Home Fysieke Leefomgeving

Échte verandering brengen aan de wereld om je heen

Een baan in de publieke sector die past bij wie jij bent en wat jij wilt. Zet jouw passie en expertise in om organisaties verder te helpen. Bij ons krijg jij de ruimte om je kennis te verrijken én te delen. Met passie voor het vak blijf jij groeien.

Word onderdeel van ons netwerk met 600+ professionals

 • Uitdagende en afwisselende opdrachten
 • Groot netwerk van gelijkgestemde collega’s
 • Vakinhoudelijke sociale bijeenkomsten
 • Jij behoudt de regie over jouw carrière
 • Ruime ontwikkelmogelijkheden
 • Persoonlijke begeleiding

Waarom de overstap naar BVNG maken?

Werken in de Fysieke Leefomgeving biedt volop kansen en mogelijkheden om echt impact te maken. Doordat wij contact hebben met vele opdrachtgevers kun jij het verschil maken bij opdrachten die jij zelf uitkiest. Daar kun jij je kennis delen binnen verschillende organisaties en tegelijkertijd jezelf verder ontwikkelen.

Daarnaast staat kennis via het netwerk van BVNG hoog in het vaandel. We verzamelen kennis en dat brengen we onder in een leerplatform waar jij als professional aan mee kan doen. Dit biedt tegelijkertijd een sociale en vakinhoudelijke invalshoek met gelijkgestemde collega’s.

Collega’s over hun werk en ervaring met BVNG

Er is altijd de ruimte om het gesprek aan te gaan; wat zoek je dan precies, wat wil je, waar wil je naartoe, wil je iets anders dan je tot nu toe gedaan hebt.

Danielle van den Berg – Programmamanager Omgevingswet

Er zijn veel bijeenkomsten met je BVNG collega’s. Het leuke is dat je dan even buiten je eigen opdrachtgever bent en geïnspireerd kunt worden.

Stefan Hoks – Beleidsmedewerker duurzame mobiliteit
Lees hier meer verhalen van collega’s

Waar ligt jouw passie?

Wij hebben talrijke opdrachten waarin jij kunt excelleren en jezelf verder kunt ontwikkelen. Niet alle opdrachten staan online, dus neem gerust contact op als je droombaan er niet direct tussenstaat.

Wil je graag meer informatie?

Heb je bovenstaande doorgenomen en heb je nog twijfels of vragen over een bepaald onderwerp? Of wil je graag eens de mogelijkheden doornemen met een recruiter zonder direct te hoeven solliciteren? Laat dan je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Bekijk al onze actuele vacatures

Solliciteren? Dan is dit wat je kunt verwachten

 1. Nadat jij hebt gesolliciteerd wordt je sollicitatie beoordeeld door de recruiter;
 2. De recruiter neemt doorgaans al binnen twee werkdagen contact met je op;
 3. Is er een wederzijdse klik dan kom je op gesprek bij ons op kantoor of op locatie;
 1. Na het kennismakingsgesprek volgt het voorwaardengesprek en doen wij jou een aanbod;
 2. Jij maakt via onze adviseur kennis met je eerste opdrachtgever;
 3. Gefeliciteerd, je gaat aan de slag bij je opdrachtgever als ambassadeur van BVNG!

Zeer ruime keuze uit opdrachtgevers


Of een van onze andere opdrachtgevers door heel Nederland

Jouw carrière bij bvng

Wij gaan voor een duurzame relatie met jou. Jouw wensen en ambities staan bij ons centraal. In overleg met je loopbaanbegeleider (recruiter) geef je zelf vorm en richting aan jouw carrière. Wij zorgen ervoor dat je constant blijft ontwikkelen door het aanbieden van onder andere colleges en cursussen.

Letitia de Vries

Vergunningverlener APV

“Je doet gauw veel ervaring op en komt erachter wat wel of niet bij je past.”

“Ik herinnerde me mijn stage bij een gemeente nog en ben me vanaf dat moment gaan oriënteren op gemeenteland. Ik kwam uit bij BVNG en na een paar goede gesprekken hebben ze mij gematched met de juiste opdrachtgever.”

Lees het hele verhaal van Letitia

Mogelijk heb je nog een van deze vragen

Vragen over BVNG

 • Wat maakt BVNG uniek?

  Wat BVNG uniek maakt is de persoonlijke aandacht voor onze ambassadeurs (professionals). Bij ons ben je geen nummer.

  Wij houden rekening met jouw wensen en ambities en denken met je mee in mogelijkheden. Een duurzame relatie met jou is waar wij voor gaan. Dat kan alleen door goed samen te werken en door voldoende ondersteuning en uitdaging te blijven te bieden.

 • In welke regio’s is BVNG actief?

  Wij hebben vestigingen in Groningen, Apeldoorn, Leeuwarden, Hoorn en Zwolle. Wij zijn actief in alle provincies behalve Zeeland, Limburg en Noord-Brabant.

  Wij zorgen ervoor dat je op maximaal 45 minuten reizen van je opdracht zit.

 • Wat als de opdracht of omgeving niet bevalt?

  Dat is iets waar niemand blij van wordt. Daarom beginnen wij altijd het gesprek om te kijken wat er niet bevalt en of we een oplossing kunnen vinden. Lukt dit niet, dan gaan we kijken of we je elders kunnen plaatsen waar je wel blij van wordt.

 • Kun je als ZZPer aan de slag bij BVNG?

  Jazeker hebben wij mogelijkheden voor jou als ZZP`er. Wij kunnen jou voorzien van mooie opdrachten en je bovendien een heleboel administratie besparen.

Bekijk alle vragen over bvng

Vragen over detachering

 • Word ik tijdens mijn plaatsing nog ondersteund?

  Absoluut! Onze recruiters die voeren niet alleen de voorgesprekken maar ze zijn er ook voor je als je vragen hebt, evaluatiemomenten wilt of een kop koffie wilt drinken.

  Daarnaast verzorgt BVNG ook colleges en intervisies voor alle ambassadeurs, hierover neemt jouw recruiter ook geregeld contact met je op.

  Kortom, je bent écht onderdeel van de organisatie.

 • Bouw ik ook pensioen bij jullie op?

  Wij zijn er voor onze ambassadeurs. Dit betekent dat wij er ook voor zorgen dat je pensioen opbouwt gedurende je bij ons in dienst bent.

 • Krijg ik betaald als er geen opdracht is?

  Ja, je bent in dienst van bvng en wij dragen ook de verantwoordelijkheid dat je betaald krijgt. Ook als er even geen opdracht voor je is.

 • Zijn er mogelijkheden voor een traineeship?

  Momenteel kun je je aanmelden als trainee Adviseur Duurzaamheid voor regio Groningen of Friesland. Neem contact op met een van deze vestigingen voor meer informatie.

Bekijk alle vragen over detachering

Nieuwste berichten