Home Sociaal Domein

Vacatures Sociaal Domein (50)

Op zoek naar een baan binnen het Sociaal Domein? Wij hebben de leukste Sociaal Domein vacatures bij jou in de regio. Bijvoorbeeld in de Jeugdzorg, Wmo, Participatie of Beleid. Meer weten over detachering binnen het Sociaal Domein en de voordelen voor jou? Lees dan verder. Of bekijk direct de vacatures hieronder.

Lees meer

Detachering binnen het Sociaal Domein

Bij BVNG kijken wij altijd eerst naar de persoon en dan naar de opdracht. Wij zoeken de opdracht bij jou en niet andersom. Detachering betekent een grote diversiteit aan opdrachten zodat jij bij verschillende bedrijven een kijkje in de keuken kunt nemen. Zo kun je brede ervaring opdoen en ontdekken wat bij jou past. Daarnaast heb jij zelf invloed op het wel of niet willen vervullen van een opdracht. Bij BVNG sta jij centraal.

Voordelen van detachering

Vakgebieden binnen het Sociaal Domein

Het Sociaal Domein kent verschillende vakgebieden waarin je aan het werk kunt. Binnen deze vakgebieden komen voortdurend nieuwe vacatures en opdrachten beschikbaar.

Meer weten over het Sociaal Domein?

Wil jij graag aan de slag binnen het sociaal domein, maar wil je graag meer informatie over dit domein en detachering? Bekijk dan onze algemene pagina sociaal domein.

Maak kennis met BVNG

Staat jouw droom vacature er niet tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij BVNG? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met jou op.