Home Provincies Vacatures Gelderland Vacatures Deventer

Vacature Deventer

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar heb je geen idee waar je moet beginnen met zoeken? Wil je graag werken in Deventer en ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Dan ben je bij BVNG aan het juiste adres! Wij zijn dé vacature website voor gave vacatures in Deventer en omstreken en helpen jou graag bij het vinden van jouw droombaan. Bekijk daarom nu ons volledige aanbod of neem contact op met een van onze recruiters om samen je wensen te kunnen bespreken. In een persoonlijk gesprek kijken we namelijk graag samen met jou wat het beste aansluit bij je huidige wensen en toekomstige ambities.

Vacatures gemeente Deventer

Bij BVNG begrijpen we hoe belangrijk het is om een baan te vinden die bij jou past. Wij zijn een uitzendbureau dat zich richt op vacatures binnen onder andere de zorgsector in Deventer en omgeving. Of je nu ervaren bent of nog aan het begin van je carrière staat, bij ons vind je verschillende mogelijkheden die aansluiten bij jouw wensen en ervaring. Bij BVNG geloven we dat werk niet alleen een salaris moet zijn, maar ook passie en voldoening moet bieden.

Wij gaan verder dan alleen het matchen van vaardigheden en ervaringen; we willen weten wie jij bent, wat jou drijft en waar je echt gelukkig van wordt. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat we elke dag werken aan het realiseren van jouw professionele dromen. Daarom investeren we niet alleen in het vinden van de juiste match, maar ook daarna. Zo richten we ons ook op de persoonlijke ontwikkeling en groei en blijven je dus ook nadat je jouw ideale baan hebt gevonden, helpen jezelf verder te blijven ontwikkelen.

vacatures deventer

Vacatures in de buurt van Deventer

Vergunningverlener APV

Fysieke Leefomgeving/Juridisch & VTH
mbo
Gelderland
24-36 uur

Casemanager Omgevingswet

Fysieke Leefomgeving/Ruimtelijke Ontwikkeling
hbo
Gelderland
24-36 uur

Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

Fysieke Leefomgeving/Ruimtelijke Ontwikkeling
hbo
Gelderland
24-36 uur

Juridisch Adviseur Omgevingswet

Fysieke Leefomgeving/Juridisch & VTH
hbo
Gelderland
24-36 uur

(Senior) beleidsadviseur sociaal domein

Beleid & Management/beleidsadvies
hbo
Gelderland
24-36 uur

Gedragswetenschapper

Sociaal Domein/Jeugdzorg
universitair
Gelderland
24-36 uur
Bekijk alle vacatures in de buurt van Deventer

Vacature zorg Deventer

Wil jij werken in de zorg? Dat kan bij BVNG! Bij BVNG begrijpen we dat werken in de zorg meer is dan alleen een baan. Het is een roeping, een passie om anderen te helpen en ondersteunen. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om te werken in Deventer en omgeving en hebben we verschillende zorg vacatures op onze website staan. Bij BVNG vind je diverse disciplines binnen de zorg die hun eigen waardevolle bijdrage leveren aan het gehele proces van gezondheidszorg. Dus of je nu op zoek bent naar een vacature voor een verpleegkundige, verzorgende IG, begeleider of huishoudelijke hulp; binnen ons netwerk hebben we altijd passende vacatures beschikbaar.

Met BVNG wordt jouw droombaan werkelijkheid! Wij richten ons niet alleen op ervaren professionals, maar ook op starters in de zorg. Of je nu net klaar bent met je opleiding of toe bent aan een nieuwe uitdaging, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij geloven dat enthousiaste en gemotiveerde medewerkers het verschil maken. Daarom bieden wij niet alleen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, maar investeren we ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij BVNG kun je rekenen op goede begeleiding, opleidingsmogelijkheden en coaching om zo het beste uit jezelf te halen.

Vacature verpleegkundige Deventer

Ben jij op zoek naar een uitdagende vacature als verpleegkundige in Deventer? Dan ben je bij BVNG aan het juiste adres! Wij hebben namelijk verschillende verpleegkundige vacatures in Deventer op onze website, waarvoor we op zoek zijn naar zowel starters als mensen met jaren ervaring. Als verpleegkundige werk je in een dynamische omgeving waarin geen dag hetzelfde is. Je komt terecht in een team van gemotiveerde professionals die gezamenlijk streven naar optimale zorg. Zo zijn er verschillende vacature verpleegkundige in Deventer zoals ouderenzorg, thuiszorg en verschillende administratieve banen. Hierdoor is er altijd wel een functie die bij jou past.

Heb je de vacature gevonden die jij zocht, wacht dan niet en reageer direct! Mocht wij op basis van je CV en motivatiebrief denken dat je een match kunt zijn, dan gaan we natuurlijk graag zo snel mogelijk met je in gesprek. Overigens laten we het je ook altijd keurig weten als we denken dat er geen match is. Omdat er natuurlijk altijd een kans bestaat dat je voor een andere vacature wel de juiste kandidaat bent, gaan we ook dan graag met je in gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we voornamelijk naar wie jij bent als persoon, zodat we niet alleen weten wat je kunt, maar ook een beeld hebben van wie je bent.

vacature zorg almere

Vacature doktersassistent Deventer

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als doktersassistent in Deventer? Dan hebben we bij BVNG de vacature die jij zoekt! Als doktersassistent ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van huisarts(en) en het bieden van service aan patiënten. Je takenpakket is gevarieerd en bestaat onder andere uit het ontvangen en inschrijven van patiënten, het beantwoorden van telefoontjes en e-mails en plannen van afspraken. Daarnaast doe je ook bloedonderzoek en voer je bepaalde kleine medische ingrepen uit of help je hierbij. Uiteraard is het daarnaast ook belangrijk dat je verschillende administratieve werkzaamheden verricht.

Mocht de vacature die jij zoekt nu op dit moment niet op onze website staan, maar wil je wel graag als doktersassistent in Deventer aan de slag? Neem dan gerust contact op met een van onze recruiters. Het kan namelijk heel goed zijn dat er op korte termijn een vacature vrijkomt of dat we misschien zelfs wel een leuke andere baan voor je hebben. Omdat we bij BVNG veel verder kijken dan alleen naar je CV en je graag in een persoonlijk gesprek (beter) leren kennen, kunnen we veel sneller de juiste match maken. Doordat wij niet alleen jouw persoonlijkheid willen leren kennen, maar ook een goede relatie hebben met onze opdrachtgevers, is het maken van een succesvolle match een stuk makkelijker.

vacature verpleegkundige almere

Solliciteer vandaag nog

Bij BVNG staan onze Recruiters klaar om jouw sollicitatie direct in behandeling te nemen. Dus heb jij een gave vacature in de regio Deventer gezien? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op. Zo kunnen we samen met jou kijken wat het beste bij je past en of dit van beide kanten klikt. Wie weet begin jij dan binnenkort wel aan de baan waarna je al weken of misschien zelfs al maanden op zoek bent.