaald! Zo heb jij nooit onzekerheid.

 • 2. Professionele ontwikkeling

  Detacheren biedt werknemers de mogelijkheid om werkervaring op te doen bij verschillende organisaties en in verschillende sectoren. Dit verbreedt je kennis en vaardigheden wat bijdraagt aan je carrière.

 • 3. Focus op je werk

  Jij kunt je focussen op je opdracht en hebt geen last van randzaken binnen een bedrijf.

 • 4. Flexibiliteit

  detacheren biedt de flexibiliteit om te werken op verschillende locaties en in verschillende functies. Dit maakt het mogelijk om werk en privéleven beter op elkaar af te stemmen.

 • 5. Groot netwerk

  Doordat je bij verschillende bedrijven werkt, heb je de kans om een breed professioneel netwerk op te bouwen. Dit netwerk kan waardevol zijn voor toekomstige carrièrekansen, het vinden van nieuwe opdrachten, of het ontdekken van interessante functies.

Kansen bij detacheren

Detacheren biedt ook veel kansen voor jou als professional om jezelf te ontwikkelen en te groeien binnen jouw carrière. Zo kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar een vast dienstverband en echt iets betekenen voor de organisatie waar je aan de slag gaat voor de lange termijn. Daarnaast kun je door het opdoen van nieuwe kennis en ervaring beter en efficiënter leren werken. Zo maak jij steeds meer impact binnen je werk.

Dus wat is detachering? Detacheren biedt vele voordelen en kansen voor onze professionals. Het is een flexibele vorm van tijdelijk of langdurig werk die veel mogelijkheden biedt voor persoonlijke en professionele groei, met de zekerheid van een contract bij BVNG.