Home Onze diensten voor jou als opdrachtgever

Onze diensten voor jou als opdrachtgever

De beste professionals voor jouw organisatie 

We geven antwoorden, maar stellen nog meer vragen.​ ​Iedere dag doen we de dingen waar we samen voor staan, we werken vandaag met de kennis van morgen. Want we weten: op deze plek gaan we altijd, samen vooruit. 

We houden nauw contact met onze opdrachtgever. We zijn nuchter, toegankelijk en houden van duidelijke afspraken. Resultaatgerichtheid staat hierbij voorop. Zo weten onze opdrachtgevers waar ze aan toe zijn.

“Persoonlijk contact, vertrouwen in elkaar, goede kennis van wat er nodig is bij de gemeente, snel schakelen en daarna snel de juiste mensen leveren is wat mij betreft de kracht van BVNG. Hoewel er uiteraard sprake is van een zakelijke relatie voelt het meer als een samenwerking tussen partners. Dat maakt ook dat van beide kanten grote tevredenheid bestaat over de wijze van werken”

Johan Homan – Teammanager Gemeente Heerenveen

Onze missie

Door de inzet van onze BVNG ambassadeurs bij het duurzaam oplossen van maatschappelijke vragen en het delen van onze kennis maken we met onze dienstverlening de wereld waarin wij leven iedere dag beter.

We weten precies wat we doen en waarom, we durven richting te bepalen, voelen de verantwoordelijkheid en nemen die ook. Van het papiertje op de grond tot aan de grootste projecten. We weten dat een betere wereld begint wanneer we allemaal op onze eigen omgeving letten. Wanneer iedereen aandacht heeft voor de dingen die ze doen en de mensen om hen heen.

Onze diensten

  • Project- en programmamanagement
  • Procesanalyse- en optimalisatie
  • Beleidsadvies en onderzoek
  • Ketensamenwerking – en regie
  • Inkoop- en aanbestedingstrajecten
  • Procesbegeleiding
  • Advies op afstand
  • Inventarisaties, analyses, evaluaties, monitoring, advisering, planvorming

Contactgegevens hoofdkantoor

Friesestraatweg 211
9743 AD Groningen

Bellen: 050 211 5181
E-mail: welkom@bvng.nl

Een greep uit onze 175+ opdrachtgevers

Gemeente Amsterdam

Bent u op zoek naar echt goed personeel en een duurzame samenwerking? Neem dan contact op via 050 211 5181 of stuur een e-mail naar welkom@bvng.nl. Wij staan u graag te woord.