Home Nieuws en actualiteiten De gemeente Het Hogeland en BVNG; samen vooruit!

De gemeente Het Hogeland en BVNG; samen vooruit!

BVNG Nieuws 11 januari 2023

Met onze opdrachtgevers werken wij het liefst vanuit strategisch partnerschap en regionale betrokkenheid. Des te mooier is het dat het partnerschap tussen de gemeente Het Hogeland en BVNG onlangs officieel is gemaakt. We werken al meer dan een decennia samen en deze gemeente was in 2009 één van de eerste opdrachtgevers van onze organisatie! Als enige contractpartner, zowel voor het Sociaal Domein als de Fysieke Leefomgeving, mogen we de samenwerking nog verder versterken. Adviseur Sociaal Domein Gijs Verburgh geeft aan dat “deze gunning een bekroning is op een al mooie samenwerking tussen BVNG en Het Hogeland. Wij zijn erg enthousiast dat we deze samenwerking de komende jaren mogen voorzetten!”.

Het is een mooie uitdaging om samen de komende jaren invulling te gaan geven aan onder andere de implementatie van de omgevingswet met als voorloper de burgerparticipatietrajecten van Toukomst, de verschillende duurzaamheidsthema’s, zeker in combinatie met de grootste aangelegde haven van Nederland: de Eemshaven. En natuurlijk bij te dragen aan sociale thema’s, zoals de jeugdzorg en alle andere facetten binnen het Sociaal Domein.

Als verantwoordelijk Adviseur binnen de Fysieke Leefomgeving en zelf inwoner van de gemeente Het Hogeland kent onze collega Maurits Molenberg de omgeving goed. ‘’Ik ben in deze fantastische omgeving opgegroeid en kan me daarom goed inleven in de verschillende uitdagingen die deze dynamische gemeente de komende jaren gaat tegenkomen’’. Als gespecialiseerd detacheerder binnen de het Sociaal Domein en de Fysieke Leefomgeving met een groot lokaal netwerk en goede kennis van de omgeving, kunnen BVNG en Het Hogeland de inwoners van deze gemeente optimaal bedienen.

We kijken uit naar een hele mooie samenwerking!