Home Nieuws en actualiteiten Wolfert in Context en BVNG slaan de handen ineen!

Wolfert in Context en BVNG slaan de handen ineen!

BVNG Nieuws 7 april 2021

Twee bevlogen organisaties gevestigd in het noorden van het land: al sinds 2019 werft BVNG met regelmaat gekwalificeerde medewerkers voor Wolfert in Context, om zo een bijdrage te leveren aan de ambities van dit bedrijf. Wolfert in Context is een kleinschalig, ambitieus therapeutisch gezinscentrum met een team van behandelaren en psychologen, backoffice, praktijkmanager én therapiehond Wolfje.

Door de groei van de organisatie en een nieuw te openen behandellocatie in het najaar, ontstaat er bij Wolfert in Context behoefte aan aanvulling op het team. Een nauwere wisselwerking tussen de gezinspraktijk en BVNG is daarom een logisch vervolg. Per 1 april is de formele samenwerking door Jasminka Wolfert (Wolfert in Context) en Bram Verburgh (BVNG) beklonken. BVNG gaat de Werving & Selectie voor verschillende functies op zich nemen. Over deze vacatures volgt binnenkort meer.

BVNG Leeuwarden is trots dat zij een organisatie als Wolfert in Context mogen toevoegen aan hun opdrachtgevers in Friesland! Een opdrachtgever waar fijne mensen werken, met veel inhoudelijke kennis en een grote ambitie om gezinnen in Friesland en omstreken verder te helpen. Alvast meer over Wolfert in Context lezen en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zie www.wolfertincontext.nl of zoek direct contact met de aangesloten Recruiter Irene Hovenga via irene.hovenga@bvng.nl.