Home Sociaal Domein Sociaal Domein/Participatie

Vacatures Sociaal Domein/Participatie (8)

Iedereen die kan werken maar het niet redt zonder een steuntje in de rug, valt onder de Participatiewet. Deze wet zorgt ervoor dat ook mensen met een arbeidsbeperking kunnen werken. Wij investeren veel in scholing van onze collega’s. Zo ben jij gewapend met de juiste kennis en vaardigheden om mensen echt goed te helpen.

Lees meer

Vind een baan die bij je past

Carrièremogelijkheden

BVNG werkt momenteel samen met meer dan honderd gemeenten in het hele land. Jij kan hier onder andere een bijdrage aan leveren als:

Consulent inburgering

Als consulent inburgering krijg je de taak om nieuwkomers (statushouders) te begeleiden naar een zelfstandig bestaan in de maatschappij. Vanaf het moment dat ze status krijgen begeleid je hen bij het verwerven van taalvaardigheid en maatschappelijke vaardigheden. Je bent eigenaar in het bewaken van de voortgang en zorgt voor goede begeleiding van het traject. Hierbij coach, begeleid en ondersteun je de statushouder waarbij je rekening houdt met het zelfsturend vermogen.

Consulent Inkomen

Als Inkomensconsulent bij verschillende gemeenten in jouw regio help jij de maatschappij verder vooruit door het leveren van maatwerk. Je hebt al enige ervaring opgedaan in deze rol en zoekt naar een nieuwe, duurzame manier van werken. Opdrachten en werkzaamheden die passen bij wie jij bent en aansluiten op jouw persoonlijke behoefte(-s), ambitie(-s) en ontwikkeling. Samen met een team van vakspecialisten, BVNG recruiter en adviseur stippel jij jouw eigen carrière uit. Een win-win situatie die bij ons voorop staat.

Consulent Werk

Maak kennis met BVNG

Staat jouw droomvacature er niet tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij BVNG? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met jou op.