Home BVNG Academy

BVNG Academy

Bij BVNG staat jouw ontwikkeling voorop. Jij als ambassadeur van BVNG staat centraal, onze missie is om het beste in jou naar boven te halen, zodat jij het verschil kan maken in de maatschappij. 

Ontwikkelmogelijkheden

Door BVNG Colleges, e-learning, individuele scholing en intercollegiale ondersteuning geven we invulling aan jouw ontwikkeling. Binnen jouw vakgroep is er uitgebreid ruimte voor nieuwe ideeën. Met theorie en praktijk leg jij de basis van jouw kennis en inzichten. 

BVNG Colleges

Bij BVNG krijg jij de ruimte om je kennis te verrijken én te delen. Tijdens deze vakinhoudelijke bijeenkomsten ontmoet jij onze recruiters, adviseurs en je andere collega’s uit het werkveld. De BVNG Colleges vinden 4x per jaar plaats per vakgebied. Zo zorgen we altijd dat jij naar relevante bijeenkomsten kan!

E-learning algemeen

Wij bieden verschillende online trainingen aan via GoodHabitz, op het gebied van Digitale vaardigheden, Communicatie & Taal, Management & Teamwork, Persoonlijke kracht, Productiviteit en Commerciële vaardigheden.

E-learing Zorg

Onze zorgcollega’s krijgen constant te maken met nieuwe wet- en regelgevingen, zorginnovaties en technologische ontwikkelingen. Zorgorganisaties staan voor een uitdaging om hiermee om te gaan en het leren in de zorg goed te faciliteren. Bij BVNG werken we samen met SDB Academy. Zij bieden diverse leeroplossingen zodat de kennis van onze zorgcollega’s up-to-date blijft en zij hierdoor het verschil kunnen blijven maken voor de cliënten en patiënten.

Opleidingen & trainingen op maat

Jouw ontwikkeling staat voorop. Daarom behoort in overleg met je recruiter een opleiding op maat ook altijd tot de mogelijkheden.

Professionals binnen de Jeugzorg die werken op hbo-niveau of hoger moeten zich registreren bij het Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). Wij faciliteren jouw SKJ-registratie met een programma op maat (voorwaarden van toepassing). Dit kan via een praktijkopdracht of een EVC traject. Hiervoor werken wij samen met HaKa opleidingen & trainingen.

Intervisie

Om bij te dragen aan de ontwikkeling van jou als BVNG collega bieden wij begeleide intervisiebijeenkomsten aan. Tijdens de intervisie leren collega’s van en met elkaar en tevens is het een moment om stil te staan bij eigen ontwikkeling en vraagstukken die je tegenkomt in je werk. Intervisie draagt bij aan het verkrijgen van inzicht in eigen gedrag, stijl van werken maar ook in de opvattingen en overtuigen die -vaak onbewust- een rol spelen. Het is een mooi moment waarin collega’s zichzelf en elkaar beter leren kennen.