Home Nieuws en actualiteiten Detacheren met een Plus: Persoonlijke aandacht

Detacheren met een Plus: Persoonlijke aandacht

Blog 9 januari 2024

Bij BVNG staat jouw ontwikkeling centraal. We geloven dat het succes van onze professionals het succes van onze organisatie is. Daarom ondersteunen we je optimaal op jouw weg naar groei en ontwikkeling.

Samen maken we het verschil. We delen een visie waarin we door onze krachten te bundelen, positieve veranderingen realiseren. Aandacht is dan ook niet voor niets een kernwaarde van BVNG. We luisteren aandachtig naar elkaar, stellen vragen en helpen elkaar. Dit zorgt voor ontwikkeling en groei van ons allemaal.

We hechten veel waarde aan jou als individu, met jouw unieke talenten en ambities. We nemen de tijd om je te leren kennen, je wensen en behoeften te begrijpen, en je te helpen bij het formuleren van de juiste doelen voor jouw carrière.

Jouw vaste contactpersoon gedurende je hele loopbaan. Bij BVNG ben je geen nummer. We vinden continuïteit, vertrouwen en aandacht belangrijk. Daarom heb je vanaf het begin één vast contactpersoon: de recruiter met wie je het eerste contact hebt. De recruiter begeleidt je gedurende je hele loopbaan bij BVNG, waardoor je altijd een vertrouwd aanspreekpunt hebt.

Hoe wij dat doen:

Wat je hiervoor terugkrijgt:

Daarom kies je voor BVNG: