Home Sociaal Domein Uitkeringsadministratie & Backoffice

Uitkeringsadministratie & Backoffice

Door decentralisatie organiseert iedere gemeente de ondersteuning van haar inwoners op haar eigen manier. Dit kan gepaard gaan met flinke uitdagingen. BVNG omarmt deze uitdagingen en biedt vakkundig en inhoudelijk sterk personeel.

Onze financieel medewerkers uitkeringsadministratie houden zich bezig met de administratie verwerking van de Participatiewet en aanverwante wet- en regelgeving. De systematiek van de uitkeringsberekening is ons speelveld. 

Carrièremogelijkheden

Als onze collega binnen de uitkeringsadministratie & backoffice verreken, herbereken en stel je bruteringen op van terugvorderingen. Naast het berekenen, invoeren en betaalbaar stellen van uitkeringen heb je ook kennis van de debiteurenadministratie, beslaglegging en de verantwoording aan het Rijk. Je wordt klaargestoomd als allround financieel professional.

Jouw ontwikkeling staat voorop

Wij hechten veel belang aan kennis- en vaardigheden ontwikkeling van onze collega’s. Door BVNG Colleges, e-learning, individuele scholing en intercollegiale ondersteuning geven we daar invulling aan. Tijdens deze bijeenkomsten krijg je de kans kennis op te doen wat je helpt bij het uitvoeren van jouw functie en is er uitgebreid ruimte voor nieuwe ideeën.

Daarom BVNG

  • Ruimte voor groei
  • Doorontwikkeling
  • BVNG College
  • Interne training
Vacatures UA & Backoffice

Momenteel hebben wij geen vacatures.