Home Detachering | Publieke Sector & Zorg

Detachering | Publieke Sector & Zorg

Detachering via BVNG betekent een grote diversiteit aan opdrachten, met een veilige thuishaven voor jou als ambassadeur. Wij begeleiden je en verbinden je met opdrachten en werkzaamheden die passen bij wie jij bent en jouw persoonlijke behoeftes, ambities en ontwikkeling. We gaan voor een duurzame relatie met jou.

Sociaal Domein

Sociaal Domein BVNG


Werkzaamheden die worden verricht op het gebied van jeugdzorg, participatie, werk, zelfredzaamheid en maatschappelijke ondersteuning, vallen onder het Sociaal Domein. Meer informatie.

Zorg

Zorgsector BVNG


Wij werken in de vakgebieden algemene gezondheidszorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg en de geestelijke gezondheidszorg. Meer informatie.

Fysieke Leefomgeving

Fysieke Leefomgeving of Ruimtelijk Domein BVNG


Wij werken in de vakgebieden Strategie & Beleid, Gebiedsontwikkeling, Omgevingsrecht, Vergunningverlening, Toezicht & Handhaving en Openbare Orde & Veiligheid. Meer informatie.


Jouw carrière

Wij willen meer impact creëren. Daarom zijn wij de verbinders tussen jouw carrière en maatschappelijke vraagstukken. Met een creatief en vindingrijk kennisnetwerk, bouwen wij aan een betere samenleving. Samen met je vaste aanspreekpunt en team met vakspecialisten van BVNG, sta je er nooit alleen voor. Bekijk hier onze actuele vacatures.

Jij staat centraal

Jij als ambassadeur van BVNG staat centraal, onze missie is om het beste in jou naar boven te halen, zodat jij het verschil kan maken in de maatschappij. Door een duurzame samenwerking met jou en onze opdrachtgevers creëren we tijd en ruimte, voor jouw ontwikkeling en groei. De ontwikkeling van BVNG, is de ontwikkeling van de mensen die er werken en van onze partners.

Ontwikkelmogelijkheden

Door BVNG Colleges, e-learning, individuele scholing en intercollegiale ondersteuning geven we invulling aan jouw ontwikkeling. Binnen jouw vakgroep is er uitgebreid ruimte voor nieuwe ideeën. Met theorie en praktijk leggen de basis van jouw bestaande kennis en inzichten. 

Daarom BVNG

  • Vast aanspreekpunt en team
  • Persoonlijke begeleiding
  • Ruimte voor jouw verhaal
  • Breed scala aan leuke vacatures

Wij helpen je graag!

Ben je enthousiast om bij BVNG aan de slag te gaan, maar heb je een vraag over een vacature of wil je sparren over de mogelijkheden voor jou? Laat dan je gegevens achter.