Home Zorg

Zorg

Onze zorgprofessionals maken het verschil. Elke dag zetten zij zich volledig in om de levens van anderen een stukje beter te maken. Wij hebben veelzijdige opdrachten voor professionals en voor starters. Bij BVNG detacheren we deze talenten naar onze opdrachtgevers.

Vakgebieden binnen de zorg

Wij werken in de vakgebieden algemene gezondheidszorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg en de geestelijke gezondheidszorg. Onze vakgebieden zijn onderverdeeld in VVT en Specialistische zorg.

Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Je zorgt, steunt, verbindt, signaleert, beslist, bewaakt en stimuleert. Werken in de zorg vraagt je om zorgzaam en geduldig te zijn. Je hebt specialistische kennis en vaardigheden, staat voor lastige beslissingen en blijft jezelf ontwikkelen. Meer informatie.

Specialistische zorg
Wij slaan een brug tussen instellingen en jou als professional, waarbij je altijd kan terugvallen op je team binnen BVNG. Zo leer je altijd van en met elkaar. BVNG heeft een groot netwerk en werkt samen met veel verschillende zorginstellingen. Meer informatie.

Daarom BVNG

  • Jij staat centraal
  • Er is ruimte voor jouw ontwikkeling en groei
  • Wij helpen je met je BIG
  • Breed scala aan opdrachten
  • Zeer afwisselend werk

Wij helpen je graag!

Ben je enthousiast om bij BVNG aan de slag te gaan, maar heb je een vraag over een vacature of wil je sparren over de mogelijkheden voor jou? Laat dan je gegevens achter.