Home Nieuws en actualiteiten Vestiging Leeuwarden en Groningen beste (thuis)werkgever van het jaar 2020!

Vestiging Leeuwarden en Groningen beste (thuis)werkgever van het jaar 2020!

BVNG Nieuws 14 maart 2021

Vorige week zijn zowel vestiging Leeuwarden als vestiging Groningen genomineerd voor beste (thuis)werkgever van het jaar. Wij mogen met trots melden dat beide vestigingen in hun regio (Friesland en Groningen) hebben gewonnen! Afgelopen vrijdag heeft Tamara van der Baan deze award thuis in ontvangst mogen nemen voor vestiging Groningen en afgelopen maandag heeft Canan Asilioglu op de vestiging Leeuwarden de award uitgereikt gekregen. Helaas is de landelijke prijs aan onze neus voorbij gegaan, maar met twee regionale prijzen zijn we ook super tevreden. 

We waren uiteraard al ontzettend blij met deze nominatie, maar met het winnen van de regionale awards natuurlijk nog meer! De waardering op het gebied van ‘persoonlijke aandacht’ van onze medewerkers doet ons enorm goed. We zijn gepast trots, maar realiseren ons ook dat we nog wat stappen kunnen maken. We proberen als werkgever de (thuis)werksituatie voor zowel onze interne als externe medewerkers zo goed mogelijk te faciliteren. 

“Dit doen we bijvoorbeeld door een maandelijkse thuiswerkvergoeding, gesprekken tijdens een wandeling te voeren i.p.v. op kantoor, onze medewerkers faciliteren met laptops en telefoons en flexwerkplekken te creëren binnen onze kantoorruimtes, waar mensen in alle rust (Coronaproof) kunnen werken die dat thuis door omstandigheden even niet kunnen.” 
– Aldus Marloes de Boer, vestigingsmanager van Groningen.

Vanuit de organisatie van de ‘Zo Werkt Het Award’, kregen we te horen dat er ruim 3000 unieke inzendingen binnen waren gekomen en BVNG in meerdere poules was genomineerd.

“Als je het rapport terugleest en ziet dat collega’s waardering hebben voor de persoonlijke aandacht, prettige werksfeer, goede begeleiding, digitale borrels en faciliteren van een thuiswerkplek, doet dat ons goed.” 
 – Aldus Canan Asilioglu, vestigingsmanager van Leeuwarden.

Deze nieuwe manier van werken door Corona heeft van iedereen extra aanpassingsvermogen gevraagd. De ‘’Zo Werkt Het Award’’ is een blijk van waardering voor organisaties die een stap extra hebben gezet om het werken in 2020 wat aangenamer te maken. Wij willen iedereen hartelijk danken die op BVNG gestemd heeft!