Home Nieuws en actualiteiten Detacheren met een Plus

Detacheren met een Plus

BVNG Nieuws 1 januari 2024

De aanpak “Detacheren met een Plus” weerspiegelt waar BVNG voor staat: meer dan alleen tijdelijke personeelsoplossingen; het biedt een complete ervaring die verder gaat dan standaard detacheringsdiensten. Wij geloven dat deze werkwijze ons onderscheidt van de rest

Onze plussen

1. Persoonlijke aandacht   

Bij BVNG staat persoonlijke groei centraal. Jouw succes is ons succes en we zijn er om je te ondersteunen in de weg ernaartoe. Bij BVNG delen we een visie: samen maken we het verschil. Door onze krachten te bundelen realiseren we positieve veranderingen. Ontdek hoe jouw talenten en ideeën bij BVNG kunnen bijdragen aan een gemeenschap die streeft naar meer dan alleen succes – we streven naar impact.

2. Een opdracht die echt bij je past 

BVNG streeft naar persoonlijke groei door opdrachten aan te bieden die echt bij de individu passen. De nadruk ligt op de vrijheid om te kiezen, waarbij een klikgesprek met de recruiter plaatsvindt. Hierin krijgt men volledige ruimte om gevoelens en voorkeuren te uiten. Deze aanpak geeft onze ambassadeurs de kans om opdrachten te vinden die perfect aansluiten bij hun persoonlijke en professionele doelen. BVNG waardeert individuele voorkeuren en creëert zo een omgeving waarin elke opdracht een bewuste keuze is.   

3. BVNG netwerk  

Bij BVNG geloven we in de kracht van netwerken. We zijn in staat een community te bouwen waarin ideeën vrije doorgang krijgen, relaties groeien en samenwerkingen versterken. Wanneer je je aansluit bij onze diverse groep sterke professionals, dan merk je dat samenwerking verder gaat dan zakelijke kansen.  

4. Intervisie en persoonlijk leiderschap

We geloven in aandacht voor de complete mens, omdat we weten dat professionals te maken hebben met druk en uitdagende situaties. Intervisie, begeleid door BVNG, fungeert als essentieel instrument voor professionele ontwikkeling. Deze groepsgesprekken faciliteren het delen van ervaringen, oplossen van problemen en bieden ondersteuning en erkenning. Door deze reflectieve processen groeien professionals, verbeteren ze hun inzicht in hun eigen gedrag en bouwen ze waardevolle relaties op met collega’s. BVNG ziet intervisie als een integraal onderdeel dat sterke en betrokken professionals een waardevol netwerk oplevert.   

5. Inspiratie opdoen door middel van vakcolleges     

BVNG richt zich op individuele groei door vakcolleges en masterclasses te organiseren, gericht op vakspecifieke onderwerpen voor professionals in uitdagende contexten. Deze evenementen bevorderen diepgaand leren, vaardighedenontwikkeling en bieden een platform voor kennisdeling en innovatie. Door deelname aan deze initiatieven vergroten onze ambassadeurs niet alleen hun expertise, maar bouwen ze ook aan hun duurzame netwerk van groeiende professionals. BVNG’s toewijding aan voortdurende professionele ontwikkeling komt tot uiting in het creëren van een stimulerende leeromgeving.  

6. Persoonlijke ontwikkeling met het BVNG Leerhuis     

Bij BVNG is leren een sleutel tot groei, zowel privé als zakelijk. Voor elke professional binnen elk vakgebied biedt BVNG een op maat gemaakt ontwikkelpad, iets dat echt waarde toevoegt aan ieders carrière. Wil je bijvoorbeeld als trainee de fijne kneepjes van het vak leren of ben je al vergevorderd in je loopbaan en wil je je management skills verfijnen, BVNG is volledig ingericht op de ontwikkeling van haar ambassadeurs.