Home Nieuws en actualiteiten Domein Beleid en Management in de publieke sector

Domein Beleid en Management in de publieke sector

BVNG Nieuws 22 juni 2023

Ben je een ambitieuze professional met een passie voor het vormgeven van beleid of met management in de publieke sector? Bij BVNG geloven we dat effectief beleid en doeltreffend management essentieel zijn voor het bereiken van positieve veranderingen in de maatschappij. Daarom zet BVNG zich in om de juiste mensen te vinden die passen bij de behoeften van de opdrachtgevers en bijdragen aan duurzame opdrachten.

Kennis en expertise

In het groeiende domein van Beleid en Management speel je als professional een cruciale rol bij het ontwikkelen, implementeren en evalueren van beleid dat grote invloed heeft op de maatschappij. Daarnaast werken we in het domein veel met ervaren managers.

Onze beleids- en managementprofessionals hebben een brede kennis en ervaring opgebouwd in uiteenlopende beleidsdomeinen, zoals sociale zekerheid, gezondheidszorg, onderwijs, milieu, ruimtelijke ordening, veiligheid, economie, financiĆ«n en nog veel meer. 

Het zijn professionals die goed zijn toegerust voor het aanpakken van integrale maatschappelijke opgaven, zoals de veranderingen in het landelijk gebied, ons mobiliteitssysteem, huisvesting van statushouders, Oekrainers en asielzoekers en de aanpak van armoede, het bestrijden van eenzaamheid en het stimuleren van gezondheid en beweging of het tegengaan van jeugdcriminaliteit. De rode draad; jouw werk heeft een directe impact op het welzijn van mensen en de groei van organisaties.

Leuke opdrachtgevers

Als professional van BVNG krijg je de kans om voor diverse opdrachtgevers te werken, zoals overheden, waterschappen, omgevingsdiensten en andere belangrijke spelers in de publieke sector. Bij BVNG geloven we in continue groei en professionele ontwikkeling. We bieden trainingen, workshops, vakcolleges, intervisie en met ingang van 2024 de online BVNG academy. En natuurlijk tools om professionals onderling in contact te brengen, zoals leerervaringen om jouw vaardigheden te versterken en up-to-date te blijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen in het vakgebied.

Klaar om jouw expertise in beleid en management mee te nemen naar betekenisvolle opdrachten en opdrachtgevers? Sluit je aan bij BVNG en maak deel uit van ons team van gedreven professionals die zich inzetten voor een bloeiende publieke sector.

Plan een kennismaking of neem contact op met Frans Wittenberg, kartrekker domein Beleid en Management.