Home Sociaal Domein Sociaal Domein/Wmo

Vacatures Sociaal Domein/Wmo (7)

Wmo consulent vacatures

Als je op zoek bent naar een impact makende functie in de sociale sector, dan vind je bij ons de leukste Wmo consulent vacatures. Meer weten over de inhoud en mogelijkheden? We nemen je onder de vacatures mee in wat een Wmo consulent precies doet, wat de voordelen van deze functie zijn en waarom het interessant kan zijn om als Wmo consulent gedetacheerd te worden bij bvng.

Lees meer

Vind een baan die bij je past

Wat is een Wmo consulent?

Wmo staat voor Wet maatschappelijke ondersteuning. Deze wet regelt dat mensen met een beperking of chronische ziekte ondersteuning kunnen krijgen om zelfstandig te kunnen blijven wonen en participeren in de samenleving. Een Wmo consulent is een deskundige die mensen met een hulpvraag ondersteunt bij het vinden van passende oplossingen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om aanpassingen in huis, hulp bij het huishouden, dagbesteding of begeleiding bij het vinden van werk of scholing.

Wat houden Wmo consulent vacatures in?

Als Wmo consulent heb je een afwisselende functie waarbij je veel contact hebt met cliënten, zorgaanbieders en gemeenten. Je voert intakegesprekken met cliënten om hun hulpvraag in kaart te brengen en te kijken welke ondersteuning het beste bij hen past. Je stelt vervolgens een ondersteuningsplan op en bespreekt dit met de cliënt en eventueel andere betrokkenen. Daarnaast beoordeel je als Wmo consulent de kwaliteit van de zorgaanbieders en onderhandel je over tarieven. Ook ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de ondersteuning.

De voordelen van werken als Wmo consulent

Een groot voordeel van onze Wmo consulent vacatures is de afwisseling en de uitdaging van de functie. Geen dag is hetzelfde en je hebt veel contact met verschillende mensen en partijen. Daarnaast is het een functie waarbij je echt iets kunt betekenen voor mensen die hulp nodig hebben. Het is mooi om te zien hoe jouw inzet bijdraagt aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van cliënten. Als Wmo consulent heb je ook veel verantwoordelijkheid en vrijheid om zelfstandig te werken. Daarnaast zijn er goede doorgroeimogelijkheden binnen de zorgsector.

Ontwikkeling en opleiding als Wmo consulent

Bij bvng staan wij voor onze ambassadeurs. Onze Wmo consulent vacatures omschrijven wat jij kan doen, op welke locatie je kan werken en welke voordelen het met zich meebrengt. Regelmatig worden intervisies en vakcolleges georganiseerd waar je als Wmo consulent kan ontwikkelen op het gebied van kennis en kennisdeling. In onze Wmo consulentvacatures lees je alles terug over de mogelijkheden die we je bieden op het gebied van ontwikkeling. Nog niet overtuigd? Binnen ons gehele sociale domein vind je nog meer leuke vacatures

Waarom gedetacheerd worden als Wmo consulent bij bvng?

Als je als Wmo consulent gedetacheerd wordt, betekent dit dat je in dienst bent bij bvng en op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers kunt werken. Dit heeft meerdere voordelen. Ten eerste krijg je als gedetacheerde de mogelijkheid om bij verschillende gemeenten en zorgaanbieders ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen. Dit is goed voor je cv en vergroot je kansen op de arbeidsmarkt. Daarnaast biedt detachering via bvng veel flexibiliteit. Je kunt zelf bepalen hoeveel uur je werkt en bij welke opdrachtgevers je aan de slag gaat. Ook heb je als gedetacheerde vaak meer zekerheid dan als freelancer, omdat je in dienst bent bij bvng, die voor jou zorgt en zaken als verzekeringen en pensioen regelt.

Zoals vermeld in onze Wmo consulent vacatures krijg je een goed salaris en hebt daarnaast recht op verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden. De mogelijkheid tot een leaseauto, opleidingen en een goede pensioenregeling. Bovendien hoef je je als gedetacheerde geen zorgen te maken over acquisitie en administratieve rompslomp, omdat dit allemaal geregeld wordt door ons.

Werken als Wmo consulent biedt ontzettend veel uitdaging en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Door te kiezen voor detachering kun je bovendien profiteren van de voordelen van flexibiliteit en zekerheid.

Wmo consulent vacatures

Waarom BVNG

Bij BVNG kijken wij altijd eerst naar de persoon en dan naar de opdracht. Wij zoeken de opdracht bij jou en niet andersom. Detachering betekent een grote diversiteit aan opdrachten zodat jij bij verschillende bedrijven een kijkje in de keuken kunt nemen. Zo kun je brede ervaring opdoen en ontdekken wat bij jou past. Daarnaast heb jij zelf invloed op het wel of niet willen vervullen van een opdracht. Bij BVNG sta jij centraal.

Meer weten over Wmo consulent worden?

Ben je nog niet helemaal zeker of dit het voor jou is? Bekijk dan eerst eens onze Wmo pagina of neem contact op met een recruiter. Zij vertellen je graag meer!

Maak kennis met BVNG

Staat jouw droomvacature er niet tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij BVNG? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met jou op.