Home Nieuws en actualiteiten Natalia Sapiro van Secretaresse naar Adviseur

Natalia Sapiro van Secretaresse naar Adviseur

Collega aan het woord 18 augustus 2022

Bij BVNG staat jouw ontwikkeling voorop. Niet alleen bij onze professionals die wij detacheren in het Sociaal Domein, de Zorg en de Fysieke Leefomgeving, maar ook voor de collega’s die op één van onze vestigingen werken. Doorstromen naar een andere functie behoort tot één van de mogelijkheden.

Onze collega Natalia Sapiro is per 1 juli 2022 overgestapt van Vestigingssecretaresse naar Adviseur Fysieke Leefomgeving vanuit de vestiging Leeuwarden.

Twee jaar geleden startte Natalia als Vestigingssecretaresse bij onze vestiging Leeuwarden. In de jaren daarvoor heeft ze in de uitzendbranche en in het bankwezen gewerkt, waar ze verschillende functies heeft bekleed, van intercedent tot secretaresse. Op LinkedIn kwam ze de vacature voor een Vestigingssecretaresse bij BVNG Leeuwarden tegen. Het sprak haar aan en ze solliciteerde direct. Na twee fijne gesprekken en een goede klik kon ze beginnen!

“Als Vestigingssecretaresse ben je het eerste aanspreekpunt van onze collega’s, professionals, opdrachtgevers en leveranciers. Het takenpakket is breed: van project- en personeelsadministratie tot het organiseren van events. Deze taken heb ik in de afgelopen twee jaar met veel energie en enthousiasme uitgevoerd. Uiteindelijk merkte ik dat ik meer een commerciële richting op wilde gaan en mijn steentje bij wilde dragen in de groei van de organisatie.” Aldus Natalia

Ik wil nog veel leren over het domein Fysieke Leefomgeving. Door gesprekken met collega’s, het bijwonen van BVNG Colleges en het nodige leeswerk spijker ik mijn kennis over dit specialisme bij.

Hierop volgden enkele gesprekken met haar manager en kreeg ze de kans om mee te kijken met collega’s in de functie van Adviseur. Dit beviel aan alle kanten zo goed, dat ze afgelopen maand overstapte naar haar nieuwe functie als Adviseur Fysiek Leefomgeving. Ze is ontzettend blij dat er binnen BVNG de mogelijkheid is geboden om deze stap te kunnen maken.

“Ik wil nog veel leren over het domein Fysieke Leefomgeving. Door gesprekken met collega’s, het bijwonen van BVNG Colleges en het nodige leeswerk spijker ik mijn kennis over dit specialisme bij.”

Het team Fysieke Leefomgeving van vestiging Leeuwarden is per 1 augustus compleet. Met vier man sterk hebben zij de ambitie het domein verder uit te breiden en op de kaart zetten in regio Friesland en Flevoland, zowel in opdrachten als in ambassadeurs.

Inmiddels is Chantal Kramer-Huisman gestart als opvolger van Natalia. Met veel zorg heeft Natalia haar nieuwe collega ingewerkt, zodat zij net zo enthousiast haar functie kan gaan vervullen als Natalia dat heeft gedaan.

Ben jij ook benieuwd naar de ontwikkelingen voor jou binnen BVNG? Neem contact met ons op.