Home Detachering

Detachering in de (semi)publieke sector

Detachering via BVNG betekent een grote diversiteit aan opdrachten, met een veilige thuishaven voor jou als ambassadeur. Wij begeleiden je en verbinden je met opdrachten en werkzaamheden die passen bij wie jij bent en jouw persoonlijke behoeftes, ambities en ontwikkeling.

De voordelen van detachering

De begrippen detacheren en uitzenden worden nogal eens door elkaar gehaald. Zonde, want detacheren en uitzenden verschillen wel degelijk van elkaar. Wij horen bijvoorbeeld vaak: ‘Ik krijg zeker alleen losse diensten’, ‘je hebt geen zekerheid als gedetacheerde’ of ‘ik wil me graag verder ontwikkelen in mijn loopbaan’. Wij leggen je graag precies uit hoe het zit in dit blog. Kort samengevat zijn de grote verschillen:

  • Contractvorm (vast contract vs. uitzendcontract)
  • Type opdrachten (specialisten vs. allrounders) 
  • Duurzaamheid (langetermijn– vs. korttermijnarbeidsrelatie) 

Daarom BVNG

  • Vast aanspreekpunt en team
  • Persoonlijke begeleiding
  • Ruimte voor jouw verhaal
  • Breed scala aan leuke vacatures
  • Ruime ontwikkelmogelijkheden

Binnen welk domein wil jij graag werken?

Jouw carrière

Wij willen meer impact creëren. Daarom zijn wij de verbinders tussen jouw carrière en maatschappelijke vraagstukken. Met een creatief en vindingrijk kennisnetwerk, bouwen wij aan een betere samenleving. Samen met je vaste aanspreekpunt en team met vakspecialisten van BVNG, sta je er nooit alleen voor.


Jij staat centraal

Jij als ambassadeur van BVNG staat centraal, onze missie is om het beste in jou naar boven te halen, zodat jij het verschil kan maken in de maatschappij. Door een duurzame samenwerking met jou en onze opdrachtgevers creëren we tijd en ruimte, voor jouw ontwikkeling en groei. De ontwikkeling van BVNG, is de ontwikkeling van de mensen die er werken en van onze partners.

Ontwikkelmogelijkheden

Middels BVNG Academy (colleges, e-learning, individuele scholing) en intercollegiale ondersteuning geven we invulling aan jouw ontwikkeling. Binnen jouw vakgroep is er uitgebreid ruimte voor nieuwe ideeën. Met theorie en praktijk leggen we de basis van jouw bestaande kennis en inzichten.

Wij helpen je graag!

Ben je enthousiast om bij BVNG aan de slag te gaan, maar heb je een vraag over een vacature of wil je sparren over de mogelijkheden voor jou? Laat dan je gegevens achter.