Home Sociaal Domein Sociaal Domein/Wmo

Vacatures Sociaal Domein/Wmo (7)

Wil jij aan de slag als Wmo consulent? Wij hebben vacatures in verschillende regio’s. BVNG biedt je de mogelijkheid een kijkje te nemen in de keuken van diverse organisaties en je hierin volop te ontwikkelen. Samen met je adviseur en het team van vakspecialisten van Bureau Voor Noordelijke Gemeenten, stippel jij jouw eigen carrière uit.

Lees meer

Vind een baan die bij je past

Wmo Consulent worden via BVNG

Via BVNG ga je als professional aan de slag bij lokale (semi-)overheden en aan overheid gelieerde instellingen. Je wordt als professional ingezet bij toegenomen werkdruk, vervanging en specialistische opdrachten. Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

Waarom BVNG

Bij BVNG kijken wij altijd eerst naar de persoon en dan naar de opdracht. Wij zoeken de opdracht bij jou en niet andersom. Detachering betekent een grote diversiteit aan opdrachten zodat jij bij verschillende bedrijven een kijkje in de keuken kunt nemen. Zo kun je brede ervaring opdoen en ontdekken wat bij jou past. Daarnaast heb jij zelf invloed op het wel of niet willen vervullen van een opdracht. Bij BVNG sta jij centraal.

Voordelen van detachering

Meer weten over Wmo consulent worden?

Ben je nog niet helemaal zeker of dit het voor jou is? Bekijk dan eerst eens onze Wmo pagina of neem contact op met een recruiter. Zij vertellen je graag meer!

Maak kennis met BVNG

Staat jouw droomvacature er niet tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij BVNG? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met jou op.