Home Fysieke Leefomgeving

Fysieke Leefomgeving

BVNG is dé samenwerkingspartner voor de publieke sector als het aankomt op advies, juridische ondersteuning en detachering binnen de Fysieke Leefomgeving, ook wel het Ruimtelijk Domein genoemd. Wij hebben veelzijdige opdrachten voor professionals met jarenlange ervaring en voor starters. Bij BVNG detacheren we deze talenten naar onze opdrachtgevers, gemeenten en overheidsinstellingen. 

De vakgebieden waar wij in werken

Strategie en beleid
Als collega binnen Strategie & Beleid beweeg jij je graag in de beleidscyclus. Je legt verbanden tussen visie, strategie, beleid, implementatie, onderzoek en evaluatie. Meer informatie.

Gebiedsontwikkeling
De Omgevingswet geeft aanleiding voor een veranderende rolverdeling tussen overheid, markt en burger. Bij gebiedsontwikkeling is het belangrijk om in deze dynamiek stappen vooruit te kunnen zetten. Meer informatie.

Omgevingsrecht
Als omgevingsjurist bij BVNG ken je de actualiteiten en sta je open voor de mogelijkheden van de nieuwe Omgevingswet. Je adviseert over de juiste procedure en weet hoe je deze moeten volgen. Meer informatie.

Vergunningverlening, toezicht en handhaving
Als collega van VTH weet je de verbindingen in deze dynamische omgeving te versterken. Je hebt kennis van zaken en helpt gemeenten, omgevingsdiensten of veiligheidsregio’s om het werkpakket op orde te krijgen. Meer informatie.

Openbare orde & veiligheid
Je hebt kennis van zaken over de regelgeving, zoals de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) of Bibob, maar weet ook hoe je dingen aan moeten pakken, bijvoorbeeld als BOA of beleidsmedewerker. Meer informatie.

Daarom BVNG

  • Jij staat als ambassadeur centraal
  • Er is ruimte voor jouw ontwikkeling en groei
  • Breed scala aan opdrachten
  • Wij zoeken de opdracht bij jou, niet andersom

Wij helpen je graag!

Ben je enthousiast om bij BVNG aan de slag te gaan, maar heb je een vraag over een vacature of wil je sparren over de mogelijkheden voor jou? Laat dan je gegevens achter.