Home Nieuws en actualiteiten Een puur verhaal: Arjanne Rorije-Lever

Een puur verhaal: Arjanne Rorije-Lever

Collega aan het woord 10 juli 2023

Arjanne vertelt over haar tijd bij BVNG en hoe detacheren een middel is geweest voor haar persoonlijke ontwikkeling. Ze beschrijft hoe ze samen met BVNG heeft gezocht naar een passende opdracht en hoe ze binnen deze opdracht is gegroeid. Ze benadrukt de kracht van detacheren als samenwerking tussen de medewerker en de adviseur om de kwaliteit van opdrachten hoog te houden.

Arjanne aan het woord

Toen ik ruim drie en een half jaar geleden bij BVNG in dienst kwam, was ik op zoek naar een manier om mezelf te ontwikkelen. Detacheren leek de beste optie voor mij, omdat ik op deze manier mijzelf zo goed mogelijk kan ontwikkelen en waarde kan toevoegen aan organisaties. Al snel werd duidelijk dat dit een goede keuze was.

Na elk gesprek dat ik voerde nam mijn recruiter contact met mij op om te vragen hoe het was gegaan. Ik voelde dat ze mij de ruimte gaf om verder te zoeken naar een passende opdracht tot ik deze vond.

Zoeken naar een passende opdracht 

Tijdens mijn start bij BVNG had ik meerdere gesprekken met mogelijke opdrachtgevers, maar deze voelden nog niet passend bij mij. Gelukkig kon ik dit kenbaar maken en kreeg ik daarbij hulp van mijn recruiter bij BVNG. Na elk gesprek dat ik voerde nam zij contact met mij op om te vragen hoe het was gegaan. Ik voelde dat ze mij de ruimte gaf om verder te zoeken naar een passende opdracht tot ik deze vond. Toen ik uiteindelijk een opdracht had gevonden, hield de ondersteuning vanuit BVNG niet op. Ik kreeg veel tijd en aandacht van mijn adviseur en recruiter. De adviseur was altijd bereikbaar en benaderbaar om te sparren over mijn opdracht.

Groei binnen mijn opdracht 

Ik heb drie en een half jaar lang als generalistisch consulent gewerkt. Binnen deze functie hield ik mij bezig met het verlagen van de werkdruk op de werkvloer. Al snel kreeg ik de kans om complexere casu├»stiek op te pakken. Uiteindelijk mocht ik meedoen aan het opzetten van een pilot Zorg en Veiligheid. Ik was hier speciaal voor ingeloot, dus dit voelde als een overwinning. Samen met collega’s en ketenpartners heb ik deze tak binnen het Sociaal Domein vanaf de grond af opgebouwd.

Onlangs brak het moment aan om mijn eigen ontwikkeling voort te zetten en mijn opdracht af te ronden. Twee andere collega’s vanuit BVNG gaan de opdracht verder voortzetten en bestendigen. Ik ben dankbaar voor de vele trainingen waar ik aan heb mogen deelnemen, die mede hebben bijgedragen aan mijn ontwikkeling.

Kracht van mensgericht detacheren 

Ik denk dat de kracht van detacheren ligt in het feit dat je het samen met je collega’s vorm kunt geven. Mijn input werd altijd gewaardeerd en ik kon zelf kiezen aan welke trainingen ik wilde deelnemen. Ik denk dat wanneer medewerkers trends en ontwikkelingen vanaf de werkvloer kunnen aandragen, de adviseurs daar rekening mee kunnen houden voor toekomstige opdrachten. Zo houden we samen de kwaliteit zo goed mogelijk op orde en blijven er mooie opdrachten tot stand komen. Een win-win situatie voor iedereen.