Home Nieuws en actualiteiten Menso en BVNG slaan met aanbesteding handen ineen

Menso en BVNG slaan met aanbesteding handen ineen

BVNG Nieuws 11 mei 2022

BVNG is vanaf 1 mei contractpartner van Menso in het kader van de aanbesteding ‘Inhuur flexibele schil voor Menso.’

Menso stelt jongeren en werkzoekenden in staat zich optimaal te ontwikkelen naar een passende (werk)plek. Een missie waar BVNG de komende jaren een mooie bijdrage aan gaat leveren door het aanbieden van betrokken werkgeversadviseurs en jobcoaches.

BVNG heeft participatie en inclusie hoog op de agenda staan. We willen iedereen onderdeel laten zijn van de maatschappij. Dit doen we door het verbinden van kennis, kunde en ambitie van onze medewerkers met de juiste maatschappelijke vragen in de regio. Alleen samen helpen we de maatschappij vooruit!

Meedoen naar vermogen met ondersteuning daar waar dat nodig is! In de afgelopen jaren heb ik gezien dat dit belangrijk is, om succesvolle plaatsingen tot stand te brengen. Als voormalig jobcoach liggen mijn werkroots in Emmen en directe omgeving. Ik vind het ontzettend leuk om samen met mijn collega’s Tim, Gijs, Basilius en Leonie een bijdrage te leveren aan de samenwerking met Menso. Wij zetten al onze kennis, ervaring en netwerk in, waardoor de kansen op passend werk voor de werkzoekenden van Menso zo groot mogelijk zijn.”Elanda de Wit Vakgebiedmanager Participatie/SROI

Wij kijken uit naar deze samenwerking en willen ook de andere contractpartijen Maandag Interim Professionals B.V., Matchpartner B.V., SHMC Interim B.V. en Wyzer B.V. van harte feliciteren met deze overeenkomst!