Home Zorg

Samen maken we impact binnen de zorg

Afwisseling en uitdaging in je baan, zodat jij vol energie aan het werk blijft. Een baan in de zorg die past bij wie jij bent en wat jij wilt. BVNG helpt jou regie te nemen op je eigen loopbaan. Want de zorg verbeteren, begint bij jou.

Elke dag zetten onze zorgprofessionals zich in om de levens van anderen een stukje beter te maken. Wij hebben veelzijdige opdrachten voor professionals en voor starters. Wij detacheren je naar verschillende zorginstellingen.

Focus op je werk
en ontwikkeling

Wat zijn de voordelen voor jou?

 • Een lidmaatschap bij V&VN
 • Hecht team zorgprofessionals
 • Aandacht voor wie jij bent en wat jij wilt
 • Persoonlijke loopbaanbegeleiding
 • Jij houdt de regie over jouw loopbaan
 • Opleidingen, cursussen, intervisie, BHV en e-learnings

Werkzaamheden binnen de Zorg

Wij werken in de vakgebieden algemene gezondheidszorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg en de geestelijke gezondheidszorg.

Jij gaat werken in een afwisselende en dynamische werkomgeving waarbij je echt kunt focussen op de zorg voor cliënten, zodat jij kunt doen waar je goed in bent en waar je passie ligt.

Bij BVNG hoef je niet te kiezen welke zorg je liever geeft, je kunt namelijk met verschillende doelgroepen gaan werken. Samen kijken wij naar jouw ambities en loopbaanwensen en vinden wij de opdracht die bij jou past.

Heb jij vragen of twijfels?

Heb je nog twijfels of detacheren bij je past of welke vervolgstap jij zou kunnen maken? Plan een persoonlijk kennismakingsgesprek in! Onze recruiters vertellen je graag meer.

Welk vakgebied past bij jou?

 • Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg
  Je zorgt, steunt, verbindt, signaleert, beslist, bewaakt en stimuleert. Werken in de zorg vraagt je om zorgzaam en geduldig te zijn. Je hebt specialistische kennis en vaardigheden, staat voor lastige beslissingen en blijft jezelf ontwikkelen
 • Specialistische zorg
  Wij slaan een brug tussen instellingen en jou als professional, waarbij je altijd kan terugvallen op je team binnen BVNG. Zo leer je altijd van en met elkaar. BVNG heeft een groot netwerk en werkt samen met veel verschillende zorginstellingen.

Meer informatie nodig?

Heb je een vraag over werken in de Zorg via BVNG of wil je graag een open sollicitatie doen? Neem dan contact op, wij helpen je graag.