Home Intern

Vacatures Intern (4)

Wil jij aan de slag op een van onze vestigingen of op ons hoofdkantoor? Je kunt bij ons aan de slag als recruiter of adviseur binnen de zorg, sociaal domein of fysieke leefomgeving. Bekijk onze interne vacatures en solliciteer snel, wij staan je graag te woord. Word jij onze nieuwe collega?

Lees meer

Vind een baan die bij je past

Werken bij bvng als recruiter of adviseur

Onze recruiters en adviseurs zijn een belangrijke factor die onze organisatie in beweging houden. Ze zijn de brug tussen BVNG en haar professionals in het werkveld. Onze recruiters nemen een coachende rol aan en zijn de perfecte talentmanagers voor onze professionals.

 

Onze recruiters staan aan de basis van nieuwe ontwikkelingen binnen bvng en bouwen actief mee aan onze speerpunten binnen het Sociaal DomeinZorg Domein of de Fysieke Leefomgeving.

Samen met de adviseur vormt de recruiter een sterk team en begeleiden ze onze professionals die gedetacheerd worden bij onze opdrachtgevers. Ze gaan daarbij niet voor de quick wins, maar zetten in op de persoonlijke en duurzame relatie met onze professionals.

Maak kennis met BVNG

Staat jouw droomvacature er niet tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij BVNG? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met jou op.