Home Fysieke Leefomgeving Gebiedsontwikkeling

Gebiedsontwikkeling

Nederland is in transitie. Dit zorgt voor veel dynamiek bij gebiedsontwikkeling. Om de fysieke leefomgeving aan te passen aan de behoeften van de mensen die erin leven, blijven veranderingen nodig. 

De omgevingswet

De Omgevingswet geeft aanleiding voor een veranderende rolverdeling tussen overheid, markt en burger. Bij gebiedsontwikkeling is het belangrijk om in deze dynamiek stappen vooruit te kunnen zetten. 

Carrièremogelijkheden

Als collega’s van gebiedsontwikkeling ben je resultaat- en klantgericht. Je werkt aan projecten en het behalen van doelen en je weet daarbij draagvlak te creëren. Als geen ander weet jij de verschillende belangen in een optimaal plan te gieten. Dit doe je bijvoorbeeld als Projectleider transformatie spoorzone, Projectmanager infrastructuur, Projectleider woningbouwprojecten, Interim projectleider ruimtelijke projecten, Planoloog, Stedenbouwkundige, Ontwerper landschap en openbare ruimte of Adviseur projectmatig werken.

Jouw ontwikkeling staat voorop

Als gedetacheerde van BVNG doe je een scala aan ervaringen op, waarbij veel aandacht wordt gegeven aan jouw ontwikkelingswensen. We denken met je mee over welke stappen je kunt zetten en kijken welke opdracht daarbij past.

Opdrachten in gebiedsontwikkeling kunnen voor specifieke of meerdere projecten zijn. Het kan over uiteenlopende ruimtelijke onderwerpen gaan. Het initiatief kan liggen bij je opdrachtgever, maar dat hoeft niet. De opdrachten kunnen ook liggen op een raakvlak met bijvoorbeeld strategie en beleid. Zo krijg je de ruimte om groeien en te ontdekken wat jij het liefst wil doen.

Daarom BVNG

  • Intercollegiale ondersteuning
  • Interne scholing en e-learning
  • Je doet veel ervaring op
  • Aandacht voor jouw ontwikkelingswensen
  • Opdracht die past bij jouw profiel
  • Ruimte om te groeien


Een greep uit onze vacatures

Traineeship Duurzaamheid

Fysieke Leefomgeving/Duurzaamheid & Klimaat
hbo
Drenthe
32-36 uur

Traineeship Duurzaamheid

Fysieke Leefomgeving/Duurzaamheid & Klimaat
hbo
Flevoland
32-36 uur

Beleidsadviseur Duurzaamheid

Fysieke Leefomgeving/Duurzaamheid & Klimaat
hbo
Noord-Holland
32-36 uur
Bekijk hier alle vacatures Fysieke Leefomgeving