Home Nieuws en actualiteiten Kennissessie recruiters en adviseurs Fysieke Leefomgeving

Kennissessie recruiters en adviseurs Fysieke Leefomgeving

BVNG Academy 29 maart 2022

Deze maand vond in Zwolle de tweede kennissessie van het Domein Fysieke Leefomgeving plaats met de Recruiters en Adviseurs van alle vestigingen. Naast leren van elkaar en het delen van ervaringen kwam dit keer de vakgroep Gebiedsontwikkeling aan bod. 

Gebiedsontwikkeling is één van de speerpunten van BVNG binnen de Fysieke Leefomgeving. Monique van Koppenhagen (projectmanager bij BVNG) heeft ons meegenomen in de wereld van gebiedsontwikkeling. Ook projectmatig werken volgens het IPM model kwam uitgebreid aan bod. De vele voorbeelden die Monique liet zien (van Eindhoven Airport tot de verlegging van de Lekdijk), maakten de presentatie interessant en er volgde een levendige discussie. Verder gaf Monique een kijkje in de keuken van haar werk als Manager Projectbeheersing bij de Provincie Noord-Brabant

Tijdens de pauze genoten de collega’s van een heerlijke lunch verzorgd door Brownies&downieS. In het kader van Social Return is het beleid van BVNG erop gericht zoveel mogelijk in te kopen bij maatschappelijke organisaties.

In mei organiseren we een derde kennissessie en zal het onderwerp duurzaamheid centraal staan.